Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

krami ty pisales na forum w trakcie jazdy do poznania? :kox: ???

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurde już pierwsze niespodzianki, przyjrzałem się na zdjęciu i nadkole z tyłu od strony kierowcy chyba miało przygodę ;([br]Dopisany: 16 Marzec 2008, 11:44 _________________________________________________mam nadzieję że nic poważnego :mysli:

Opublikowano

kolego tego typu posty to w innym dziale się pisze, załóż nowy temat w dziale "zakup kontrolowany", wklei linka, ew. zdjęcia auta i pozwól sie wypowiedzieć, ew. uwagi w kazdej chwili dopisujesz, wtedy to jest przestroga dla innych uzytkowników

Opublikowano

popraw szybko, może ktos mial doczynienia z tym autkiem :wink4:

Opublikowano

Nooo...w końcu Poznań zaczyna się rozkręcać :oklaski: ale co się stało ze "starą" spotową ekipą?? Wszyscy pozbyli się :audi: czy nikt już nie ma czasu?? A tak na marginesie, to jak zrobi się cieplej i będzie dłużej jasno, to naprawę przemyślcie przełożenie

spotów na późniejszą godzinę (16.30-17.00), bo jest kilka osób, które nawet w niedzielę muszą tyrać :thumbdown:

Opublikowano

no to niemilo w niedziele pracowac.

coz jezeli odpowiednio wczesniej bysmy uzgodnili inna godzine coz za problem. najwazniejsze zeby bylo nas jak najwiecej :th:

Opublikowano

krami ty pisales na forum w trakcie jazdy do poznania? :kox: ???

tak. z auta pisałem wczoraj ... dziś jestem już w POZ i właśnie pucuje auto na spota ... :o)

pozdro,.

kr@Mi :hi:[br]Dopisany: 16 Marzec 2008, 12:51 _________________________________________________

Nooo...w końcu Poznań zaczyna się rozkręcać :oklaski: ale co się stało ze "starą" spotową ekipą?? Wszyscy pozbyli się :audi: czy nikt już nie ma czasu?? A tak na marginesie, to jak zrobi się cieplej i będzie dłużej jasno, to naprawę przemyślcie przełożenie

spotów na późniejszą godzinę (16.30-17.00), bo jest kilka osób, które nawet w niedzielę muszą tyrać :thumbdown:

szkoda że Cie nie będzie age ... ozywiłabyś nasze staro-kawalerskie towarzystwo :kox:

Opublikowano

haha krami pucujesz auto? :confused4: to moze ja nie przyjezdzam :polew:

Opublikowano

haha krami pucujesz auto? :confused4: to moze ja nie przyjezdzam :polew:

hehe ... :naughty: nie no ... tylko odkurzam po dłuuuuugiej nieobecności z VACUM w interiorze ... :kox:

poza tym ... przed spotem jeszcze "bezdotykowa" na Bałtyckiej ... i po krzyku :decayed:

do zoba ...

kr@mi

Opublikowano

Dziękuje kolego za chęci pomocy w oględzinach auta :notworthy: , ale okazało się że tapicerka niebieska :sick3: i zrezygnowałem z zakupu, mam nadzieję że na następnym spocie się pojawię już jako szczęśliwy posiadacz A4 :hi:

Opublikowano

Ja też już wypucowałem :kox: własnie zaraz wyjezdzam sie z wami zluknąć na spocie dozobaczyska :th: :a4fan:

Opublikowano

no to lece na spota. :gwizdanie:

Opublikowano

kuzwa sprawy rodzinne niepozwoliły mi być dzisiaj na spociku :angry: sorrka panowie.

Opublikowano

Musashi moderkiem hmmm fajnie :tongue4:

Opublikowano

taa.. nie pogodosz :polew::kox:
Opublikowano

no to teraz będą bany za nieobecność na spotach, nawet L4 nie pomoże hyhyhy

Opublikowano

Taaaaa, chłopak nie ma czym się chwalić - teraz dopiero stanie sie nielubiany :polew::tongue4:

Opublikowano

Taaaaa, chłopak nie ma czym się chwalić - teraz dopiero stanie sie nielubiany :polew::tongue4:

wręcz przeciwnie ... nie sądzę aby był nielubiany :decayed: właśnie wróciłem ze spota z nim i powiem ...

ze za kilka chwil zobaczycie foty ze spota ... :tongue4:[br]Dopisany: 16 Marzec 2008, 18:59 _________________________________________________

Spot Poznański-16 marca (niedziela) 2008 godz.15:00 KingCross

A o to i pierwsze foty ... kto chce niech sobie ściąga ... :kox:

_DSC4246%20copy.jpg

http://picasaweb.google.com/ccnpsp/AudiA4KlubSpot16MAR2008?authkey=UIZTMQLLRmk

foty Wasze te "single shoot" będą także w tym samym miejscu ... pojawiąją się "sukcesywnie" Panowie ... muszę przy nich trochę przysiąść więc ... cierpliwości :gwizdanie:

kr@mi :hi:[br]Dopisany: 16 Marzec 2008, 19:13 _________________________________________________

no to teraz będą bany za nieobecność na spotach, nawet L4 nie pomoże hyhyhy

A tak poza tym to proszę o POMOC i rozwiązanie zagadki. KTO JEST KTO ... bo muszę ponazywać FOTY poszczególnych panów (najlepiej od lewej ...)

dawajcie ... kto zna - pisze,. zbieram do Qpy ... :kox:

Opublikowano

no i 8 nas było

:a4fan: a tych co nie było to :bicz3:[br]Dopisany: 16 Marzec 2008, 19:31 _________________________________________________3 od lewej duluki