Madas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 mam ale nie używam :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 16:18_________________________________________________jestem znany z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito_ Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 wozidło umyte :gwizdanie: teraz wstawiłem do garażu żeby się nie pobrudziło termostatem się zajme pewnie dopiero w sobotę... wracając do śniegu to bliżej tych 5cm jednak był jak wyszedłem na dwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 teraz wszystko topnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja w zeszłym roku miałem 22 pkt a w maju mi się wyczyściło przez 7 mies jeździłem jak na szpilkach i tak ci juz zostalo [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 16:28_________________________________________________ mam ale nie używam :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 16:18_________________________________________________jestem znany z tego i driftu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ej ej już nie wspomnę kto tu na granicy jeździ jak chce pościgać się idę na gokarty i co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ej ej już nie wspomnę kto tu na granicy jeździ jak chce pościgać się idę na gokarty i co a ja nie jezdze po granicy, tylko przez granice szkoda ze wczoraj ze mna nie jechales wieczorem :kox: spoko, spoko, gdy zrobi sie cieplej pierwszy bede wolac na gokarty... :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Cześć Chłopcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito_ Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jeździcie na gokartach w Kinepolis? Jakie czasy kręcicie? Bo nie wiem czy sens z wami startować na wiosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Cześć Chłopcy cześć dziewczynko co tam ? spoko, spoko, gdy zrobi sie cieplej pierwszy bede wolac na gokarty... :naughty: trzymam za słowo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Cześć Chłopcy cześć dziewczynko co tam ? A dzień jak co dzień, idę zaraz zrobić naleśniki z nutellą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jeździcie na gokartach w Kinepolis? Jakie czasy kręcicie? Bo nie wiem czy sens z wami startować na wiosne jeździmy.... ale to nasze początki więc nie kręcimy czasów mega dobrych ... ja mam 27.144 a Deszczu 27.1xx to są nasze najlepsze .... Kuredu miał szanse na dobre czasy ale przestał jeździć, zresztą Vario to samo .... ale co wyścigi to lepsze czasy wszyscy kręcimy ... [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 17:22_________________________________________________ Cześć Chłopcy cześć dziewczynko co tam ? A dzień jak co dzień, idę zaraz zrobić naleśniki z nutellą ja dzisiaj Nutelle kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 A jak pogoda u Was? w Kaliszu tak sypie że w 5 minut można zamienić się w bałwana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 A jak pogoda u Was? w Kaliszu tak sypie że w 5 minut można zamienić się w bałwana u nas co jakiś czas pada ale temperatura jest koło 0 i topnieje śnieg chlapa jak cholerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja dzisiaj Nutelle kupiłem to co tygryski lubią najbardziej?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 nooooo :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Składki klubowe popłacone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Składki klubowe popłacone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Składki klubowe popłacone? a cimu? Vipy nie muszą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Składki klubowe popłacone? a cimu? Vipy nie muszą? a nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Składki klubowe popłacone? a cimu? Vipy nie muszą? a nie wiem a dostałeś dzisiaj PW od Huga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi