Młody_drog Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Witam, czym może być spowodowany dym przy cofaniu i ruszaniu? Jak już puszczam ze sprzęgła i trochę gazu dodam to bąka puszcza, a jak cofam to nawet bez gazu czasami puści, mówię oczywiście o delikatnym ruszaniu
R Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Jaki jest kolor tego dymu? Sprawdź czy to nie jest para, czuć że to dym?
aju Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 pewnie klasyczny ciemny bąk kolega tak ma w AWXie, pełno sprawnym tyle że ma prawie 400tyś km
rusektdi Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 U mnie tez jest to samo jak odpalam rano to bialy dym.
badboy Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 U mnie tez jest to samo jak odpalam rano to bialy dym. ten biały dym to raczej para tylko
dawcav6 Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 mały dymek na zimnym silniku nie ma sie czym zbytnio martwić gorzej jak cały czas by ci dymił nawet na ciepłym to wtedy miał byś sie czym zamartwiać
Młody_drog Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 Na zimnym to ok, oczywiście jak zimno na dworze to parę widać, ale chodzi o to, że nawet na ciepłym silniku podjeżdżam gdzieś i powiedzmy zaczynam parkować i jak zaczne puszczać sprzęgło (powoli rusza do tyłu) i dodam leciuteńko gazu to puszcza czarnego bąka
rusektdi Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 U mnie to tylko rano na zimnym na szczescie...
badboy Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 U mnie to tylko rano na zimnym na szczescie... przecież mamy klekota to normalne
jacek5321 Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 sprawdź sobie opaski dolotu to turbiny albo tą gumę ja tak miałem dziś w trasie wszyscy mówią na CB że kopce na czarno i co się okazało guma spękała i ssało lewe powietrze. Taśma izolacyjna na trasie to skarb podkleiło się i było super już a jutro wymiana
Rekomendowane odpowiedzi