jarko Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 To ja już nie chce tej gry @Jarko ale to gdzieś dalej pewnie są te wytrzymałościowe, to dla hardkorów jest co chcą platyny robić. Nie no to z przekąsem było Ale i tak się nie skuszę, wole kupić sobie ACII i poczekać na SHIFT 2 Może kiedyś, za pół roku
PABLO Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 jarko nie pitol tylko wpadaj do mnie, przetestujesz na dobrym sprzęcie i wtedy powiesz czy nie kupisz
jarko Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 jarko nie pitol tylko wpadaj do mnie, przetestujesz na dobrym sprzęcie i wtedy powiesz czy nie kupisz A czym Twój sprzęt jest lepszy od mojego :?: Bo masz kierę - to pożycz, ja mam przynajmniej tv a nie monitor
julo23 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zrobił ktoś te zawody sezonowe tym VW amfibią na złoto? Nie pamietam teraz jak on sie dokładnie nazywa ten VW z lat 40-tych. Kupiłem go za 600 tys i dowaliłem mu tuning. Z 20-paru KM ma chyba ponad 80. Jedyny problem to skonfigurować tak skrzynie żeby w miare szybko sie rozpędzał po wyjściu z zakrętów i do tego osiągał w miare dużą prędkość na prostej tak aby dogonić przeciwników, którzy jadą wcześniej od samego początku wyścigu. Kombinował ktoś ? Ja bez modzenia skrzyni byłem 10-ty, bo max. prędkość miał 90km/h, a po modzeniu w skrzyni byłem 5-ty, na prostych czasami darł 140, ale najczęściej to 120. Ciężko to chyba będzie wygrać
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zrobił ktoś te zawody sezonowe tym VW amfibią na złoto? Nie pamietam teraz jak on sie dokładnie nazywa ten VW z lat 40-tych. Kupiłem go za 600 tys i dowaliłem mu tuning. Z 20-paru KM ma chyba ponad 80. Jedyny problem to skonfigurować tak skrzynie żeby w miare szybko sie rozpędzał po wyjściu z zakrętów i do tego osiągał w miare dużą prędkość na prostej tak aby dogonić przeciwników, którzy jadą wcześniej od samego początku wyścigu. Kombinował ktoś ? eeee , stary albo predkość albo moc :naughty: :naughty: :naughty:
julo23 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 No tak ale to taki traktor, cieżko sie bardzo rozpędza jak mu dasz długie przełożenia, a jest troche zakrętów. Chociaz też jest kilka prostych Musze go jeszcze wyczuć i popróbować. Myślałem że może Moicz to zrobił albo Pablo.
T-żółw Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zrobił ktoś te zawody sezonowe tym VW amfibią na złoto? ja zrobiłem mam w tym szmelcwagenie ok 114 KM i trzeba faktycznie skrzynie biegów dobrze ustawić to spokojnie można wygrać za 3 podejściem zrobiłem, w zasadzie za drugim bo pierwsze jazdy w sezonowych jadę zawsze serią żeby poznac tor i zobaczyć jakie straty mam do pierwszego sezonowe 3/4/5 edycji wszystko na złoto zrobiłem, czekam na 6 edycję
PABLO Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 jarko nie pitol tylko wpadaj do mnie, przetestujesz na dobrym sprzęcie i wtedy powiesz czy nie kupisz A czym Twój sprzęt jest lepszy od mojego :?: Bo masz kierę - to pożycz, ja mam przynajmniej tv a nie monitor Kiery już nie mam bo sprzedałem I nie mówię że mam lepszy sprzęt tylko przy okazji byś mógł sprawdzić u mnie jak się gra (przetestować w końcu GT5) i nie na monitorze tylko na nowej Bravii [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 19:32_________________________________________________ Zrobił ktoś te zawody sezonowe tym VW amfibią na złoto? Nie pamietam teraz jak on sie dokładnie nazywa ten VW z lat 40-tych. Kupiłem go za 600 tys i dowaliłem mu tuning. Z 20-paru KM ma chyba ponad 80. Jedyny problem to skonfigurować tak skrzynie żeby w miare szybko sie rozpędzał po wyjściu z zakrętów i do tego osiągał w miare dużą prędkość na prostej tak aby dogonić przeciwników, którzy jadą wcześniej od samego początku wyścigu. Kombinował ktoś ? Ja bez modzenia skrzyni byłem 10-ty, bo max. prędkość miał 90km/h, a po modzeniu w skrzyni byłem 5-ty, na prostych czasami darł 140, ale najczęściej to 120. Ciężko to chyba będzie wygrać julo23 wczoraj to przeszedłem, nic w tym trudnego, tylko trzeba tego starego parcha dobrze z tuningować :decayed: Tak jak mówisz normalnie ma 4 biegi i początkowo wykręca ponad 50km/h także dwóch pierwszych przeciwników tylko dogoniłem jak jechałem na seryjnej mocy a 1 w stawce odjechał mi na parę minut także myślę "spoko" dogonię go Wkurzyłem się i poszedłem po całości z tuningiem i na 120KM go wymodziłem i skrzynie 5cio biegową, ustawiłem na prędkość do 190km/h (po dobrym strojeniu ta łódka pójdzie ponad 200KM/h ) i wystarczy tyle więcej nie trzeba a myślę też spokojnie z mocą 98KM też można nim przejść te zawody (drugi setup turbiny) Zaraz wezmę się za resztę wyścigów z tych zawodów a później biorę się za wyścigi wytrzymałościowe w tym na początku 60 kółek na Grand Valley Speedway
julo23 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Dzięki chłopaki, ale udało sie bez waszych podpowiedzi. Za 3 razem sie udało, zrobiłem go na prawie 100 kuni i wyciągał ok 145km/h, przy dobrym wchodzeniu w zakręty dogoniłem początek peletonu i wpadło złoto. Kupiłem jeszcze TVRa i alfe 8C comptizone i też zrobiłem na złoto. Na tych sezonowych to błyskawicznie sie poziom lvl zdobywa. (wpadł mi 21)
PABLO Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Dzięki chłopaki, ale udało sie bez waszych podpowiedzi. Za 3 razem sie udało, zrobiłem go na prawie 100 kuni i wyciągał ok 145km/h, przy dobrym wchodzeniu w zakręty dogoniłem początek peletonu i wpadło złoto. Kupiłem jeszcze TVRa i alfe 8C comptizone i też zrobiłem na złoto. Na tych sezonowych to błyskawicznie sie poziom lvl zdobywa. (wpadł mi 21) Gut Ja właśnie skończyłem te zawody sezonowe i jedziemy z kumplem 300KM Grand Valley Aha i jest 28 level
moicz Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Panowie bez obrazy ale te zawody są coraz prostsze :gwizdanie: nie żebym się przechwalał ale ja wszystkie robię za I podejsciem, te pierwsze edycje sezonowych były trudniejsze przez to że były ograniczenia typu do 250 KM 1100kg i sportowe oponki i tam było fest wyzwanie a teraz 3/4 sukcesu to full tuning a tylko 1/4 umiejętnosci przynajmniej jak dla mnie opiniując po wczesniejszych julo czemu kupowales szmelcwagena trza było zrobic wałek
PABLO Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Panowie bez obrazy ale te zawody są coraz prostsze :gwizdanie: nie żebym się przechwalał ale ja wszystkie robię za I podejsciem, te pierwsze edycje sezonowych były trudniejsze przez to że były ograniczenia typu do 250 KM 1100kg i sportowe oponki i tam było fest wyzwanie a teraz 3/4 sukcesu to full tuning a tylko 1/4 umiejętnosci przynajmniej jak dla mnie opiniując po wczesniejszych julo czemu kupowales szmelcwagena trza było zrobic wałek No taka jest prawda że teraz wszystkie te zawody są banalne, nie trzeba nic tuningować tylko najwyżej lepsze opony kupić wyścigowe i tyle, kasa jest i doświadczenie
julo23 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Moicz Ty to jesteś kozak, wystarczy spojrzeć że masz wszystkie licencje na złoto. Póki co widze 2 osoby co zrobiły wszystkie na złoto.
PABLO Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Moicz Ty to jesteś kozak, wystarczy spojrzeć że masz wszystkie licencje na złoto. Póki co widze 2 osoby co zrobiły wszystkie na złoto. Ja licencje na razie odpuszczam, później będę walczył na złoto 33 okrążenie za mną na grand valley Skończone
T-żółw Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Moicz Ty to jesteś kozak, wystarczy spojrzeć że masz wszystkie licencje na złoto. Póki co widze 2 osoby co zrobiły wszystkie na złoto. wśród moim znajomych z GT5, 2 ma samo złoto w licencjach moicz i hhacek ja powoli robię licencje na złoto moicz ja karwa przegapiłem sezonowe 1/2 tzn tylko w drifty się bawiłem
moicz Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Moicz Ty to jesteś kozak, wystarczy spojrzeć że masz wszystkie licencje na złoto. Póki co widze 2 osoby co zrobiły wszystkie na złoto. wśród moim znajomych z GT5, 2 ma samo złoto w licencjach moicz i hhacek ja powoli robię licencje na złoto moicz ja karwa przegapiłem sezonowe 1/2 tzn tylko w drifty się bawiłem szkoda bo tam to było faktycznie wyzwanie licencje są w miarę proste a jak wam idzie w zawodach specjalnych ?
julo23 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 julo czemu kupowales szmelcwagena trza było zrobic wałek No to może zrobie dziś ten wałek Ale VW mi sie zwrócił, bo kilka razy grałem i nie mogłem przejść tym "spacerowiczem" , za każdym razem miałem lepsze miejsce na mecie i płacili za to kasiorke za każdym razem.
moicz Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 julo czemu kupowales szmelcwagena trza było zrobic wałek No to może zrobie dziś ten wałek Ale VW mi sie zwrócił, bo kilka razy grałem i nie mogłem przejść tym "spacerowiczem" , za każdym razem miałem lepsze miejsce na mecie i płacili za to kasiorke za każdym razem. no tam w sumie do wygrania było 800.000 Cr więc albo jestes pare tys. do przodu albo pare tys. do tyłu jak jechałem peugotem 207 to wydałem ponad 200 tys a do wygrania było chyba 150 jesli sie nie myle więc w plecy. jednak jakos mi nigdy nie brakowało kaski pewnie dlatego ze duzo wyscigów i tych specjalnych a tam tez sie fajne nagrody wygrywa został mi tylko vettel do zrobienia i grand tour alfa romeo brakuje 0.6 do złota (reszta złotka )
julo23 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 No czasami jak trzeba kupić specjalnie auto do wyścigu i jeszcze go stuningować od podstaw to sie straci $, ale za to doświadcznie rośnie no i auto zostaje. No i do przodu
PABLO Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Moicz Ty to jesteś kozak, wystarczy spojrzeć że masz wszystkie licencje na złoto. Póki co widze 2 osoby co zrobiły wszystkie na złoto. wśród moim znajomych z GT5, 2 ma samo złoto w licencjach moicz i hhacek ja powoli robię licencje na złoto moicz ja karwa przegapiłem sezonowe 1/2 tzn tylko w drifty się bawiłem szkoda bo tam to było faktycznie wyzwanie licencje są w miarę proste a jak wam idzie w zawodach specjalnych ? Ja na razie gokarty skończyłem i nascara ale chyba nie całego [br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 18:45_________________________________________________ julo czemu kupowales szmelcwagena trza było zrobic wałek No to może zrobie dziś ten wałek Ale VW mi sie zwrócił, bo kilka razy grałem i nie mogłem przejść tym "spacerowiczem" , za każdym razem miałem lepsze miejsce na mecie i płacili za to kasiorke za każdym razem. Ale w tych wyścigach jeśli np zdobędziesz 4 miejsce to już zgarniasz część głównej puli a jak później będziesz miał 1 miejsce to już nie wygrasz 800 kawałków tylko różnice która została do zgarnięcia tak samo jest z punktami doświadczenia.
Rekomendowane odpowiedzi