Madas Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 to i ja Życzę wszystkiego naj w nowym roku
fantastic Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 panowie galowie, za 90minut wyjeżdżam na party - korzystając z krótkiej chwili i wolnego kompa chciałbym wam życzyć udanego sylwestru i zabawy do rana, na to co będzie w nowym roku sie jeszcze okaże czy lepiej czy gorzej. do zobaczyska w 2011
Musashi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 szalonej zabawy i wszystkiego najlepszego w nowym roku [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:42_________________________________________________BTW, Adas pijesz czy sprzedajesz?
Adas Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ja ? do 22 pracuje, później nadrabiam picie
Pepin Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ja ? do 22 pracuje, później nadrabiam picie to Adas przed północą pewnie zaliczy zgon .. jak sie dobrze weźmie za nadrabianie BTW. 16go stycznie Galeria MALTA .. od 12tej .. będzie spory spot użytkowników grupy VAG połączony z oglądaniem filmu zlotowego w sali kinowej
Musashi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ja ? do 22 pracuje, później nadrabiam picie to Adas przed północą pewnie zaliczy zgon .. jak sie dobrze weźmie za nadrabianie BTW. 16go stycznie Galeria MALTA .. od 12tej .. będzie spory spot użytkowników grupy VAG połączony z oglądaniem filmu zlotowego w sali kinowej postaram sie zajechac. ale pewnie bedzie problem z parkowaniem.
variocustoms Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja i tak się tam nie zmieszczę a przed CH i tak ciężko z parkowaniem mi lepiej busem podjechać Wszystkiego dobrego na nowy rok życzy Variot z Maggie i rodzinką
Labiel Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 A ja właśnie doczołgałem się do Poznania. Szykuje się jakiś spocik w niedzielę po nowym roku bo prawdopodobnie zabawie do tego czasu w Poznaniu.
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja mogę się spotkać jak coś ... tylko pytanie gdzie, bo podejrzewam że markety zamknięte będą :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi