marcin248 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Często trzeba forum śledzić i pomocą też się dzielić rymowanke wnet ponawiać na ulicy się pozdrawiać światełkami zawsze mignąć unieść rękę głową kiwnąć wypić piwko podpiąć vaga dobre logi to podstawa głośno krzyknij do kompana niech poleje ci sztakana po wekendzie głowa boli i pogoda się pier.... teraz trzeba konczyć posta bo do łóżka droga prosta śnić o Audi i konikach całe stado żwawo bryka mało siana potrzebuje i portfela nie rujnuje coś fantazja mnie poniosła teraz kończe swego posta
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Bo fantazja, mój kolego, Jest by bawić na całego:) Mnie się śniła dziś indianka, Na koniku, jak co ranka. Jedna myśl mnie niepokoi- Budzę się, Indianki brak, a koń stoi
marcin248 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 a ja teraz zamiast spać i nie mogę przestać śmiać :gwizdanie:
Gość osetti Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Widzę, że miejscówy zmiana, spoko, piszmy tu do rana, z "nocnych jeźdzców" się przenieśli by wnieść tutaj mocne treści. Temat się ożywił zdrowo, będzie tutaj kolorowo. Więc zapraszam do współpracy są tu może chętni jacy?
Adrenalina Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Takie piękne rymowanki umilają ludziom ranki, bo gdy słońce nie chce wstać można się przy kompie śmiać. 'mocne treści' to podstawa bez nich nie smakuje kawa, więc nie przebierajcie w słowach piszcie co się rodzi w głowach...
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Jestem w ciąży, a mój płód, To włożony w rymy trud. Prenatalny okres krótszy, Niż miesięcy dziewięć "grubszych" Zwykle starczy kilka minut, By znów dobrać coś do rymu, Jednak temat z założenia, Historią jest bez zwieńczenia. Dopisujmy swój bieg zdarzeń, Jak nam intuicja każe, Co więc dalej w opowieści? Jakie dopiszecie treści? By pytaniem zaś nie kończyć, Znaki w słowa trzeba złączyć. Zapłodnijcie więc swą głowę, Popadnijcie w ciąże nowe Gdy urodzi się Wam WENA, Piszcie - na zadany temat;)
Cristoforo Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 swędzi mnie dzisiaj lewe jajo będzie dzisiaj grzmiało, wczoraj swędziało mnie prawo jajo i wcale nie padało, więc pytam się grzecznie czy coś mi dziś urwało
MARCIN607 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 urwało urwało pierw prawe później lewe jajo i do tego u mnie grzmiało, trochę teź padało swędzi mnie dzisiaj lewe jajo będzie dzisiaj grzmiało, wczoraj swędziało mnie prawo jajo i wcale nie padało, więc pytam się grzecznie czy coś mi dziś urwało
marcin248 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 dzisiaj znowu naszła wena nabazgrolić coś też trzeba jak co noc trwa też sypianie a po nocy znów brykanie jutro znowu wcześnie wstawać do warszawy zapier.... blat z kamienia będzie w drodze wiadomością ku przestrodze wszystko sprawnie zamontować i do domu wnet szorować na obiadek do żoneczki dobrej zupki 2 miseczki a na drugie okład z piersi co mnie koji i uszczęści na noc posta znow napisać i czas w nocy mocno tryskać
GILI Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 nie za mocno fikaj bracie bo dostaniesz oczy kocie na świat spojrzysz jak to cielę i w niedzielę ockniesz się w kościele na chrzcie dziecka swego po pracy dłubniętego
wojciu0308 Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 Wielkieś mi uczyniła pustki w domu moim, Moja droga Audiczko, tym zniknieniem swoim! Pełno nas, a jakoby nikogo nie było: Jedną maluczką A"czwóreczka" tak wiele ubyło. Tyś za wszytki mówiła, za wszytki śpiewała, Wszytkiś w domu kąciki zawżdy pobiegała. Nie dopuściłaś nigdy właścicielowi się frasować Ani klubowiczą myśleniem zbytnim głowy psować, To tego, to owego wdzięcznie obłapiając I onym swym uciesznym dzwiękiem zabawiając. Teraz wszytko umilkło, szczere pustki w domu, Nie masz perełki, nie masz rozśmiać się nikomu. Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje, A serce swej laluni darmo upatruje. ;(
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 i jeśli ktoś jeszcze coś tu napisze to oznaczać to będzie że wszyscy żeście są c*uje :decayed: :decayed: :decayed:
michu93 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Trzeniu ma takie życzenie, żeby było tu zamknienie. Ale trzeniu nie jest vipem, może tylko zamknąć... :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Trzeniu ma takie życzenie, żeby było tu zamknienie. Ale trzeniu nie jest vipem, może tylko zamknąć... :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 co jest k@#$% czemu spicie 10 miechow nie mowicie a minelo jak ta lala nie ma lypy czas spie@##%! wiec ozywmy temat ten niech nam nie ucieka tlen piszcie mowcie pospiewujcie niech piosenka dalej pojdzie i zarazi wszystkich wnet dawac czadu i tu mi braklo rymu :polew:
marcin248 Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 zawsze śledząc temat ten czas wymyślić nowy tren i przetrzymać nerwy swe by nie roztac z żoną się idę napić piwa się uspokoić nerwy swe bo mnie wk***ia znowu coś ja wytrzymam jestem gość :ranting1:
Seba_LDZ Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 oj tam oj tam dasz se rade a jak nie to jebnij w lade a jak lada sie polamie to przp@$%^&* komus w ramie a jak to Ci nie wystarczy zawsze mozesz uzyc tarczy i obronic szybko sie by zakumulowac se oczywiscie sile cala coby dobrze przyje#$%^ wtedy wszyscy wiedza wnet ze nie jestes zaden zgred
MarianekZg Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 chyba, że mu padnie net, to już wtedy będzie bida, bo tak często zdarza się, odkąd już nie żyje Blida.
Seba_LDZ Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 no to Mario doj*b@#$% i nie w slowach przebierales lecz swe mysli tu przelales i na Baske powolales nie wiem czy to dobrze czy to zle wiem ze nikt nie powie nie i pociagnie dalej temat zeby nie byl denny schemat bo jak ktos poruszy jeszcze temat Basi - to juz leszcze trzeba cos wymysles juz zeby nie powielac slow caly myk polega na tym by nie mowi o tym samym [br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 21:46_________________________________________________cos nie poszlo na koniec
Rekomendowane odpowiedzi