Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

15.oo to wczesnie?

wogole moze by pomyslec o organizowaniu spotow w srodku tygodnia, coraz dluzej jest widno. co sadzicie?

no niektorzy musza pracowac :P

Dla mnie sobota to najlepszy dzien na spoty.

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:th: już widzę jego minę :polew:

Opublikowano

jeszcze niechby kazdy zalozyl czarny dlugi plaszcz, czarny garnitur i ciemne okulary przeciwslonecze :laghing2: i gosc z piskiem odjezdza :kox:

Opublikowano

Wieczorem dam znać czy gościowi pasuje godzina, troszkę mam problem z dojazdem :mysli: muszę się przebić z centrum (Pl. Cyryla) a w niedziele nie łatwo, kuzyn może ze mną podjechać ale o13:00, jedynie taxi... Muszę to wszystko poukładać :mysli: [br]Dopisany: 15 Marzec 2008, 15:19 _________________________________________________Ok, dzwoniłem do faceta 15-15:30 podjedzie na owy parking i nie ma nic przeciwko sprawdzaniu auta pod kompa, :> oby było git, jeśli ktoś by jechał na spot przez Pl. Cyryla lub gdzieś w pobliżu to chętnie bym skorzystał :notworthy: chwilowo bez autka

do zobaczenia :th:

Opublikowano

może spotkamy się natym niby parkingu co jest po lewej stronie jak się już skręci z Bukowskiej do KING KROSA

Opublikowano

spotkanie jest ustalone w hali parkingowej, i nie bedziemy juz tego zmieniac. jest mozliwosc ze ktos z kolegow nie anonsowal sie a bedzie chcial przyjechac. jezeli nie zajrzalby na forum, moglby nas nie znalezc.

oblukamy i ew. ustalimy inne miejsce na kolejny spot.

Opublikowano

A w na początku kwietnia zkołójemy jakis spocik? :kox:

Opublikowano

myslalem zeby kolejnego spota na 6 kwietnia ustalili. ale trzeba jeszcze obgadac jak ludzie z czasem stoja.

Opublikowano

może Malta koło ZOO

Opublikowano

w ktorym miejscu? parking przy ZOO jest platny i pelny w niedziele.

fajna miejscowke przy malcie zamkneli i zrobili plac manewrowy dla nauki jazdy :confused4:

Opublikowano

będę z Wami niebieski parking godz 15.00 :hi:[br]Dopisany: 15 Marzec 2008, 21:03 _________________________________________________Wtakim razie proponuję M1 :a4fan:

Opublikowano

Super że ekipka sie powieksza......."MUSACHI" super że wezmiesz vag-a (własnie miałem Ci sie o niego zapytać) :gwizdanie: bo ja niestety niemoge sie moim zestawem połączyć z ' auto hvac' takie uroki skur....... Visty :thumbdown: także do juterka... :audi:[br]Dopisany: 15 Marzec 2008, 21:33 _________________________________________________"QTPER" niech przyjedzie przetestujemy tą audiczke :naughty: DO JUTERKA :hi:

Opublikowano

będę z Wami niebieski parking godz 15.00 :hi:[br]Dopisany: 15 Marzec 2008, 21:03 _________________________________________________Wtakim razie proponuję M1 :a4fan:

szkoda że nie "Spot Poznański-16 marca (niedziela) 2008 godz.15:00 przed M1" :kox: moja mała nie lubi King Cross ... nie ważne,.

do jutra :hi:

Opublikowano

KRAMER lepiej niecudujmy juz teraz spotkajmy sie pod king cross-em i najwyżej polacimy sobie pod M1.albo niewiem zobaczy sie ........przecież :kox::audi: ..............................................................................

Opublikowano

KRAMER lepiej niecudujmy juz teraz spotkajmy sie pod king cross-em i najwyżej polacimy sobie pod M1.albo niewiem zobaczy sie ........przecież :kox::audi: ..............................................................................

tja ... ale w ten sposób będę sam bo moja Pani nie ma ochoty na spota pod jak to ujęła "dennym" Centrum Handlowym ... i dodaje:

"... bo ja chciałam przy okazji wpaść do IKEI :slina:"

:polew:

Opublikowano

Hehe to niezle Cie Pani Twego życia ukarała :evil: napewno coś wymyślisz :naughty: hehe dlatego ja postanowiłem niebrac Mojej pani na tego spocika (bo dobrze wiem jakby sie to skonczyło) tak samo jak w Twoim przypadku.... :hi:

Opublikowano

to za pozno na zmiany. pozatym kiedys jak byl spot pod M1 to ochrona podobniez pogonila kolegow. wiec nie ma co kombinowac.

jutro okolo godziny 12.oo zacznie w poznaniu padac deszcz i przestanie dopiero w poniedzialek. i dlatego zaproponowalem wlasnie king cross.

Opublikowano

Musachi masz racje popieram.....niema co kolegów w błąd wprowadzac mam nadzieje że bedzie nas duuuŻŻooo :naughty: KING CROSS 15.00 :a4fan:

Opublikowano

Hehe to niezle Cie Pani Twego życia ukarała :evil: napewno coś wymyślisz :naughty: hehe dlatego ja postanowiłem niebrac Mojej pani na tego spocika (bo dobrze wiem jakby sie to skonczyło) tak samo jak w Twoim przypadku.... :hi:

ja tez sam przyjezdzam :kox:

Opublikowano

ja tez sam przyjezdzam :kox:

Jasne Panowie ... ale z kobitkami było by "raźniej" ... wiecie ... ja już za stary jestem na "samotne" jazdy po Poznaniu ... :o)

BTW. Właśnie kilka godzin temu zawitałem do tego prze-zabawnego miasta i od razu musiałem objechać paru A4-fanatyków po drodze z Rataji ... masakra. .. jezoo .. jak tu ludzie jeżdzą. ... :kox:

Co to King Cross - OK. NO chyba że tak Musashi :th:\\\

:hi: do jutra do 15-tej :o)