Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BRY :) panowie pytanie, szukam szrotów w poznaniu i okolicach czy macie jakieś namiary może?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
BRY :) panowie pytanie, szukam szrotów w poznaniu i okolicach czy macie jakieś namiary może?

jak szukasz części do Audi to tu patrz ;)

Opublikowano

na szczęście nie, szukam drzwi do uno prawa strona przód i tył najlepiej czerwone :P i lusterka do lanosa

Opublikowano
  • Autor
na szczęście nie, szukam drzwi do uno prawa strona przód i tył najlepiej czerwone :P i lusterka do lanosa

nie pomogę Ci tu koledzy z Poznania :P

Opublikowano

Najlepiej giełda w Przeźmierowie

Opublikowano

Bardzo pilna sprawa? Jest jeden szrot pod Wrześnią ostatnio łowiłem części do Swifta , musiałbym podjechać i zobaczyć czy jakieś Uno i Lanos nie stoją. Ale to dopiero za tydzień/dwa bo coś tam miałem do swifta jeszcze do rozszabrowania

Jestem w Antoninku dwa razy w tygodniu - ale pewno łatwiej będzie Ci znaleźć na miejscu , ja bym szukał w Przeźmierowie na tej głównej ulicy , jeszcze parę lat temu były tam ze 3-4 szroty

Opublikowano
  • Autor

Bardzo pilna sprawa? Jest jeden szrot pod Wrześnią ostatnio łowiłem części do Swifta , musiałbym podjechać i zobaczyć czy jakieś Uno i Lanos nie stoją. Ale to dopiero za tydzień/dwa bo coś tam miałem do swifta jeszcze do rozszabrowania

Swift jest za***isty :decayed:

Opublikowano

ojtam ojtam , jeszcze nim nie jechałeś a to epickie przeżycie , nie ma plastiku który by nie trzeszczał i skrzypiał - można nabrać dystansu do motoryzacji i dbania o auto :P.....

......wsiadasz potem do A4 i czujesz się jakbyś bujał się A8 :decayed:

jak kratki nawiewu?

Opublikowano
  • Autor

ojtam ojtam , jeszcze nim nie jechałeś a to epickie przeżycie , nie ma plastiku który by nie trzeszczał i skrzypiał - można nabrać dystansu do motoryzacji i dbania o auto :P.....

......wsiadasz potem do A4 i czujesz się jakbyś bujał się A8 :decayed:

jak kratki nawiewu?

Jutro będą ogarniane bo Bartek dzisiaj nie mógł :) no właśnie chce się przejechać SWIFTEM :naughty::kox:

Opublikowano

kumpel mial coś jak swift, ale nazywało się to Subaru Justy i do tego AWD :decayed:

jak to zimą i na deszczu latało :kox:

Opublikowano

Maxcudo, jeśli subaru to tylko libero !! to jest fura dopiero ! i ma quattro :)

MHV_Subaru_Libero_01.jpg

Opublikowano

ale VAN :kox::kox::kox:

---------- Post dopisany at 00:56 ---------- Poprzedni post napisany at 00:55 ----------

takiego upalaliśmy :kox:

images?q=tbn:ANd9GcQ3xdsUGY6s0GJv3CEG-AsTjQ3K1c2J1iD8xei-Cl6zLBklxuNO

Opublikowano

no też niezły :D

libero offroad :kox:

Opublikowano

nie pali sie z drzwiami, lusterko chyba zamówie na allegro, byłem na giełdzie ale lipa, byłem w suchym lesie i dzwonil;em na orła białego i do eko kars na starołęce i pipa, na alegro jak są jakieś sensowne to na drugim konicu polski ;/ niby uno takie popularne auto a nie ma części

Opublikowano

hi,

czy ktoś może potwierdzić - Czy zderzak w kombi i sedan w B7 ma ta samą dokładkę do zderzaka ?

Chodzi o tył.

---------- Post dopisany at 10:40 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ----------

cześć,

Dostałem info od kumpla i moze ktoś się dorobił poza Nikusiem jakiegoś potomstwa i jest w potrzebie:

[h=5]z cyklu OGŁOSZENIA DROBNE:

"Nasz Kubuś za tydzień zaczyna swoja przygodę z przedszkolem. Tym samym musimy pożegnać się :( z jego cuuuuddddoooowną opiekunką. Jeśli ktoś z rejonu Grunwald/Junikowo/okolice poszukuje świetnej i godnej polecenia Niani z doświadczeniem, bardzo proszę o kontakt."

a jak wiadomo, ciężko o dobrą opiekunkę proszę o dalsze polecanie. Dziękuję.[/h]

---------- Post dopisany at 11:55 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ----------

juz wiem .. dokłądka jest jedna :)

a przy okazji - widzieliście .. jak ktoś chce paczki odebrać na poczcie to mała paczka wychodzi taniej niż polecony ;)

E-PRZESYŁKA | cennik.poczta-polska.pl

Opublikowano

Nikuś, Serdeczne Gratulacje!!!!!Dużo zdrowia dla Maleństwa i jego Mamy.

Karolu, To czyszczenie RNS-a Baartasa niewiele dało. Czyta płytę navi 2013 BK dla Europy Centralnej, a dla Wschodniej nie chce. Tak samo było u Karwana w TT. Może coś jest z tą płyta??

Próbowałeś jakoś inaczej nagrać? I udało Ci sie inną kopię odpalić w TT-ce?? A w ogole, to zazdroszczę Ci tych nart....

Opublikowano

doberek :hi:

Opublikowano
Nikuś, Serdeczne Gratulacje!!!!!Dużo zdrowia dla Maleństwa i jego Mamy.

Karolu, To czyszczenie RNS-a Baartasa niewiele dało. Czyta płytę navi 2013 BK dla Europy Centralnej, a dla Wschodniej nie chce. Tak samo było u Karwana w TT. Może coś jest z tą płyta??

Próbowałeś jakoś inaczej nagrać? I udało Ci sie inną kopię odpalić w TT-ce?? A w ogole, to zazdroszczę Ci tych nart....

1. hmmm sprawdziłem w A4 cabrio u Marcina i poszło, w TT jeszcze nie

2. no cóż to Bartaas musi się wyporwadzić z PL :)

3. narty i pogoda byłą super .. teraz to juz wiosna idzie .. ale planujemy w marcu weekend na Czarnej Górze jak chętny to daj znać .. od 3ech lat jedziemy większą grupą i z dizećmi ... mmy pensjonat, gdzie jest specjalny pokój dla dzieci z XBOXem i kinecktem ;) a obok jest "świetlaca" z kanapami, piłkarzykami , stołem do tenisa - czyli imprezownia + sauna ;)

Opublikowano
hi,

czy ktoś może potwierdzić - Czy zderzak w kombi i sedan w B7 ma ta samą dokładkę do zderzaka ?

Chodzi o tył.

Na to wygląda.