Musashi Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 gdy pojawi sie Iverson, zrobimy ankiete dotyczaca wyboru dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 kramer a Ty pamiętaj jak jedziesz autem to nie pisz na laptopie bo rozwalisz swoje 2,8 hehe :gwizdanie: a A nawiązując do spociku to jestem za 05,04,2008 no i Remifer ma przygotowania do ślubu to kawalerskie zrobi co??Remifer :oklaski: [br]Dopisany: 18 Marzec 2008, 20:56 _________________________________________________gdzie na A2 moze w Strykowie?? czy z drógiej strony?? hehe ... nie będzie mnie 5-go będę w austrii w tym czasie i nie mogę zostać nawet do soboty 29-go nie mniej ... będę w POZ jeszcze ... także spokojnie, na jakiś SPOT się jeszcze "wproszę" duluki co do laptopa ... no niestety ... czasem tak muszę ale pisać nie będę na forum z lapa ... bo mnie "TomTom" opier....a jak wyczuwa Bluetooth'em że coś się święci ... :gwizdanie: fajnie macie że 5-go się SPOCICIE ... :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciszek Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 postaram sie na 5 tego ....ale może koło 18stej........? :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Marzec 2008, 23:28 _________________________________________________na 6- stego zresztą też hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 tak jak ciszek, jestem za późniejszymi godzinami. i wolę niedzielę ale w sobotę też postaram się przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 dodałem ankietę , nie musicie pisać kto jest za jakim dniem, wystarczy zagłosować, ankietę likwiduję w poniedziałek 24.03. proszę o przemyslane głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 ciszek jezeli niedziela to tez po 18.oo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciszek Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Musachi tylko sobota....... :gwizdanie: niedziela po 18stej to chyba za pózno. bo w poniedziałek do pracy czeba wstać a napewno bedziemy długo (tak jak ostatnio......... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ja w sobotę też czasem pracuję do 15.00, a z Pleszewa do Poznania mam 100km, więc sobota mi odpada-pokreślam czasami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 coz, zobaczmy jak wypadnie ankieta. pozniej bedzemy myslec o godzinie spota. :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciszek Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 racja Musachi ......dlamnie obojetnie postaram sie być w sobote albo w niedziele......... to zależy od nas wszystkich kiedy....... [br]Dopisany: 19 Marzec 2008, 15:40 _________________________________________________ankieta powinna pomóc......... :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 ja w sobotę pracuję do 16 (w domu jestem koło 17), czasami nawet dłużej, za to niedziele mam całą wolną. ale jak będzie potrzeba i zapowiedź fajnego spota to mogę wziąć wolne w sobotę albo urwać się trochę wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 niewiem jak innym ,ale jestem za spotkaniem w godzinach południowych oczywiście mowa o niedzieli . i już napewno nie przyjadę z moimi Kobietkami za szybko zakupy robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 duluki tobie nie zdazylem podpiac VAG-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 niewiem jak innym ,ale jestem za spotkaniem w godzinach południowych oczywiście mowa o niedzieli . i już napewno nie przyjadę z moimi Kobietkami za szybko zakupy robią daj im swoją złotą karte kredytową to zostaną dłużej na zakupach [br]Dopisany: 20 Marzec 2008, 02:25 _________________________________________________BTW. ja dzisiaj wróciłem do PL więc sobota albo niedziela mi pasi. jednym słowem - mi tam wsio ryba kiedy i też na pewno będe proponuje spota w sobote i niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 moze spot dwudniowy - parking king cross ? noclegi gratisowe, w aucie, na parkingu, bezplatna ochrona calodobowa :gwizdanie: niewiem jak innym ,ale jestem za spotkaniem w godzinach południowych oczywiście mowa o niedzieli . i już napewno nie przyjadę z moimi Kobietkami za szybko zakupy robią daj im swoją złotą karte kredytową to zostaną dłużej na zakupach [br]Dopisany: 20 Marzec 2008, 02:25 _________________________________________________BTW. ja dzisiaj wróciłem do PL więc sobota albo niedziela mi pasi. jednym słowem - mi tam wsio ryba kiedy i też na pewno będe proponuje spota w sobote i niedziele no co ty, przestanie lubiec albo swoje kobitki, albo spoty FAN_AUDI witamy w kraju :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ja wracam jutro z Niemcowni. O teraz bedzie lipa bo jest 50% na 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 haha, ida leb w leb BTW ankieta powinna byc ujawniona.... jezeli, ktos, kto byl za danym dniem, nie przyjedzie na spota, to biadamu.... tylko L4 go usprawiedliwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 myslę , że jak będzie trzeba to się ankietę przeswietli , co i jak i októrej godz. ktoś oddał swój głos hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 rozumiem ze na spocie będzie minimum 14 głosujących osób super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 rozumiem ze na spocie będzie minimum 14 głosujących osób super Lepiej zeby było więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi