Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i również jestem ;)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
no i również jestem ;)

gdzie siś podziewałeś jak Ciebie nie było

Opublikowano

a, Grzesiu dużo by pisać ... pamiętam o Tobie jednak nie pisałem bo mnóstwo wyjazdów, nawet z Adamem ciężko było mi się spotkać, zorganizujcie spota majowego na najbliższą niedziele to pogadamy ni i się spotkamy w końcu ;)

Opublikowano
  • Autor

Siema Pany:hi:wczoraj wróciłem z wesela z Lubawy(woj. Warmia-mazury). Powiem wam przyjechałem wlkp kujawsko-pomorskie i warmia-mazury doszedłem do wniosku że u nas najlepsze drogi :) a Warmia-mazury porażka drogi dziura na dziurze. Jedną ominąłem w 3 inne wpadłem :facepalm:

Opublikowano
Siema Pany:hi:wczoraj wróciłem z wesela z Lubawy(woj. Warmia-mazury). Powiem wam przyjechałem wlkp kujawsko-pomorskie i warmia-mazury doszedłem do wniosku że u nas najlepsze drogi :) a Warmia-mazury porażka drogi dziura na dziurze. Jedną ominąłem w 3 inne wpadłem :facepalm:

bo nie wiesz, że od Konina Azja się zaczyna:decayed: bez spiny:polew:

Opublikowano
  • Autor

bo nie wiesz, że od Konina Azja się zaczyna:decayed: bez spiny:polew:

nie jechałem przez Konin :polew:

Opublikowano

No to Wam powiem, że we Wrocławiu jest 10x mniej dziur niż w Poznaniu :-(

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

arkadiusz... co roku jezdze na mazury i na drogi nie narzekam :decayed:

Opublikowano

ledwo warmi liznołeś, skoro byłes w lubawie. mazury zaczynają sie przed olsztynem. i kiepskie drogi to aa tak naprawdę za olsztynem.

skad wiem bo kilka razy w roku jezdze do suwałk przez grudziadz, inowrocław torun, lubawa olsztyn gizycko olecko suwałki.

Opublikowano

doberek z rana :hi:

---------- Post dopisany at 09:31 ---------- Poprzedni post napisany at 08:51 ----------

co tam lotry ?:wink:

Opublikowano
  • Autor

ledwo warmi liznołeś, skoro byłes w lubawie. mazury zaczynają sie przed olsztynem. i kiepskie drogi to aa tak naprawdę za olsztynem.

skad wiem bo kilka razy w roku jezdze do suwałk przez grudziadz, inowrocław torun, lubawa olsztyn gizycko olecko suwałki.

no tak ledwo :P aczolwiek tam drogi dziurawe są ;) wracałem później przez Włocławek to obwodnica jak ser szwajcarski po prostu :facepalm:

---------- Post dopisany at 13:03 ---------- Poprzedni post napisany at 09:51 ----------

Na jednym portalu znalazłem coś takiego :

89597541_800_s.jpg?add=1366881852

Oraz podpis:

"Coś pięknego.... Penerskie lampy i sportowy tłuymik" :polew::polew:myślałem że padnę ze śmiechu :facepalm:

Opublikowano

mam szwagra w Olecku :)

Opublikowano

tu się mogę zgodzić, w ostatnią środę byłem we wrocku jak zmieniałem samochów firmowy

Opublikowano
nie zastanawiaj sie, tylko wywalaj od razu....

Jeżeli będzie taka potrzeba to z pewnością to zrobię, ale pytanie czy ktoś może kogoś polecić

DPF serwis - Kontakt

znalazłem jedną firmę w Poznaniu, ale czy rzeczywiście dobrą robotę robią ? Może ktoś wie ?

ja usunalem tutaj :

WSTR Wojciech Sarnowski - chiptuning, hamownia, serwis, tuning, usuwanie DPF i FAP

usuniecie mechaniczne plus zmiana programowo = koszt okolo 680,-

dogadalem sie ze za 1100,- zrobil mi z programem na 162 KM ( 2.0 tdi w serii 140 KM )

wszedzie gdzie dzwonilem za usuniecie wolaja okolo: 600 - usuniecie mechaniczne + 600 zmiana w programie bez chipa

wizualnie wszystko ok. ladnie go zaspawali, jakby faktycznie byl nadal.

czy jak robia? ja na razie jestem zadowolony, zmniejszylo sie spalanie, dynamika poprawila. same plusy no i nie rosnie mi stan oleju... :)

no to że poziom oleju się podnosił oznacza, ze nie pozwalałeś na dokończenie procedury wypalania, czyli wtryski cały czas podlewały żeby zwiększyć temperaturę spalania poprzez większą ilość paliwa

Panowie i to mi chodziło.:hi: dzwoniłem do tej firmy którą podałem jako jedną z których znalazłem i powiedzieli mi że 1200 zł komplet, byłem równiez w AUTO LIDER na Grunwaldzkiej zaśpiewali średnio 1500 zł. Ale żadna z nich nie posiada hamowni 4x4, a widzę że polecony WSTR takową posiada, więc cena + sprawdzenie mocy, + ewentualnie jakaś aktualizacja lub korekta chipa którego już posiadam wchodzi w grę. Rewelacja. Panowie dziękuję bardzo, napewno zadzwonię do WSTR i zobaczymy, z pewnością podziele się opinią już po majówce :)

Opublikowano

tu się mogę zgodzić, w ostatnią środę byłem we wrocku jak zmieniałem samochów firmowy

Wrocław w ciągu kilku lat na prawdę pod tym względem poszedł do przodu :whistling:

Opublikowano

Wrocław w ciągu kilku lat na prawdę pod tym względem poszedł do przodu :whistling:

Od lat jadąc do Zakopca jechałem przez WRO, i za każdym razem była masakra, nie dość że dziury, to jeszcze drogi z kostki brukowej ( po wojennej ) MASAKRA, ale od momentu min otworzenia zachodniej obwodnicy WRO bardzo dużo się poprawiło.

Opublikowano

Od lat jadąc do Zakopca jechałem przez WRO, i za każdym razem była masakra, nie dość że dziury, to jeszcze drogi z kostki brukowej ( po wojennej ) MASAKRA, ale od momentu min otworzenia zachodniej obwodnicy WRO bardzo dużo się poprawiło.

no jak wymieniałem poprzednie auto prawie 4 lata temu to obwodnica w powijakach była i przez miasto w kierunku Jeleniej Góry(konkretnie na Karkonoską) jechałem prawie godzinę, a wjeżdżałem koło 9-10

Opublikowano

no jak wymieniałem poprzednie auto prawie 4 lata temu to obwodnica w powijakach była i przez miasto w kierunku Jeleniej Góry(konkretnie na Karkonoską) jechałem prawie godzinę, a wjeżdżałem koło 9-10

Wogóle była masakra, do granic WRO można było zajechać w 2,5 h , a następną godzinę albo jechałeś prze centrum ( MASAKRA ) albo od razu przez MILENIJNY, gdzie cały tranzyt jechał, tak czy inaczej 1h schodziła. A i tak wszystkie drogi zjeżdżały się przy McDonald na wylocie z WRO. Teraz jest bajka, oby tylko coś zrobili z 5-tką POZ-WRO. Bo teraz jakbyś jechał od strony Konina to masz zwykłą szosę do Ostrowa, i kawałek za Ostrowem już się zaczyna "S" do której się włączą obwodnica z POZ i jest bajka :) Szybciej z Konina do Wrocka zajedziesz niż z Poznania ;)

Opublikowano

Wogóle była masakra, do granic WRO można było zajechać w 2,5 h , a następną godzinę albo jechałeś prze centrum ( MASAKRA ) albo od razu przez MILENIJNY, gdzie cały tranzyt jechał, tak czy inaczej 1h schodziła. A i tak wszystkie drogi zjeżdżały się przy McDonald na wylocie z WRO. Teraz jest bajka, oby tylko coś zrobili z 5-tką POZ-WRO. Bo teraz jakbyś jechał od strony Konina to masz zwykłą szosę do Ostrowa, i kawałek za Ostrowem już się zaczyna "S" do której się włączą obwodnica z POZ i jest bajka :) Szybciej z Konina do Wrocka zajedziesz niż z Poznania ;)

widać, że coś dłubią tą "S-ke" i jeszcze Leszno rozdłubane. tak mi się przypomniało, że jak jechałem do Wrocka to właśnie w Lesznie byłem świadkiem jak kobietka wjechała b5-tką kolesiowi w dupe i cały prawy klosz z kablami zostawiła na jego haku:shock3: ... inną sprawą jest to, że koleś perfidnie jej się wciął przed nos na zwężeniu:facepalm: