Arkadiush Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 Rafal a gdzie fura? na warsztacie sprawdzają zawieszenie bo coś nie halo jest, ciężko chodzi kierownica, na szczęście pompa jest ok, wahacze na gwarancji więc lepiej to wykorzystać w porę, ale już nie wytrzymuję tej rozłąki , w końcu przyszły ramki i nie mogę się doczekać jak dzieciak żeby je założyć...taki mały szczegół a oko i tak cieszy:wink: w końcu stary masz ramki klubowe tylko, że to tak jakbym miał klucze od domu ale nie miałbym domu Bardzo dobrze obrałeś to w słowa
Bart-S Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Bartek już w PL?? home sweet home? yep, po 2 dniach w garażu - tydzień będzie wyglądał podobnie. Z 21 aut mam zrobione 1 (i pół ).
Arkadiush Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 Bartek już w PL?? home sweet home? yep, po 2 dniach w garażu - tydzień będzie wyglądał podobnie. Z 21 aut mam zrobione 1 (i pół ). to prawie jak 2
rosool88 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Bartek już w PL?? home sweet home? yep, po 2 dniach w garażu - tydzień będzie wyglądał podobnie. Z 21 aut mam zrobione 1 (i pół ). pamiętaj, że zaokrągla się zazwyczaj w górę, czyli powiedzmy, że 2:decayed:
niestandardowy Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 bartas... obiecales Rosool... mogles mowic bo dwie ramki mam na zbyciu:wink:
rosool88 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 a tego nie wiedziałem...szkoda tylko, że u jarko jest taki długi termin...tylko miesiąc czekałem:grin:
Gwerty Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Bartek już w PL?? home sweet home? yep, po 2 dniach w garażu - tydzień będzie wyglądał podobnie. Z 21 aut mam zrobione 1 (i pół ). pamiętaj, że zaokrągla się zazwyczaj w górę, czyli powiedzmy, że 2:decayed: w fizyce błąd zaokrągalny jest w góre dla jednej liczby znaczącej lub dwuch przy x>30% pzzry uwzględnieniu rozkładu Studenta–Fishera dla n<30. wiec za cholerę nie da sie otrzymać wyniku 2 nawet po uwzględnieniu błędu
slo Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 dzisiaj po prostu za***iście..Najpierw wchodzę rano do samochodu a tam fotochrom wylany z lusterka, do wymiany ramka biegów, popielniczka i panel klimy, zeżarło wszystko.. Potem jadąc na działkę kapieć prawy przód opona ścięta nie wiem od czego, nie do naprawy wszystkich ano . .
rosool88 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Bartek już w PL?? home sweet home? yep, po 2 dniach w garażu - tydzień będzie wyglądał podobnie. Z 21 aut mam zrobione 1 (i pół ). pamiętaj, że zaokrągla się zazwyczaj w górę, czyli powiedzmy, że 2:decayed: w fizyce błąd zaokrągalny jest w góre dla jednej liczby znaczącej lub dwuch przy x>30% pzzry uwzględnieniu rozkładu Studenta–Fishera dla n<30. wiec za cholerę nie da sie otrzymać wyniku 2 nawet po uwzględnieniu błędu no fakt nie wziąłem tego pod uwagę
Bart-S Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 bartas... obiecales Rosool... mogles mowic bo dwie ramki mam na zbyciu:wink: Spokojnie - czas na Twoje bix + autopoziom będzie.
niestandardowy Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Tylko pisalem czy damy rade w terminie jak ne dajesz rady to ze slo wpadniemy
Bart-S Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Tylko pisalem czy damy rade w terminie jak ne dajesz rady to ze slo wpadniemy Kiedy to miało być
blind1 Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 doberek z rana ---------- Post dopisany at 07:37 ---------- Poprzedni post napisany at 07:34 ---------- co tam lotry?
Rekomendowane odpowiedzi