Arkadiush Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 potrzebuję trochę płynu hamulcowego na spota bo mi co chwilę miga kontrolka czerwona a widzę że zbiorniczek pusty Ty lepiej zobaczy czy jeszcze masz klocki i tarcze ... obniżony poziom płynu "skądś" się bierze, pomijając właściwości temperaturowe cieczy ... czyli na mrozie si e kurczy ... hmmm klejnoty rodzinne też się kurczą w zimnej wodzie ---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ---------- Przywiozę ze 2-3 laptopy ... mam na sprzedaż używane, takie małe, idealne do VAGa - jakby ktoś potrzebował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Madas, zabiore plyn...---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- Pepin. Mam ale tylko magnes na przedluzce ogromne dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Po ile te laptopy? Dokładny model proszę. Mają gwarancje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometer Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Witam, Niestandardowy, nie jeżdżę na auto, tylko normalny nawiew... Mój spot stoi pod znakiem zapytania, warunki fatalne, ode mnie do Poznania normalnie jedzie się 45 minut, a teraz prawie dwie godziny bo lód na drodze... W każdym razie postaram się być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Karol klocki są zmienione jakieś 30 tyś temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 mam Dell e4300 I ibm x60S DO TEGO kilak ibm/lenovo mam też stacje dokujące - za IBM 480PLN, stacja 50pln mogą też być włożone nowe dyski SSD gwarancje 6 miesięcy, faktura i możliwość zakupienia Win7 w cenie 150 i 250 za Home i Pro ---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- ... tylko ie jechać jutro na myjnię ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ---------- SLo, a szukałeś na tablicy tega pasa przedniego, czasem można coś fajnego znaleźć - ogłoszenia za free, widziałem jakieś pasy do B7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Potrzebowałbym czegoś do vaga, możesz kolego podesłać przy czasie jakie masz dokładnie modele, jakie mają parametry, ile gwarancji za poszczególny, jaka cena itd? Ile np za wersje z dyskiem SSD? ---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- mam Dell e4300 I ibm x60S DO TEGO kilak ibm/lenovo mam też stacje dokujące - za IBM 480PLN, stacja 50pln mogą też być włożone nowe dyski SSD gwarancje 6 miesięcy, faktura i możliwość zakupienia Win7 w cenie 150 i 250 za Home i Pro ---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- ... tylko ie jechać jutro na myjnię Ale się przestraszyłem jak to zleciało na samochód :grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Siemka. Bart-s chodzi o drugi kluczyk baterie juz kupilem 2 szt 50pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Spoko - ledwo stoję na nogach ale jutro stawiam się planowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 chce ktoś coś z giełdy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 chce ktoś coś z giełdy ? już jedziesz:decayed: w sumie zeby od 4 być. tomek możesz szukać tanio rozbitków lamp b8, c7 a5 lift. itp. chętnie kupię, ja giełdy w taki mróz odpuszczam:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 chce ktoś coś z giełdy ? dmuchawe powietrza .. jakbyś coś widział i chciało Ci się to dzwoń byl nowszą niz 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil899 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 chce ktoś coś z giełdy ? dmuchawe powietrza .. jakbyś coś widział i chciało Ci się to dzwoń byl nowszą niz 2007 Będziemy szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 dopiero wrocilem... ale piz*ziawa... tomek, relaksy na jutro zalóż :decayed: ---------- Post dopisany at 23:33 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ---------- bart-s ... polo 9n skad wziasc zasilanie lampki do bagaznika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 bart-s ... polo 9n skad wziasc zasilanie lampki do bagaznika? Jutro na spocie sprawdzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil899 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi