manny90 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Możnaby zrobić jakieś małe mistrzostwa... Zgadać się najpierw na termin, określić tor, samochód/samochody, i zrobić jakiś ranking... Wiem, że może być ciężko się tak zgadać, ale spróbować chyba można.
moicz Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 mi się dobrze jeździło na nurburgringu :gwizdanie: :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Możnaby zrobić jakieś małe mistrzostwa... Zgadać się najpierw na termin, określić tor, samochód/samochody, i zrobić jakiś ranking... Wiem, że może być ciężko się tak zgadać, ale spróbować chyba można. Dobry pomysł
moicz Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 a pomysł z mistrzostwami jest dobry ale może za jakiś tydzień,dwa żeby wszyscy prezentowali równy poziom wiadomo że nie wszyscy mają grę od premiery
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 a pomysł z mistrzostwami jest dobry ale może za jakiś tydzień,dwa żeby wszyscy prezentowali równy poziom wiadomo że nie wszyscy mają grę od premiery Dokładnie, na razie możemy sobie trenować wszyscy on-line a później się zrobi jakieś mistrzostwa Mnie grypsko złapało także siedzę w weekend w domu i jak ktoś będzie chciał pograć to nie ma problemu, jutro z tego co wiem będzie hhacek bo się określał że może zagrać ale nie wiem jak reszta bo pewnie będzie w sobotę albo gdzieś hehe
moicz Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 ja mam kontuzje palca na szczęście u nogi więc też w domu w weekend
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 ja mam kontuzje palca na szczęście u nogi więc też w domu w weekend No to jest nas 3 jak na razie
krzysiekTDI Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 też mogę wpaść bo weekend mam wolny, jak cosik to dajcie tu znać
moicz Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 pewnie koło 22 tak jak zawsze więc wpadaj śmiało
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Jak coś to również dzisiaj można zagrać ok 22:00 tak będę gdzieś
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Trzeba kiedyś w nocy się zgadać i zaglądnąć do jakiejś ekipy i się sprawdzić (Czyt. Skopać im tyłki )[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 00:59_________________________________________________Wziąłem się za zawody specjalne i męczę się z tym nascarem, na razie robię średni poziom i 2 ostatnie zaliczenia mi zostały na złoto bo wszystkie tak robię ale szlag człowieka trafia jak brakuje np do złota 2 tysięczne... Złoto na 12:000 a ja mam 12:002 i nie wiem czy płakać czy się śmiać
manny90 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Dzisiaj raczej odpadam Jutro bardzo chętnie zagram pod wieczór, w dzień trasa na Gdańsk
moicz Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 na początku możesz się śmiać płakać będziesz za 100 podejeściem :gwizdanie: a próbowałeś vettela zrobić ?
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 na początku możesz się śmiać płakać będziesz za 100 podejeściem :gwizdanie: a próbowałeś vettela zrobić ? Nawet tego nie szukałem ani nie odpalałem
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Dzisiaj raczej odpadam Jutro bardzo chętnie zagram pod wieczór, w dzień trasa na Gdańsk Dobra pany jak coś to się wstępnie umawiamy na jutro ok 21-22 wieczorem :gwizdanie:
hhacek Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 na początku możesz się śmiać płakać będziesz za 100 podejeściem :gwizdanie: a próbowałeś vettela zrobić ? dokladnie..... ...a gdzie jest vettel????
moicz Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 vettel w zawodach specjalnych jak masz 30 lvl to się tam pojawia na końcu( za loebem )
julo23 Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 A co sie zmieniło w sezonowych bo nie zaglądałem od wczoraj a dziś mam kaca i nie mam sił sprawdzić.
moicz Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 rano nic się nie zmieniło nie wiem jak teraz
Rekomendowane odpowiedzi