Opublikowano 20 Września 201016 l Autor no fotele juz zaklepane , bede miał ori esowe na sprzedaż jakby ktoś reflektował :gwizdanie:
Opublikowano 20 Września 201016 l tylna kanapa o wiele lepiej sie prezentuje na żywo tym bardziej że siedzenia zostały przeprane tydzień temu
Opublikowano 20 Września 201016 l bede miał ori esowe na sprzedaż jakby ktoś reflektował :gwizdanie: słyszałeś Dawidek? wreszcie masz możliwość zrobić coś z tym swoim wnętrzem
Opublikowano 20 Września 201016 l bede miał ori esowe na sprzedaż jakby ktoś reflektował :gwizdanie: słyszałeś Dawidek? wreszcie masz możliwość zrobić coś z tym swoim wnętrzem tylko dawidek o desce i boczkach pamiętaj
Opublikowano 20 Września 201016 l bede miał ori esowe na sprzedaż jakby ktoś reflektował :gwizdanie: słyszałeś Dawidek? wreszcie masz możliwość zrobić coś z tym swoim wnętrzem pier***e te fotele esowe Nie mam kasy :gwizdanie: Zrobilem w alcantarze ten plastik koło zmiany biegow tak na stale juz i jest gitarka nigdzie sie nie pozawijalo i jest cacy :gwizdanie: mmmm bosko.. poka foto
Opublikowano 20 Września 201016 l Autor bede miał ori esowe na sprzedaż jakby ktoś reflektował :gwizdanie: słyszałeś Dawidek? wreszcie masz możliwość zrobić coś z tym swoim wnętrzem pier***e te fotele esowe Nie mam kasy :gwizdanie: Zrobilem w alcantarze ten plastik koło zmiany biegow tak na stale juz i jest gitarka nigdzie sie nie pozawijalo i jest cacy :gwizdanie: mmmm bosko.. poka foto az sie boje
Opublikowano 20 Września 201016 l Autor zara zejde do auta i cykne.. :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 12:16_________________________________________________ [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 12:26_________________________________________________foty kalkulatorem, ale widac na nich wszystko. Tzn tak mi sie wydaje no , w końcu czegoś nie spierdoliłeś do tego idealnie pasowałyby fotele eskowe , dawaj 1300 i bierz
Opublikowano 20 Września 201016 l Autor dajesz w pompe do grudnia to biore mów do mnie po polsku a nie napier.dalasz jakimś południowym dialektem
Opublikowano 20 Września 201016 l Autor dajesz fotele teraz place w grudni a jaka mam gwarancje ze zapłacisz ???? :naughty: :naughty:
Opublikowano 23 Września 201015 l Autor No więc wyciągnąłem przy okazji przewozu parówki w miejsce spoczynku stare czarne lampy DEPO. Jedna ocalała w nienaruszonym stanie , rozkleje ją i spróbuje wsadzić soczewke bixenonową , jeśli sie zmieści to bedzie pieknie. Praktycznie juz do mnie lecą VALEO ori pod xenon bez osprzętu (żarnik/przetwornica) i plan jest taki zeby zrezać w tych Valeo bixa , bo skoro zmieściły sie do Depo to powinny zmieścic sie do Valeo i maznąć na czarno.
Opublikowano 23 Września 201015 l W końcu męskie auto nie popierdółka 1.8t. iskierka pojednania? [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 14:45_________________________________________________ No więc wyciągnąłem przy okazji przewozu parówki w miejsce spoczynku stare czarne lampy DEPO. Jedna ocalała w nienaruszonym stanie , rozkleje ją i spróbuje wsadzić soczewke bixenonową , jeśli sie zmieści to bedzie pieknie. Praktycznie juz do mnie lecą VALEO ori pod xenon bez osprzętu (żarnik/przetwornica) i plan jest taki zeby zrezać w tych Valeo bixa , bo skoro zmieściły sie do Depo to powinny zmieścic sie do Valeo i maznąć na czarno. no nie wiem czy czarne beda psic... ja bym zostawil ori
Opublikowano 23 Września 201015 l W końcu męskie auto nie popierdółka 1.8t. iskierka pojednania? [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 14:45_________________________________________________ No więc wyciągnąłem przy okazji przewozu parówki w miejsce spoczynku stare czarne lampy DEPO. Jedna ocalała w nienaruszonym stanie , rozkleje ją i spróbuje wsadzić soczewke bixenonową , jeśli sie zmieści to bedzie pieknie. Praktycznie juz do mnie lecą VALEO ori pod xenon bez osprzętu (żarnik/przetwornica) i plan jest taki zeby zrezać w tych Valeo bixa , bo skoro zmieściły sie do Depo to powinny zmieścic sie do Valeo i maznąć na czarno. no nie wiem czy czarne beda psic... ja bym zostawil ori nie sluchaj innowiercy, rob black madafaka
Opublikowano 23 Września 201015 l bedzie c**jowka na black Ja sam mam zamiar zrobic chrom teraz bo mi sie juz znudzily czarne
Opublikowano 23 Września 201015 l Moim zdaniem tez najlepsze beda ori valeo. Widzialem to co bylo na parowie... i tak sobie to wygladalo
Opublikowano 23 Września 201015 l Autor W końcu męskie auto nie popierdółka 1.8t. iskierka pojednania? no nie wiem czy czarne beda psic... a ja wiem ze będą , do parowy tez nie miały pasić a pasiły jak c**j. do tego bedzie grill na czarno i czarna fela zrobi mi ktoś VT z felgami z tych aukcji , kolor czarny , czarne lampy , czarna obwódka grilla i gleba -60 http://moto.allegro.pl/rota-g-force-concave-18x9-white-gm-promocja-i1239480490.html http://moto.allegro.pl/rota-boost-18x9-et30-gold-nissan-evo-promocja-i1240631767.html http://moto.allegro.pl/felgi-rota-p45r-8x18-5x114-3-i1240122641.html