Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ale slo jeszcze o tym nie wie?

Wie, wie - to był dzień pełen wrażeń (chociaż w serwisie chyba biedak się wynudził :wink:).

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam wszystkich Panowie ;)

takie małe pytanko czy AVF-y w takie mrozy przy spokojnej jeździe jest mozliwosc ze temp. z 90 spadnie troche albo na postojach krotkich temp. silnika spada z 90 nizej troche? ;)

Opublikowano

wróciło do normy :)

Opublikowano

takie małe pytanko czy AVF-y w takie mrozy przy spokojnej jeździe jest mozliwosc ze temp. z 90 spadnie troche albo na postojach krotkich temp. silnika spada z 90 nizej troche? ;)

Zdarza się ale nie powinno. Termostat wymień, to tylko 20-parę zł.

Opublikowano
wróciło do normy :)

odswiezyles strone ? wczesniej cofales ?? :wink:

Opublikowano
ale slo jeszcze o tym nie wie?

Wie, wie - to był dzień pełen wrażeń (chociaż w serwisie chyba biedak się wynudził :wink:).

nie było źle.. poczytałem prasę, pooglądałem samochody :polew:

Opublikowano

szymanek, jak wolne obroty to wentylator nagrzewnicy wychlodzi silnik...

Opublikowano

Zdarza się ale nie powinno. Termostat wymień, to tylko 20-parę zł.

no jak by co to wymienie, ale chcialem wiedziec czy tak sie zdarza. Wczesniej w A3 tez tak robil i to bylo normalne tam ;)

Opublikowano

W golfie na trasie w te mrozy 50stopni to max i syberia w środku.. Jedynym wybawieniem są korki, jak auto stoi to dopiero nagrzewa się silnik i wnętrze.

Kto umie wymienić termostat w golfie 3? :D

Opublikowano
szymanek, jak wolne obroty to wentylator nagrzewnicy wychlodzi silnik...

no bo wiesz jak minus 12 dzisiaj pokazalo odpalone auto i przejechalem 25 km ale naprawde spokojnie to auto sie nawet to 90 nie podnioslo, wylaczylem auto (prysznic) i jazda do swojej panny i tutaj troche przycislem, auto sie na 90 stopni ustawilo i trzymalo, jak zwolnilem i w miescie chwile stalem to temp. mi tam spadla troche i dlatego ciekawi mnie czy to normalne w takie mrozy bo jak bylo cieplo to normalnie temp. auto trzyma ;)

Opublikowano

kiedys wracalem z zakopca , -20 na blacie , trasa juz z 100 km, i sniezyca, taka mega, zwolnilem do okolo 35-40 km/h i jechalismy tak dluzszy czas. zrobilo mi sie nagle zimno patrze na balat a tam 60 stopni. od razu byla redukcja . ale to moje zdziwienie...

Opublikowano
W golfie na trasie w te mrozy 50stopni to max i syberia w środku.. Jedynym wybawieniem są korki, jak auto stoi to dopiero nagrzewa się silnik i wnętrze.

no wiec to moze normalne i termo wymieniac nie trzeba;)

Opublikowano

Slo, no chyba dasz rade sam wymienić :wink:

A u mnie ostatnio coś długo się nagrzewa, na trasie 25 km, nie może się do końca nagrzać, ale jak już się nagrzeje do 90 to nie spadnie, niezależnie od warunków.

I tak chyba go wymienię, bo denerwuje mnie że tak długo się nagrzewa.

Opublikowano

tu akurat ewidentnie uwalony termostat :decayed:

Opublikowano

no nie, obieg duży ciągle włączony pewno i dlatego..

Opublikowano

tomasz, przeciez golf to benzyna, a tam zawsze ale to zawsze wskazowka jest na 90 stopniach...

---------- Post dopisany at 00:17 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ----------

Slo, no chyba dasz rade sam wymienić :wink:

A u mnie ostatnio coś długo się nagrzewa, na trasie 25 km, nie może się do końca nagrzać, ale jak już się nagrzeje do 90 to nie spadnie, niezależnie od warunków.

I tak chyba go wymienię, bo denerwuje mnie że tak długo się nagrzewa.

wiem z zycia ze to nie pomoze...

Opublikowano

Ja kartony w grill wsadziłem i pierwsza zima na ciepło w aucie ale ja mam V8 z wiatrakiem na wale, wcześniej też nie mógł się dogrzać

Opublikowano

no fakt benzyna faktycznie rzadzi sie troche innymi prawami....

a co z moim przypadkiem? skoro nagrzewa sie do 90 stopni spoko, bez problemu mi auto grzeje - jest ok, ale jak takie minusy to wlasnie potrafi spasc.

Opublikowano

no jedynie kartony mi zostają..

---------- Post dopisany at 00:21 ---------- Poprzedni post napisany at 00:18 ----------

tomasz, przeciez golf to benzyna, a tam zawsze ale to zawsze wskazowka jest na 90 stopniach...

? nie rozumiem ?

Opublikowano

niestandardowy A co wymieniłeś termo, i było to samo ? Bart-s sugerował jeszcze czujnik od temp., więc jedno z dwóch.

Q7 z 3.0tdi nie ma takiego problemu żeby się nagrzać.