Armi Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Tak jak obiecałem na battalionie, prezentuję galerię smutnych i skrzywdzonych A4. Niech ten dział będzie przestrogą dla innych. Wszystkie zdjęcia pochodzą ze źródeł internetowych (głównie allegro i polska jazda), celowo nie ma zdjęć z naszego forum. Mimo to, może się zdarzyć że znajdzie się tutaj auto kogoś z forum. Zachęcam do komentowania i wklejania zdjęć swoich okazów tuningu w złym guście
Kowi87 Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Piękne są 3 fotka od końca niczym miatasubiszi lancer :polew:
Kowi87 Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Tutaj Badlock moim zdaniem poprawnie zrobiony jak na A4 :gwizdanie: Przedłuzenie maski zachodzi nie tylko na lampy(gdzie kiczowato wychodzi) ale również na grill w równej lini, gdyby nie zaspawane kierunki i ten laminat z siatexem, była by nawet fajna tylko troche passatem zajeżdża
Patrykbor Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 :polew: [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 20:06_________________________________________________http://postimage.org/image/1rqi5hu10/ta ma system coming home
Iverson Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 czy ten watek jest potrzebny , bo zal patrzec na te ulepy :thumbdown: :thumbdown:javascript:void(0); :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
aju Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 dla mnie watek bez sensu az zal patrzec
ykk Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Wg mnie potrzebny Niech wszyscy widza z czego sie smiejemy na forum. Chocby po to, zeby ktos wiedzial ze to nie tylko z niego sie smiejemy :polew:
Armi Opublikowano 17 Września 2010 Autor Opublikowano 17 Września 2010 A dla mnie z sensem bo podobno nawet jakaś klubowa fura się załapała Jak widać u nas na forum też się ulepy znajdą :gwizdanie: Na wielu forach motoryzacyjnych widziałem takie wątki.
aju Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 zeby ktos wiedzial ze to nie tylko z niego sie smiejemy ale wtedy jest lepsza zabawa
Iverson Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Wg mnie potrzebny Niech wszyscy widza z czego sie smiejemy na forum. Chocby po to, zeby ktos wiedzial ze to nie tylko z niego sie smiejemy :polew: zmykaj do kosza pomagać Poźkowi :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 ive teraz jest na NIE, bo jego fura w temacie się znalazła
Iverson Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 ive teraz jest na NIE, bo jego fura w temacie się znalazła to mi akurat ni przeszkadza ale ja zawsze tepiłem modyfiki gdziekolwiek się nie pojawiły
_Solar_ Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Diody i płomienie to sobie bardzo cenię :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi