malik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Dzień dobry. Chciałem się pochwalić prezentem od Mikołaja Fotel nieźle trzyma na zakrętach Moicz, dzięki za zaproszenie
insane_Infinity Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 :slina: kurde , mój Mikołaj jakis taki nie jaki hehe Ale TV Daje Radę ..LG?? ja mam 50'' ale Fotel Miazga masz hehe ja czekam Na Sparco z Ebay.com...leci z USA
malik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Rzutnik Full HD Epsona, ekran 115" Ale to juz kompletowalem od dawna na etapie kina domowego. Mikolaj przyniosl GT5, kiere GT i fotel ze stelarzem
insane_Infinity Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Dobry mikołaj ... Na Bogato :gwizdanie: pokój masz Fajny ..też właśnie Adaptuje jedno Pomieszczenie na taki Game Room
PABLO Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 malik Jak będę w Wawie to wpadnę na partyjkę GT5 Czyli widzę że jest nas coraz więcej i nie długo będzie można zrobić ściganie on line
moicz Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 malik musisz dać adres tego mikołaja,też będę do niego listy pisał pokoik moich marzeń
malik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 malik Jak będę w Wawie to wpadnę na partyjkę GT5 Czyli widzę że jest nas coraz więcej i nie długo będzie można zrobić ściganie on line No właśnie online coś mi kuleje. Cały czas mam informację, że nie można połączyć się do serwera. I nie wiem czy to natłok graczy GT5 czy moje łącze jest takie badziewne (1Mb Netia Wimax i bez szans na upgrade ).
PABLO Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 malik Jak będę w Wawie to wpadnę na partyjkę GT5 Czyli widzę że jest nas coraz więcej i nie długo będzie można zrobić ściganie on line No właśnie online coś mi kuleje. Cały czas mam informację, że nie można połączyć się do serwera. I nie wiem czy to natłok graczy GT5 czy moje łącze jest takie badziewne (1Mb Netia Wimax i bez szans na upgrade ). No to masz za małe łącze, a patch'e to byś 2 dni chyba ściągał z taką prędkością Ja mam 25MB i wszystko zapitala tak jak trzeba, patch 600MB w 4-5 minut ściągnął a w sieci jak sprawdzałem serwer z Hiszpanii to dało się grać i nie było jakiś lagów Ściągnij te patche i graj na razie karierę żeby się wgrać A jak nas będzie więcej to będziemy zasuwać w on line. A nie myślałeś o tej kierze http://polygamia.pl/Polygamia/51,107184,8881125.html?i=2
PABLO Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Malik Adoptuj Mnie :polew: Już jest kolejka także odpuść sobie
julo23 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Kur.... @Malik, wyznaczasz standardy W nowym domu musze sobie wygospodarować jedno pomieszczenie i będe dążył do tego co masz Sam robiłeś stelaż czy kupiłeś ?
moicz Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 no właśnie z tym netem malik to chyba za słabe, aczkolwiek kumpel ma 2MB i jest ok a już myślałem że Cie obdaruje jakimś prezentem a tu lipa na liście PSN Cie mam,a w GT Cie nie ma
malik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Kur.... @Malik, wyznaczasz standardy W nowym domu musze sobie wygospodarować jedno pomieszczenie i będe dążył do tego co masz Sam robiłeś stelaż czy kupiłeś ? Tak jak pisałem. Mikołaj przyniósł w worku zestaw: GT5, kiera GT i fotel ze stelażem Malik Adoptuj Mnie :polew: Mam już 1.5 roczną córeczkę. Na razie wystarczy :gwizdanie: no właśnie z tym netem malik to chyba za słabe, aczkolwiek kumpel ma 2MB i jest ok a już myślałem że Cie obdaruje jakimś prezentem a tu lipa na liście PSN Cie mam,a w GT Cie nie ma Kicha. Mam dom w środku pola i żadna firma telekomunikacyna nie chciała podciągnąć kabla. Netia namówiła mnie rok temu na Wimaxa 1Mb obiecując, że po 6 miesiącach podwyższą mi xfer do 2Mb. Na obietnicach się skończyło. GSM-owe "internety stacjonarne" od Ery czy z Orange szybciej nie polecą mimo szumnie ogłaszanych 7Mb. Wszystko ściema. Patche nie ściągają się tak źle. Update 600MB do GT5 ciągnęło jakąś godzinkę więc da się przeżyć. Niestety to 1Mb widcznie jest za wolne na grę online. Całe szczęście ostatnio pojawiły się w okolicy firmy dające dostęp przez Wifi. Robili testy u mnie i nawet 4Mb mogą zapiąć. Chyba się skuszę żeby z Wami przyciąć na sieci.
moskal Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Sam robiłeś stelaż czy kupiłeś ? Taaa , sam robił
julo23 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Z tym mikołajem to myślałem że żart. A stelaż można równie dobrze zrobić. Można wiedzieć gdzie zaopatruje sie Twój mikołaj ? Mam kolege co kupił G27, fotel i stelaż, ale nie jest z niego zadowolony i chce go troche przerobić. Dlatego pytam. Pokój robi wrażenie, widać że lubisz pograć.
julo23 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 W sumie tak, bo przesuwa fotel i ma z tyłu kanape. 115'' to takie prawie kino. Można 5zł od wstępu brać.
moicz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 dziś testowalem GT5 w sieci nawet fajnie jesli wyscig tych samych samochodów
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 dziś testowalem GT5 w sieci nawet fajnie jesli wyscig tych samych samochodów Fajnie fajnie nawet jak ktoś wybierze Fiata 500 tego starego z 20KM na pokładzie Ostatnio tak sobie spróbowałem i jeździliśmy taki potworami
julo23 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Chyba najbardziej obiektywne porównania GT5 z FM3 Starcie tytanów http://www.ps3site.pl/ring-ps3site-gran-turismo-5-kontra-forza-motorsport-3-starcie-tytanow/61073/
Rekomendowane odpowiedzi