Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta gra należy do tych co trzymają cenę, więc nie liczyłbym na to, że dużo stanieje, a na pewnie nie po nowym roku. Tak samo było z Prologue.

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Duży plus że GT5 ma 1080p i 60fps(w wiekszosci) i obsluguje 3D.

Ja kupie na pewno ale pewnie po nowym roku jak stanieje.

Dokładnie, gra wygląda ślicznie, za***iście hula na 1080p i 60 klatek na sekundę :kox: :kox: :kox:

A co do ceny to tak Thom4s napisał ona będzie dłuuugo trzymała cenę i nie sądzę że po nowym roku od razu stanieje.

P.S - Łyknąłem ją za 99zł :decayed:

Opublikowano

Koledze też byś załatwił :decayed:

Opublikowano

Koledze też byś załatwił :decayed:

jarko poszło PW :wink4:

Opublikowano

Pablo ale masz farta.

No ja czekam po nowym roku i będe polował na używkę, nie chodziło mi o nówkę, nie śmiganą w niezerwanej folii :D

Zawsze sie znajdzie jakiś desperat.

Opublikowano

Zainstalowało się. Czas pojeździć :)

Ile trwało 50 minut :?: :decayed:

Opublikowano

Pablo ale masz farta.

nie farta, tylko plecy :decayed: :decayed:

PS PABLO jakby Ci gdzieś zalegało GT5 za 99pln to chętnie przygarnę :bag:

Opublikowano

Spoko jak coś to jesteś w kolejce :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 18:38_________________________________________________Dziwne że nie ma od razu na początku wyboru północnej pętli Nurburgring'u czyli jazdy jednego kółka co zajmuje ponad 20KM w trybie Szybka Jazda :mysli:

Opublikowano

ja dopiero jutro kupuję PS3 + GT5 bo od jutra jest promocja na ten zestaw w Media Markt w Bydgoszczy - 1380 za PS3 320 GB + GT5, więc o wrażeniach napiszę jutro wieczorem/w nocy :naughty:

Opublikowano

ja dopiero jutro kupuję PS3 + GT5 bo od jutra jest promocja na ten zestaw w Media Markt w Bydgoszczy - 1380 za PS3 320 GB + GT5, więc o wrażeniach napiszę jutro wieczorem/w nocy :naughty:

Dobra cena :naughty: :naughty: :naughty:

Do mnie zaraz kumple wpadają i będzie granie/przygotowywanie do turnieju :>

Opublikowano

Miałem 3 sztuki w cenie demo z Sony i już były zaklepane przez pracowników w tym mnie, jeśli by się coś zmieniło to dam znać ale raczej będzie ciężko by znowu miałby się pojawić taki "pakiet" :)[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 19:41_________________________________________________A co do gry to powiem tak, super że auta się już niszczą (nie jak w Destruction Derby :D) ale ważne że Sony przekupiło Ferrari bo z nimi było najwięcej negocjacji co przyczyniło się w jakimś stopniu do przesunięcia premiery.

Zmiany pogodowe, super że jak wybierasz wyścig na kilkanaście/dziesiąt okrążeń to w czasie wyścigu raz deszcz pada a raz słońce wychodzi gdzie później tor przesycha, wtedy trzeba zjechać do pit stopu i wybierać z kilkunastu różnych opon.

Efekt jazdy z kokpitu w ulewie za samochodami jest bezcenny albo z kamery nad samochodem zmieniający się kierunek wiatru i doskonale to widać jak deszcz leci z poprzedzającego Ciebie samochodu :kox: :kox: :kox:

Teraz można używać klaksonu :D czy włączać światła długie/mijania nie wspomnę jak np jadę i jakiś śmieć mi wpadł na szybę to musiałem włączyć wycieraczki hehehe

To co mi się też bardzo spodobało to w końcu możliwość DACHOWANIA AUTA :!: :!: :!: bo Ci którzy grali w poprzednie części (ja gram od 1 części która wyszła prawie 13 lat temu) wiedzą że taki manewr był nie możliwy dlatego że fizyka gry na to nie pozwalała.

Jeśli ktoś się zastanawia czy kupić dla tej gry konsole to mówię od razu: WARTO :!: :!: :!:

Sądzę że pakiety o których wcześniej wspomniał Jędrek czyli konsola PS3 + GT5 w okolicach 1300zł-1400zł będzie się za***iście sprzedawać, nie mówiąc już w okresie gwiazdkowym.

Ustalam właśnie z chłopakami pakiet Sony czyli telewizor Sony 3D + konsola PS3 + GT5 :kox:

Opublikowano

Pablo nie rób smaka, teraz musisz wszystkim w tym wątku załatwić :slina:

Opublikowano

Pablo nie rób smaka, teraz musisz wszystkim w tym wątku załatwić :slina:

Wio do sklepów :!: :>

Opublikowano

Cholera mogłem nic nie mówić bo się zaraz zacznie :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Pablo, żebyśmy wiedzieli w którym po stówce sprzedają to bymśmy sobie poszli :D

A tak to Ciebie cisniemy.

No to kiedy załatwisz ? Kombinuj :polew:

Mam pomysła, jak to jest takie demo to może pokolei będziemy testować co ?

Opublikowano

Nigdzie po stówce nie sprzedają :gwizdanie:

Takich już nie mam układów żebym załatwił jeszcze kilka egzemplarzy po 99zł :)

Ale nie ma co gadać o cenie, jak bym miał dawać te 200zł to i tak bez zastanowienia bym kupił :wink4: