PABLO Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tak myślałem że te wszystkie tory których brakuje z GT4 będą dodawać w DLC A już miałem odpalać po 2 miesięcznej przerwie PS3
Flyer Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 dobrze, ze w ogole dodaja ja bym sie nie obrazil za DLC do Forzy z torami, bo juz mi brakuje nowych :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 No zgadza się lepsze to niż nic [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 21:30_________________________________________________Odpaliłem wczoraj GT5 po dłuższym czasie i w cholerę aktualizacji mi wyskoczyło, jakiś furacz wpadł do garażu i doszło parę rzeczy, dziś późnym wieczorem może to obczaję
T-żółw Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 ja odplam w miarę codziennie, żeby poziom 200% utrzymać
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 ja odplam w miarę codziennie, żeby poziom 200% utrzymać :decayed: [br]Dopisany: 14 Luty 2012, 00:15_________________________________________________W między czasie do nas trafiła aktualizacja 2.02. Jej zainstalowanie daje możliwość wymiany kół w standardowych pojazdach. Usunięto również kilka niedociągnięć, do garażu bezpłatnie wpadła Toyota 86 GT '12, natomiast za drobną opłatą można pobrać pakiet samochodów, który składa się z Nissana GT-R Black Edition '12 , Mini Cooper S '11, Volkswagen Golf VI R'10 i Volkswagen Scirocco R'10.
moicz Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 ja odplam w miarę codziennie, żeby poziom 200% utrzymać :decayed: [br]Dopisany: 14 Luty 2012, 00:15_________________________________________________W między czasie do nas trafiła aktualizacja 2.02. Jej zainstalowanie daje możliwość wymiany kół w standardowych pojazdach. Usunięto również kilka niedociągnięć, do garażu bezpłatnie wpadła Toyota 86 GT '12, natomiast za drobną opłatą można pobrać pakiet samochodów, który składa się z Nissana GT-R Black Edition '12 , Mini Cooper S '11, Volkswagen Golf VI R'10 i Volkswagen Scirocco R'10. mam ten dodatek jak tylko się pojawił to kupiłem
PABLO Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 mam ten dodatek jak tylko się pojawił to kupiłem No pamiętam jak mówiłeś A masz tor SPA w Belgii :?:
moicz Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 nie SPA nie kupiłem w F1 sie na nim dość najeździłem to znaczy że dość się najeździłem na torze SPA w grze F1 2011 i aż tak mi na nim nie zależy
T-żółw Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 ja gram ale nie online, nowe sezonowe pojawiły się wczoraj
PABLO Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Może w końcu się ustawimy w ten weekend to byśmy pograli, ja jestem za niedzielą wieczorem Tomek1974 masz już mnie dodanego w znajomych
Michał Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Ostatnio zawiesiła mi się konsola, od tamtej pory jej nie włączałem, do dzisiaj... Panowie koorwa zjadło mi save z GT5:rant::rant: w narzędziach gier są jakieś uszkodzone dane, podejrzewam że to właśnie mój save, spotkał się ktoś z czymś takim? pomóżcie:cry:
PABLO Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Ostatnio zawiesiła mi się konsola, od tamtej pory jej nie włączałem, do dzisiaj... Panowie koorwa zjadło mi save z GT5:rant::rant:w narzędziach gier są jakieś uszkodzone dane, podejrzewam że to właśnie mój save, spotkał się ktoś z czymś takim? pomóżcie:cry: Ja chyba bym wszystko w domu porozpierdzielał jak by mi się tak stało i setki godzin poszły się jeeebać Napisz może na ps3site, tam możliwe że ktoś miał taki przypadek.
PABLO Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Jak coś to proponuje ok 21:00 dziś pośmigać, przypomnę sobie jak się upalało GT-R'a
Michał Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 szukam rozwiązania na różnych stronach, ale coś mi się wydaje że nic z tego nie będzie:wallbash: 14tys km, kilkaset aut, licencje na złoto itd - wszystko jak krew w piach:facepalm:
PABLO Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 to sobie wyobraź jak by Ci się usunął taki profil co ja mam..
Rekomendowane odpowiedzi