Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam niezłą miejscówkę nad Wartą jest boisko miejsce na ognisko i ławeczki ze stolikami nad samą rzeką[br]Dopisany: 17 Marzec 2008, 16:07 _________________________________________________no tylko może być problem z komarami :beer1: :drunk:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powiem wam tak, co byście fajnego nie mieli-Pet3r'a miejscówka biję to wszystko o głowę!!!

Opublikowano

jakby bylo cieplo to namioty, moznaby zrobic obozowisko jak w westernach :D (auta w kolko) i pospotowac na calego :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

Do Pet3r'a mozna jechac jak bedzie cieplo a narazie trzeba ustalic co z nastepnym spotem. Chcialbym sie na nim pojawc takze proponuje sobote jako dzien spotowania. :chytry:

Opublikowano

jesli chodzi o miejscowki... ja mam fajna tylko ze to jest okolo 80km od poznania... :kwasny: fajny osrodek nad jeziorkiem w sumie 4 osrodki nad jeziorem... :) mozna w czym wybierac... jeden hotel z naprawde fajnymi warunkami do tego zeby zrobic taki wiekszy zlot... na kilka/kilkanascie aut... jesli ktos ciekaw zapraszam... http://www.ow-karina.pl/

z tego co pamietam 2 lata temu byl tam rowniez organizowany zlot ale milosnikow "harley davidson" i wiem ze bylo naprawde ciekawie... :) takze mozna by bylo pomyslec nad czyms wiekszym albo wielkopolsko - lubuski zlot... :) pozdrawiam serdecznie :)

Opublikowano

Witam.

Spocik byl bardzo udany i ciekawy. Spotkanie przy ognisku to dobry pomysl ale trzeba poczekac na sloneczko.

Pozdrawiam wszystkich!! A na zdjeciu jestem pierwszy od lewej.

zdjęcie podpisane stary :kox: też wielkie dzięki za przejażdzkę schodami ruchomymi w KingCross :decayed:

Opublikowano

:kox: też wielkie dzięki za przejażdzkę schodami ruchomymi w KingCross :decayed:

spoko, jezeli lubisz, nastepnym razem przjedziemy sie wszyscy :kox::polew:

Opublikowano

uwielbiam schody ruchome ... szczególnie w Poznaniu ... nie wiedziałeś kolego ? nie mówiłem Ci ? :polew:

a poza tym ... to OT nie mało ... :kox:

a jak tam samopoczucie po tam dłuuuuuuuuuuugim SPOCIE ?

:hi:

Opublikowano

kosmicznie, az zzielenialem po nim :gwizdanie: :a4fan:

Opublikowano

:kox: też wielkie dzięki za przejażdzkę schodami ruchomymi w KingCross :decayed:

a tak na marginesie Musashi ... to ja też chce być "klubowicz" ... :slina: gdzie mam splunąć aby zmienic status na forum ? [br]Dopisany: 17 Marzec 2008, 19:38 _________________________________________________

kosmicznie, az zzielenialem po nim :gwizdanie: :a4fan:

BTW. komu żeś zalazł za skórę że Cię ignoruje ? :decayed: masz 1 ignored member Musashi:naughty:

Opublikowano

Zgodnie z regulaminem trzeba zlozyc wniosek do Hugo o nadanie rangi klubowicza[br]Dopisany: 17 Marzec 2008, 19:54 _________________________________________________

BTW. komu żeś zalazł za skórę że Cię ignoruje ? :decayed: masz 1 ignored member Musashi:naughty:

no patrz :polew::naughty: juz mnie ktos nie lubi... moze uczulenie na zielone :wink4:

Opublikowano

na dziś to termin mi odpowiada ,ale jak by miała być pogoda to może zoorganizować spocik w sobotę zawsze wiecej czasu można poświęcić ,w niedzielę już większość zaczyna myśleć o tym ,że w poniedziałek do pracy :wallbash:

Opublikowano

o dupe roztrzas te rangi. My z Age bylismy klubowiczami i co ktos wymyslil inne roguly gry i zostalismy zdegradowani choc na forum jestesmy juz 1.5 roku. Teraz zalujemy ze wydalismy kase na kalndarzyki klubowe itd itd.

Fajna gadka o schodac, a co z terminem?? :evil:

Opublikowano

jeżeli chodzi o moje miejsce - z terminami jest ciężko i praktycznie dopiero w maju będę mógł powiedzieć coś więcej. w sam raz na zorganizowanie czegoś w stylu letniego zlotu Wielkopolski ;)

Opublikowano

a jak tam ze spaniem?

Opublikowano

Cześć Chłopaki :) Gdzieście porobili te foty - w King Crossie ;)))))) Gdzie spocik? Pozdrawiam!

Opublikowano

Cześć Chłopaki :) Gdzieście porobili te foty - w King Crossie ;)))))) Gdzie spocik? Pozdrawiam!

hehe .... no tam właśnie ... a co ? masz ochotę na powtórke z rozrywki ? :kox:

Opublikowano

zamierzamy robic regularna powtorke z rozrywki.

king cross to meta na deszczowe dni. jezeli pogoda dopisze, bedziemy spotykac sie pod chmurka.

Opublikowano

regularna powtórka z rozrywki mówisz musachi ?? :kox: pisze sie na nią.............oczywiscie :th: :a4fan: