Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdy pojawi sie Iverson, zrobimy ankiete dotyczaca wyboru dnia. :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kramer a Ty pamiętaj jak jedziesz autem to nie pisz na laptopie bo rozwalisz swoje 2,8 hehe :gwizdanie: a

A nawiązując do spociku to jestem za 05,04,2008 no i Remifer ma przygotowania do ślubu to kawalerskie zrobi co??Remifer :drunk: :oklaski: :a4fan:[br]Dopisany: 18 Marzec 2008, 20:56 _________________________________________________gdzie na A2 moze w Strykowie?? czy z drógiej strony??

hehe ... nie będzie mnie 5-go :( będę w austrii w tym czasie i nie mogę zostać nawet do soboty 29-go :(

nie mniej ... będę w POZ jeszcze ... także spokojnie, na jakiś SPOT się jeszcze "wproszę" duluki :kox:

co do laptopa ... no niestety ... czasem tak muszę ale pisać nie będę na forum z lapa ... bo mnie "TomTom" opier....a jak wyczuwa Bluetooth'em że coś się święci ... :gwizdanie:

fajnie macie że 5-go się SPOCICIE ... :th:

Opublikowano

postaram sie na 5 tego ....ale może koło 18stej........? :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Marzec 2008, 23:28 _________________________________________________na 6- stego zresztą też hehe :a4fan:

Opublikowano

tak jak ciszek, jestem za późniejszymi godzinami. i wolę niedzielę ale w sobotę też postaram się przyjechać :)

Opublikowano

dodałem ankietę , nie musicie pisać kto jest za jakim dniem, wystarczy zagłosować, ankietę likwiduję w poniedziałek 24.03. proszę o przemyslane głosy :decayed:

Opublikowano

ciszek jezeli niedziela to tez po 18.oo?

Opublikowano

Musachi tylko sobota....... :gwizdanie: niedziela po 18stej to chyba za pózno. bo w poniedziałek do pracy czeba wstać :wallbash: a napewno bedziemy długo (tak jak ostatnio......... :kox: )

Opublikowano

Ja w sobotę też czasem pracuję do 15.00, a z Pleszewa do Poznania mam 100km, więc sobota mi odpada-pokreślam czasami.

Opublikowano

coz, zobaczmy jak wypadnie ankieta. pozniej bedzemy myslec o godzinie spota. :th:

Opublikowano

racja Musachi ......dlamnie obojetnie postaram sie być w sobote albo w niedziele......... :hi: to zależy od nas wszystkich kiedy....... :a4fan:[br]Dopisany: 19 Marzec 2008, 15:40 _________________________________________________ankieta powinna pomóc......... :th:

Opublikowano

ja w sobotę pracuję do 16 (w domu jestem koło 17), czasami nawet dłużej, za to niedziele mam całą wolną. ale jak będzie potrzeba i zapowiedź fajnego spota to mogę wziąć wolne w sobotę albo urwać się trochę wcześniej :P

Opublikowano

niewiem jak innym ,ale jestem za spotkaniem w godzinach południowych oczywiście mowa o niedzieli . :hi: i już napewno nie przyjadę z moimi Kobietkami :wallbash: za szybko zakupy robią

Opublikowano

duluki tobie nie zdazylem podpiac VAG-a?

Opublikowano

niewiem jak innym ,ale jestem za spotkaniem w godzinach południowych oczywiście mowa o niedzieli . :hi: i już napewno nie przyjadę z moimi Kobietkami :wallbash: za szybko zakupy robią

daj im swoją złotą karte kredytową to zostaną dłużej na zakupach :polew:[br]Dopisany: 20 Marzec 2008, 02:25 _________________________________________________BTW. ja dzisiaj wróciłem do PL więc sobota albo niedziela mi pasi. jednym słowem - mi tam wsio ryba kiedy i też na pewno będe

proponuje spota w sobote i niedziele :decayed:

Opublikowano

moze spot dwudniowy - parking king cross :wink4:?

noclegi gratisowe, w aucie, na parkingu, bezplatna ochrona calodobowa :gwizdanie:

daj im swoją złotą karte kredytową to zostaną dłużej na zakupach :polew:[br]Dopisany: 20 Marzec 2008, 02:25 _________________________________________________BTW. ja dzisiaj wróciłem do PL więc sobota albo niedziela mi pasi. jednym słowem - mi tam wsio ryba kiedy i też na pewno będe

proponuje spota w sobote i niedziele :decayed:

no co ty, przestanie lubiec albo swoje kobitki, albo spoty :wink4::polew:

FAN_AUDI witamy w kraju :th:

Opublikowano

Ja wracam jutro z Niemcowni. O teraz bedzie lipa bo jest 50% na 50% :przebiegly:

Opublikowano

haha, ida leb w leb

BTW :naughty:

ankieta powinna byc ujawniona....

jezeli, ktos, kto byl za danym dniem, nie przyjedzie na spota, to biadamu.... :evil::polew: tylko L4 go usprawiedliwi :polew:

Opublikowano

myslę , że jak będzie trzeba to się ankietę przeswietli , co i jak i októrej godz. ktoś oddał swój głos hyhyhy :naughty:

Opublikowano

rozumiem ze na spocie będzie minimum 14 głosujących osób :cool: super :)

Opublikowano

rozumiem ze na spocie będzie minimum 14 głosujących osób :cool: super :)

Lepiej zeby było więcej :kox: