Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

doberczak :hi:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cześć :hi:

jestem ciekaw ilu z nas w robocie jest?

jaki będzie wynik, bo może nie jestem optymistę to jednak postawię na Polska 3:1 Grecja :wink:

Opublikowano

przedwczoraj w pracy, dzisiaj w pracy, jutro w pracy... myślę że możemy wygrać tak na 70%. bardziej stawiam na remis i ewentualne zwycięstwo w rzucaniu monetą :wink4:

Opublikowano

Ja byłem dziś na chwilę od rana i jutro do pracy też - a tak w domu pracowicie bo w końcu urządziliśmy małemu pokoik , ma 6,5 miesiąca :thumbup1: i czas żeby spał oddzielnie a nie w sypialni :wink:

Opublikowano

doberek :hi:

Opublikowano
:hi: wszyscy chyba na weekendzie bo cisza na forum jak makiem zasiał :)
Opublikowano

Nikt nie wie co napisać po meczu :wink:

"przyczajony Tytoń" :decayed:

Opublikowano

atmosfera mistrzostw się wkradła

Opublikowano

witam kolegow z Poznania :hi: mam do was pytanie jutro jade do Poznania ze Szczecina,mam wylot samolotem o 21,patrzylem na google i pokazuje mi czas przejazdu ze Szcz do Poz 3h,czy w zwiazku z Euro i jutrzejszym meczem zauwazyliscie moze wiekszy ruch na tej trasie ?? czy ktos z was jechal ta nowa droga Szcz-Poz ?

Opublikowano

trasa jest ok, można w 3 godziny zrobić faktycznie :wink: nie wiem tylko jak z ruchem, ale myśle, że tragedii na trasie nie powinno być.

Opublikowano

eSka jest tylko do Gorzowa a potem porazka, 3 h to dosyc optymistyczne podejscie

Opublikowano

mam wylot o 21 chce byc na lotnisku o 20 wiec chyba lepiej jak wyjade o 15 i zaloze sobie 5h na trase

Opublikowano

Moze byc, musisz jeszcze sie dobic na Lawice, zaparkowac ...

Opublikowano
witam kolegow z Poznania :hi: mam do was pytanie jutro jade do Poznania ze Szczecina,mam wylot samolotem o 21,patrzylem na google i pokazuje mi czas przejazdu ze Szcz do Poz 3h,czy w zwiazku z Euro i jutrzejszym meczem zauwazyliscie moze wiekszy ruch na tej trasie ?? czy ktos z was jechal ta nowa droga Szcz-Poz ?

:hi: Cześć, 3h jesteś w stanie spokojnie wykręcić do POZ, dużo nadrobisz na Esce. Oczywiście jeśli nie będzie żadnej niespodziewajki po drodze i ewentualne CB na dachu. Przed otwarciem Eski jeździłem do SZC i czas był na poziomie 3,45 h

Ogólny ruch w POZ jest żaden, oprócz strefy EURO

pozdro

Opublikowano

racja na trasie z ruchem nie będzie żadnego problemu, a czasowo ... w 3 to ja do gdańska jadę :)

Opublikowano

:hi:witka i pozdrowienia z pomorza,ja ze Sławna do Poznania robię w 3godziny,ale jutro będzie ciężko wiara wraca z weekendu i będzie duży ruch,tak jest teraz zawsze w piątek i w niedzielę.

---------- Post dopisany at 23:51 ---------- Poprzedni post napisany at 23:33 ----------

Witaj,a do kiedy jesteś w PL? Ja albo 20 lub 21ego czerwca będę leciał do DK pozamykać wszystkie sprawy związane z pobytem tam.Może jakiś spocik?

Opublikowano

doberek z rana :hi:

---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ----------

ja nie znam tej firmy Wojtasie, robie klime od zawsze w warsztacie kolegi w swarzedzu i jestem zadowolony, nigdy nie mialem problemow

Opublikowano

podaj jakieś namiary jak możesz Piotrek, badam rynek na razie :wink:

Opublikowano
podaj jakieś namiary jak możesz Piotrek, badam rynek na razie :wink:

zapodam tobie numer kom na pw. ok

---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ----------

dostales?

---------- Post dopisany at 09:40 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ----------

gosc mnie rozbil :polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 09:48 ---------- Poprzedni post napisany at 09:40 ----------

:polew::polew::polew::polew: