T-żółw Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 moicz mistrzu karwa iks klocki nie spamować tutaj fleja ładnie upominasz w wątku makkiego to może w tym też upomnisz, że to np temat o GT5 jeno
moicz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 moicz mistrzu karwa iks klocki nie spamować tutaj fleja ładnie upominasz w wątku makkiego to może w tym też upomnisz, że to np temat o GT5 jeno dobrze mówi
moskal Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 fleja ładnie upominasz w wątku makkiego to może w tym też upomnisz, że to np temat o GT5 jeno dobrze mówi fakju :kox:
julo23 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Używke już można za 150zł wyrwać. Ja jeszcze czekam Może i tu cisza ale chłopaki ostro grają, ja po znajomych na PSN widze. Np. teraz z 8 online to 5 gra w GT5. A ja znajomych duzo nie mam - chyba z 16, bo nie lubie mieć syfu i trzymam tylko tych z kim utrzymuje kontakt, czesto gadam lub gram.
moskal Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Używke już można za 150zł wyrwać. Ja jeszcze czekam Może i tu cisza ale chłopaki ostro grają, ja po znajomych na PSN widze. Np. teraz z 8 online to 5 gra w GT5. A ja znajomych duzo nie mam - chyba z 16, bo nie lubie mieć syfu i trzymam tylko tych z kim utrzymuje kontakt, czesto gadam lub gram. Nie ma zadnych w miare dobrych wyścigów na PS3 to musza pociskać w to crapiszcze. jak to mówi stare chińskie porzekadło ludowe : "Gdy laku brak , i kit sie nada"
moicz Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Używke już można za 150zł wyrwać. Ja jeszcze czekam Może i tu cisza ale chłopaki ostro grają, ja po znajomych na PSN widze. Np. teraz z 8 online to 5 gra w GT5. A ja znajomych duzo nie mam - chyba z 16, bo nie lubie mieć syfu i trzymam tylko tych z kim utrzymuje kontakt, czesto gadam lub gram. Nie ma zadnych w miare dobrych wyścigów na PS3 to musza pociskać w to crapiszcze. jak to mówi stare chińskie porzekadło ludowe : "Gdy laku brak , i kit sie nada" fakju
T-żółw Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 fajna fota to chyba najsłabsza fura w GT5 karwa ten Jag na razie zamiata wszystko co jeżdzi podkręćcie go na 722 KM i posłuchajcie jak chodzi....jak maszyna do borowania zębów zabrałem się za robienie spec B
insane_Infinity Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 karwa jaki Jag..też chce ..zrobi ktoś mi tego jaga??
Flyer Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 fleja ładnie upominasz w wątku makkiego to może w tym też upomnisz, że to np temat o GT5 jeno hm... jakos do tej pory dyskutowalismy o GT5 i jego minusach/plusach. jak bardzo chcesz, moge upomniec moskala o tego jednego posta
moskal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 fleja ładnie upominasz w wątku makkiego to może w tym też upomnisz, że to np temat o GT5 jeno hm... jakos do tej pory dyskutowalismy o GT5 i jego minusach/plusach. jak bardzo chcesz, moge upomniec moskala o tego jednego posta Fly nawet mozesz mi yebnąć kropka , a co tam , takiego świątecznego. Bede pierwszym userem ktory dostał kropka w dziale HP za to , ze nazywa rzecz po imieniu a własciwie GT5 - crapiszczem :kox: :kox:
julo23 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 @Moskal przyznaj się ile Ci płaci Microsoft czy jak to sie oni nazywają. Pewnie masz opanowane więcej for internetowych.
moicz Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 @Moskal przyznaj się ile Ci płaci Microsoft czy jak to sie oni nazywają. Pewnie masz opanowane więcej for internetowych. a może moskal to przykrywka a tak serio to Bill ?
moskal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 @Moskal przyznaj się ile Ci płaci Microsoft czy jak to sie oni nazywają. a może moskal to przykrywka a tak serio to Bill ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
hhacek Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 fajna fota to chyba najsłabsza fura w GT5 karwa ten Jag na razie zamiata wszystko co jeżdzi podkręćcie go na 722 KM i posłuchajcie jak chodzi....jak maszyna do borowania zębów zabrałem się za robienie spec B jaki Jag bro???
moicz Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 fajna fota to chyba najsłabsza fura w GT5 karwa ten Jag na razie zamiata wszystko co jeżdzi podkręćcie go na 722 KM i posłuchajcie jak chodzi....jak maszyna do borowania zębów zabrałem się za robienie spec B jaki Jag bro??? strona 29 poczytaj moj post jest tam link gdzie wszystko napisane P.S pojawił się nowy patch 1.05
moskal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 P.S pojawił się nowy patch 1.05 co dodali ?? hamowanie w zakrecie ???
julo23 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja już nawet polubiłem te dogryzania i na mnie już nie działają
moskal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja już nawet polubiłem te dogryzania i na mnie już nie działają :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi