Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

regularna powtórka z rozrywki mówisz musachi ?? :kox: pisze sie na nią.............oczywiscie :th: :a4fan:

super :a4fan:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o dupe roztrzas te rangi. My z Age bylismy klubowiczami i co ktos wymyslil inne roguly gry i zostalismy zdegradowani choc na forum jestesmy juz 1.5 roku. Teraz zalujemy ze wydalismy kase na kalndarzyki klubowe itd itd.

Fajna gadka o schodac, a co z terminem?? :evil:

Ja to samo tez bylem klub, tez jestem 1.5roku
Opublikowano

regularna powtórka z rozrywki mówisz musachi ?? :kox: pisze sie na nią.............oczywiscie :th: :a4fan:

super :a4fan:

no ja w miarę moich odwiedzin w POZ też się piszę jeśli nie macie nic naprzeciwko ...

tyle, że w POZ jestem tak raz na miesiąc góra .... teraz tylko do czwartku :confused4:

potem jazda na święta w Podlaskie ...

a po 28-mym ... witaj obczyzno ... :kox:

także jak by co ... to się na którymś ze SPOT'ów spikniemy w POZ ... damy rade :decayed:

Opublikowano

kramer oczywiscie zapraszamy.

kiedy bedziesz ponownie w pL?

Opublikowano

kramer oczywiscie zapraszamy.

kiedy bedziesz ponownie w pL?

w PL czy POZ ? w POZ będę w wtorek po swiętach i zostane przed podróżą do domu aż do piątku rano ... czyli fizycznie do 28-go rano jestem w POZ (25-28 MAR) - a co ? jakiś mały spot next week ? :kox:

:hi:

Opublikowano

a jak tam ze spaniem?

wszystko okaże się gdzieś w maju ;)

Opublikowano

w poz.

sa chetni na spota w weekend po swietach? no, moze zrobimy szybki spocik :naughty:

Opublikowano

w poz.

sa chetni na spota w weekend po swietach? no, moze zrobimy szybki spocik :naughty:

w weekend po Świętach ... to ja musze być już daleko z tąd ... na 6 rano w robocie :wallbash:

jeśli o mnie chdzi - odpadam :hi:

Opublikowano

no to chyba ze w tygodniu.

Opublikowano

no to chyba ze w tygodniu.

tja ... ale w tygodniu to nikt z Was nie znajdzie czasu na spot ... gdziekolwiek by był ... frekfencja będzie marna :kwasny:

zo-ba-czy-sie po Świętach ... :kox:

Opublikowano

jak coś wymyślicie z terminami to pisać tylko szybko,bo wolne w pracy zasze da się załatwić :cool:

Opublikowano

jak narazie oba terminy powinny mi pasować. chociaż musze powiedziec, ze do konca nie wiem jak to bedzie bo bede mial przygotowania do ślubu :naughty: ale jak narazie jestem ZA!!!

Opublikowano

jesli to mozliwe i moge sie wlaczyc w ustalenie terminu zlotu to wydaje mi sie ze termin 05.04 bedzie odpowiednim terminem... b w niedziele nie mozna sobie pogrilowac/popiwkowac bo w poniedzalek wiekszosc do pracy badz tez na uczelnie... to taka moja mala sugestia... :) pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

A jak pod chmurką to gdzie???

Opublikowano

A jak pod chmurką to gdzie???

Na A2 na parkingu :kox:
Opublikowano

kramer a Ty pamiętaj jak jedziesz autem to nie pisz na laptopie bo rozwalisz swoje 2,8 hehe :gwizdanie: a

A nawiązując do spociku to jestem za 05,04,2008 no i Remifer ma przygotowania do ślubu to kawalerskie zrobi co??Remifer :drunk: :oklaski: :a4fan:[br]Dopisany: 18 Marzec 2008, 20:56 _________________________________________________gdzie na A2 moze w Strykowie?? czy z drógiej strony??

Opublikowano

prosze w takim wypadku o wypowiedzi kto jest za sobotą

Opublikowano

jaak najbardziej Ja jestem za sobotą [br]Dopisany: 18 Marzec 2008, 22:04 _________________________________________________ustalmy jeszcze czas i miejsce ,no wiadomo miejsce jest uzależnione od pogody,ale miejmy nadzieję