Opublikowano 27 Września 201015 l Dlatego jest nieprzychylna na twoje propozycje Ilez mozna swidrowac jezorem :gwizdanie:
Opublikowano 27 Września 201015 l Autor najlepiej czarny Tez wolalbym czarny esa ma sie wyróżniać , a czarna chójem trąca
Opublikowano 27 Września 201015 l tez sie jakos utwierdzam w tym przekonaniu ze troche oklepany kolor ale czarna esa tez jest kox
Opublikowano 27 Września 201015 l Autor tez sie jakos utwierdzam w tym przekonaniu ze troche oklepany kolor ale czarna esa tez jest kox czarna byłaby ładna gdybym miał czarną , mam niebiewska to mi sie zajeeeeebiście podoba niebiewska :kox: :kox:
Opublikowano 27 Września 201015 l Moze nie umiesz Zapytaj viagry parowkowej jak to robic to stary "wyjadacz"
Opublikowano 27 Września 201015 l Autor Moze nie umiesz Zapytaj viagry parowkowej jak to robic to stary "wyjadacz" ja sie nie pytałem , postawiłem przed faktem dokonanym. zresztą ja rządze a nie jestem rządzonym :naughty: :naughty:
Opublikowano 27 Września 201015 l ja podchodze do sprawy bardziej dyplomatycznie... dlaczego mam pozniej wysluchiwac... chociaz z drugiej strony i tak bede mial przejebane ale coz, takie zycie z babami
Opublikowano 27 Września 201015 l ja podchodze do sprawy bardziej dyplomatycznie... dlaczego mam pozniej wysluchiwac... chociaz z drugiej strony i tak bede mial przejebane ale coz, takie rzycie z babami ciezko pracujesz na to nogaro :gwizdanie:
Opublikowano 27 Września 201015 l Widzac nogaro od razu praktycznie wiadomo ze to eS Czarna ma kumpel i nie rzuca sie tak w oczy Zalezy czego oczekujesz. Mi osobiscie nogaro sie podoba ale mimo iz biore pod uwage malowanie auta w gre nie wchodzi ten kolor
Opublikowano 27 Września 201015 l Autor Widzac nogaro od razu praktycznie wiadomo ze to eS Czarna ma kumpel i nie rzuca sie tak w oczy najgorsze sa srebrne , takie "zwykłe"
Opublikowano 27 Września 201015 l Srebrnego auta tez bym nie kupil... ale dobrze zrobiona srebrna tez ma swoj urok
Opublikowano 27 Września 201015 l Autor w końcu przyda mi sie to : :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano 27 Września 201015 l do 1.8T nie założyłeś ? na szczescie nie bo nic by z tego nie zostalo