danielo Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 jak zrobią Ci foto w PL na blachach DE to idzie to do umozenia w druga strone nie słyszałem aby komus przysłali foto z DE na blachach PL ale Kolege kiedys drapneli w DE za predkośc i wjeba....i mu dodatkowo mandat za foto z przed 2 miesiecy jakis czas temu Kolega dostał mandat z Norwegii ale nie wiem jak to sie skonczyło :mysli: A ja wiem coś na temat zdjęć zrobionych na terytorium Danii gdy auto jest na PL. :naughty:Mandaty przysyłają do Polski na 100% z dodatkowymi kosztami wysyłki.Znam osobiście kilku rozczarowanych :polew: a tak na marginesie w chwili obecnej jak na foto nie ma facjaty albo zdjecie jest od tyłu mozna osrac straz wiejską jak ktos chce to wysle scan wyroku w tym temacie
Młody_drog Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 A w Polsce jeżdżąc na Irlandzkich blachach? Zwalniać czy się nie przejmować?
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 A w Polsce jeżdżąc na Irlandzkich blachach? Zwalniać czy się nie przejmować? olej to
Tomeks Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 ja dzisiaj dostałem fotkę z Białego kurwwka Boru 51km na 40 tece :decayed: :thumbdown: Ja czekam na fotke z Kobylnicy.Mialem okolo 65 ja dostałem 2 tygodnie temu,olałem ich :gwizdanie: ...Olka znowu powie -skarbówka znowu ściągnęła mi jakieś pieniądze z konta,pedały- i po sprawie
andr3i Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 A w Polsce jeżdżąc na Irlandzkich blachach? Zwalniać czy się nie przejmować? jesli to fotoradar to chyba nie musisz sie specjalnie przejmowac a jesli cie zatrzymali a masz nadal zameldowanie w polsce lepiej zaplac bo pkt i kara ida na polskie konto nawet jesli masz irlandzkie prawo jazdy ja wracajac do UK w kwietniu 80 km przed granica niemiecka namierzyli mnie nowa alfa i zatrzymali 4pkt 100 zl mimo iz przekroczylem tylko o 27km/h nie bylo tlumaczenia mimo iz jechalem tylko przez kilka sekund z ta predkoscia, zaciagneli na parking gdzie byl kantor i bankomat ale po sprawdzeniu czy mam zameldowanie polskie mandat kredytowy poszedl...
Młody_drog Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 No ja polski meldunek mam jeszcze ale teraz jadę do Polski to się muszę wymeldować. Ogólnie to na patrol uważać, na fotoradary zlewać
hubtychy Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Niestety powoli się kończy samowola za granicą Zasrana Unia http://moto.onet.pl/1646785,1,koniec-bezkarnosci-za-wykroczenia-drogowe-za-granica,artykul.html?node=2
pawelwor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jak to jest teraz z fotoradarami, czy ten co zrobi zdjęcie powinien być oznaczony żółtą folią? To straszak, czy nowy rodzaj fotoradaru, który pierwszy raz zobaczyłem jak mi pyknął w nocy czerwonym flashem..
Dev Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jak to jest teraz z fotoradarami, czy ten co zrobi zdjęcie powinien być oznaczony żółtą folią? To straszak, czy nowy rodzaj fotoradaru, który pierwszy raz zobaczyłem jak mi pyknął w nocy czerwonym flashem.. takie fotoradary stoja juz od kilku lat
pawelwor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Pierwszy raz jechałem przez zachodnio-pomorskie Skoro "pyka" foty to czy nie powinien być oznaczony na żółto?
Dev Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 maja jakis czas aby to ogarnąc w pomorskim i zach-pomorskim jest tego praktycznie co wieś
lukaszr Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 To masz pod radar Multanova 6F i ten, który jest na zdjęciu jest aktywny.
pawelwor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Wiem, bo jak mi pyknął w nocy przy 60-paru to zrobiłem mu fote, bo sądziłem, że powinien być już oznaczony na żółto
lukaszr Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 sądziłem, że powinien być już oznaczony na żółto Mają na to, o ile dobrze pamiętam, 3 lata.
pawelwor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 To teraz jak można się odwołać, żeby dali mi mandat z niższej półki (50 zamiast 100), choćby ze względu na czas (środek nocy) wykonania zdjęcia i niską szkodliwość czynu . Bo widzę, że gmina chce ewidentnie zarobić, a tego im nie dam... Prędkość 68/50, godzina gdzieś koło 2:00
hornet Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 To teraz jak można się odwołać, żeby dali mi mandat z niższej półki (50 zamiast 100), choćby ze względu na czas (środek nocy) wykonania zdjęcia i niską szkodliwość czynu . Bo widzę, że gmina chce ewidentnie zarobić, a tego im nie dam... Prędkość 68/50, godzina gdzieś koło 2:00 Niech się ciągną... po 23 w zabudowanym jest 60
addassko Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 To teraz jak można się odwołać, żeby dali mi mandat z niższej półki (50 zamiast 100), choćby ze względu na czas (środek nocy) wykonania zdjęcia i niską szkodliwość czynu . Bo widzę, że gmina chce ewidentnie zarobić, a tego im nie dam... Prędkość 68/50, godzina gdzieś koło 2:00 Niech się ciągną... po 23 w zabudowanym jest 60 dokladnie :)
Rekomendowane odpowiedzi