michail55 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 i co bez wlaczania swiatel one sie wlaczaja wystarczy kodowac?? bez fotochromu??
Bart-S Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Opublikowano 23 Marca 2012 i co bez wlaczania swiatel one sie wlaczaja wystarczy kodowac?? bez fotochromu?? Jak zakodujesz MCE na skandynawię to po zapłonie (bez ruszania włacznika świateł) zostają uruchomione światła mijania i postojówki.
michail55 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 podejrzewam że gdzieś tu jest jakiś kruczek o którym nie mówicie bo za pięknie by było hmm??
letallec Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 podejrzewam że gdzieś tu jest jakiś kruczek o którym nie mówicie bo za pięknie by było hmm?? Potwierdzam, tak jest. Czy potrzebujesz potwierdzenie na pismie:whistling:
michail55 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 podejrzewam że gdzieś tu jest jakiś kruczek o którym nie mówicie bo za pięknie by było hmm?? Potwierdzam, tak jest. Czy potrzebujesz potwierdzenie na pismie:whistling: no ale dlaczego ja mysle ze tych swiatel nei da sie wylaczyc mam racje??
letallec Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 podejrzewam że gdzieś tu jest jakiś kruczek o którym nie mówicie bo za pięknie by było hmm?? Potwierdzam, tak jest. Czy potrzebujesz potwierdzenie na pismie:whistling: no ale dlaczego ja mysle ze tych swiatel nei da sie wylaczyc mam racje?? Wylaczasz zaplon i gasna:hi:
michail55 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 i kto tak ma?? robi ktos wogule taka opcje??
Bart-S Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Opublikowano 23 Marca 2012 Jak masz MCE HIGH to można tak światła zakodować. Dużo ludzi z tym jeździ - szczególnie przydatne dla "zapominalskich". Co w tym dziwnego?
michail55 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 no nic nic tylko wszyscy tutaj mowia tylko o fotochromie i tylko w taki sposob robia sobie wlacznik auto he ale ja i tak nie zakoduje bo mam mce low
letallec Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 no nic nic tylko wszyscy tutaj mowia tylko o fotochromie i tylko w taki sposob robia sobie wlacznik auto he ale ja i tak nie zakoduje bo mam mce low Swiatla włączane trybie skandynawskim i swiala mijania wlaczane przez czujnik swiatla to 2 rozne rzeczy. Musisz sporo jeszcze poczytac.
kaspro1 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 i co bez wlaczania swiatel one sie wlaczaja wystarczy kodowac?? bez fotochromu?? Jak zakodujesz MCE na skandynawię to po zapłonie (bez ruszania włacznika świateł) zostają uruchomione światła mijania i postojówki. Robiłem tak już kiedyś, ale u mnie po zapłonie uruchamiają się tylko światła postojowe. A czy dałoby się zrobić długie kodowanie w moim sterowniku (LOW). I jak przy tym wszystkim zastosować włącznik auto, bo czasami pasowałoby nie używać świateł.
Bart-S Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 i co bez wlaczania swiatel one sie wlaczaja wystarczy kodowac?? bez fotochromu?? Jak zakodujesz MCE na skandynawię to po zapłonie (bez ruszania włacznika świateł) zostają uruchomione światła mijania i postojówki. Robiłem tak już kiedyś, ale u mnie po zapłonie uruchamiają się tylko światła postojowe. A czy dałoby się zrobić długie kodowanie w moim sterowniku (LOW). I jak przy tym wszystkim zastosować włącznik auto, bo czasami pasowałoby nie używać świateł. Automatyczne załączenie świateł mijania da się zrobić w module LOW - trzeba tylko zmostkować zasilanie po zapłonie ze stałym z aku...
wladi Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 No i w końcu dzięki Dominikowi upragnione CLH wyrezane:banan:wszystko pięknie śmiga teraz następny krok to DRL:wink: wspomnę tylko jeszcze że robił to na letkim kacyku:drinks:ale klimat BT mu służy więc poszło gładko...
domin79 Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 ..żeby nie ten browarek w trakcie to bym nie ogarnol:wink: ale i tak już większe pół roboty wykonaleś sam więc jakoś poszło:naughty: co do drl to tak jak mówilem kupuj modułek , małe lutowanko i git:thumbup1:
wladi Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 ..żeby nie ten browarek w trakcie to bym nie ogarnol:wink: ale i tak już większe pół roboty wykonaleś sam więc jakoś poszło:naughty: co do drl to tak jak mówilem kupuj modułek , małe lutowanko i git:thumbup1:A Ty masz ten moduł od kogiela?
wladi Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Acha no to git więc jestem pewien że jeżeli u Ciebie działa to u mnie też będzie:dance2:
Bieniek Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Acha no to git więc jestem pewien że jeżeli u Ciebie działa to u mnie też będzie:dance2: Zamow 2 to sie ogarnie
wladi Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Acha no to git więc jestem pewien że jeżeli u Ciebie działa to u mnie też będzie:dance2: Zamow 2 to sie ogarnie A co Ty też będziesz robił? Mówiłeś że narazie odpuszczasz:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi