Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

piraty hehehe ;-)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

piraty hehehe ;-)

Oszuści :polew:

Pojechałbym za 2 tygodnie do Katowic na turniej tylko muszę skombinować kierownice i załatwić sobie wolne z pracy :)

A w najbliższy weekend jest w Poznaniu.

Opublikowano

Nie oszuści i piraty tylko to jest wersja Promo, zawsze są takie bez nadruku i bez pudełka.

Opublikowano

no ok, może i tak ;-) Dla nich zwykła wersja też nie wychodzi drogo ;-) Mogli się pokusić ;-)

Opublikowano

Pablo jaki tor obowiazuje na turnieju? Bo jak bedzie w katosach chce sprobowac sil :naughty:

Opublikowano

Pablo jaki tor obowiazuje na turnieju? Bo jak bedzie w katosach chce sprobowac sil :naughty:

73403793.jpg

35323991.jpg

37053738.jpg

21964448.jpg

Skrzynia biegów: AT

Opony: Sportowe Twarde

Linia: WYŁ

TCS: 5

Wychodzenie z poślizgu: WYŁ

Wspomaganie Kierownicy: WYŁ

ASM: WYŁ

ABS: 1

Wszystko jasne??? :naughty:

Opublikowano

za***ista jest ta trasa. To autko zresztą też ;-)

Opublikowano

za***ista jest ta trasa. To autko zresztą też ;-)

Kręćcie czasy na nim i się pochwalcie wynikami :tongue4:

Opublikowano

a żebym ja miał czas na granie ;-)

Opublikowano

ostatnio jak jechałem tym SLS-em to zaczęło mi się dymić z opon jak wchodziłem w zakręty na ręcznym :polew: od drugiego okrążenia nawet na prostej już dymiło :decayed:

Opublikowano

wtf?

Opublikowano

ostatnio jak jechałem tym SLS-em to zaczęło mi się dymić z opon jak wchodziłem w zakręty na ręcznym :polew: od drugiego okrążenia nawet na prostej już dymiło :decayed:

Co :shocked::polew:

Ja nic takiego nie miałem może tak nim zasuwałeś że dym leciał cały czas :polew:

Pojawił się nowy patch/ver 1.03 i dzisiaj w nocy ściągałem (rozmiar ok 140mb)

A co on zmienia/poprawia to macie tutaj http://www.gry.v10.pl/Patch,103,do,Gran,Turismo,5,mechaniczne,zniszczenia,pojazdow,zadebiutowaly,w,Playstation,Network,53014.html

A co do recenzji to kupcie najnowyszy Neo Plus i jest numer z okładką GT5 i recencja napisana przez Blizza (miłośnika m.in od wyścigówek) ocena 9.6/10

Opublikowano

bez sensu wprowadzają mechaniczne uszkodzenia ale tylko w sieciówce :/

np. pierwsza jazda torem TOP GEAR jest tak skwaszona że tylko Clarkson mógł to wymyśleć. Auta powolne jak pierun i jak tylko studnie się kogoś w tył to dyskwalifikacja - a jak przeciwnik przypierdzieli to jedzie dalej - przynajmniej by mu się coś rozwaliło, a tu lipa.

Opublikowano

np. pierwsza jazda torem TOP GEAR jest tak skwaszona że tylko Clarkson mógł to wymyśleć. Auta powolne jak pierun i jak tylko studnie się kogoś w tył to dyskwalifikacja - a jak przeciwnik przypierdzieli to jedzie dalej - przynajmniej by mu się coś rozwaliło, a tu lipa.

ot, cała magia GT5 :bag:

Opublikowano

lol :polew:

Opublikowano

Ale mówisz o zawodach TOP GEAR challenge a później możesz po ukonczeniu śmigać na tym torze jakimi chcesz samochodami.

Opublikowano

tzn po ukończeniu wszystkich tak ?

Opublikowano

Jak widać grupa prześmiewcza tylko czeka na jaki kolwiek negatywny tekst o GT5 i nagania dalej.

Ja tam póki co jestem neutralny do tej gry, po prostu nie wydam tyle kasy, kupuje gry za max 120zł ze wskazaniem na 100zł :)

Zresztą tańsze pozycje takie jak DEAD NATION też mogą być miodne.

Opublikowano

Julo...kurde nie mogę przejść 4 poziomu z tą windą na wieżowiec....chyba 50 razy dziś próbowałem :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Jak widać grupa prześmiewcza tylko czeka na jaki kolwiek negatywny tekst o GT5 i nagania dalej.

loza szydercow :kox: