Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany... potrzebuje linka z warsztatu o dolozeniu lampek w drzwi ( biale i czerwone lamki )

Opublikowano

no i ja wlete poczekacie do 19 bo kończe robote?

---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ----------

na 22 auta fajnie zdjecie wychodza, przepreszam koledzy ale robata mnie wykancza i latanie za okolicznosciami slubnymi "czytaj kościół" ;)

Opublikowano

Gwerty doczytałeś mojego posta o kołach

Opublikowano
  • Autor
no i ja wlete poczekacie do 19 bo kończe robote?

---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ----------

na 22 auta fajnie zdjecie wychodza, przepreszam koledzy ale robata mnie wykancza i latanie za okolicznosciami slubnymi "czytaj kościół" ;)

a my tak czekaliśmy na Ciebie ostatnio :grin:

Opublikowano
Również życzę wszystkiego najlepszego Banan:)

Bart-S - dzięki za informację w takim razie. A w B6 seryjnie wychodziło grzanie w dwóch szkłach czy w jednym?

Instalacja grzania szkieł jest zawsze - ale czasem w Ingolstadt montowali najzwyklejsze szkło bez ogrzewania (zawsze jednak parami więc raczej z prawej strony miałeś wymienione i ze względów oszczędnościowych wlazło zwykłe). Druga ewentualność - jest po prostu nie podłączone. Trzecia opcja - jest grzane ale jebło :decayed:

---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ----------

Banan 100 lat! Życzę Ci żebym był dla Ciebie milszy i miał więcej czasu jak przyjeżdżasz :polew:

---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ----------

Pany... potrzebuje linka z warsztatu o dolozeniu lampek w drzwi ( biale i czerwone lamki )

Zawsze możesz zapytać cycu :kwasny:

Opublikowano
Gwerty doczytałeś mojego posta o kołach
ee:decayed:chyba nie a co proponowałeś.
Opublikowano

Bartek, brat ma czerwone lampki w drzwiach. Chce dolozyc biale. Pod co sie podpiac? Korby na tyle...

Opublikowano

Banan 100 lat! Życzę Ci żebym był dla Ciebie milszy i miał więcej czasu jak przyjeżdżasz :polew:

ojtam ojtam :decayed: w sumie masz racje zawsze jak potrzebny mi był kanał to nigdy Tobie nie pasowało :kox:

Opublikowano

Banan sto lat żyj !! :)

Opublikowano
Szumanek, u mnie prawe padło .. już zamówiłem nowe w IC

niecałe 50PLN z paragonem za grzane asferyczne do B7 .. w B6 pewnie to samo .. bez kreski pewnie byłoby taniej

jutro odbieram , ale może okazać się, że coś ze stykiem z obecnym, więc wtedy miałbym na sprzedaż :)

w sobotę pewnie beę grzebał, bo czekam jeszcze na silniczek od klapki do grzanego powetrza z lewej strony

Do B5 widzę że tez są w IC jakieś BLIC - te kupiłeś?

A ja kleiłem dwa lata temu maty :facepalm: i na dole mam taki zaciek chyba poszaleje i kupię sobie nowy komplet - lewe grzane asferyczne 36 zł i prawe 28 zł nie spodziewałem się że tak tanio

Opublikowano

Dzięki Barts za informacje w takim razie na spocie trzeba to zobaczyć;) o co chodzi z moim.

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.

Opublikowano
Bartek, brat ma czerwone lampki w drzwiach. Chce dolozyc biale. Pod co sie podpiac? Korby na tyle...

Weź zasilanie z czerwonych (porównaj tylko na kostce czerwonej abyś kable dał w te same piny).

Opublikowano

Grzesiu pisałem, że trzeba powoli je odebrać bo szykuję wylot z miejscówki, najlepiej przyszły tydzień bo jutro na Wawę lecę

Opublikowano
Grzesiu pisałem, że trzeba powoli je odebrać bo szykuję wylot z miejscówki, najlepiej przyszły tydzień bo jutro na Wawę lecę

ok. no problem. to po weekendzie będę dzwonił. a gdzie się przenosisz?

Opublikowano

jeszcze nie mam nowej miejscówki, szukam

Opublikowano
jeszcze nie mam nowej miejscówki, szukam

to obyś szybko znalazł i robota ruszyła z kopyta. będziemy w kontakcie.

Opublikowano

niecałe 50PLN z paragonem za grzane asferyczne do B7 .. w B6 pewnie to samo .. bez kreski pewnie byłoby taniej

jutro odbieram , ale może okazać się, że coś ze stykiem z obecnym, więc wtedy miałbym na sprzedaż :)

w sobotę pewnie beę grzebał, bo czekam jeszcze na silniczek od klapki do grzanego powetrza z lewej strony

A ja kleiłem dwa lata temu maty :facepalm: i na dole mam taki zaciek chyba poszaleje i kupię sobie nowy komplet - lewe grzane asferyczne 36 zł i prawe 28 zł nie spodziewałem się że tak tanio

cokolwiek zamówiłem .. na pewno nie są kradzione :)

mam nadzieję, że jutro będą w InterCars do odbioru

btw.

dzisiaj słyszałem opinię .. ze ktoś ma wypasione Audi, bo ma grzane fotele i nie tylko siedziska, ale też lędźwie/plecy

były takie warianty że tylko siedzisko było grzane czy raczej "się wymądrzyłem" ?

---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ----------

...

a na pot jeszcze chyba S4 B8 wpadnie ....

---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ----------

Bart-s ... znalazłbyś rozpiskę wtyczek panelu kliamtronika B7 ?

A najlepiej to jak to znaleźć w ELSIE :)

Opublikowano

dzieki Bartek, o to mi chodzilo :decayed::decayed:

a z tymi S4 to mi tylko humor popsujecie :polew::polew:

Opublikowano

cokolwiek zamówiłem .. na pewno nie są kradzione :)

mam nadzieję, że jutro będą w InterCars do odbioru

btw.

dzisiaj słyszałem opinię .. ze ktoś ma wypasione Audi, bo ma grzane fotele i nie tylko siedziska, ale też lędźwie/plecy

były takie warianty że tylko siedzisko było grzane czy raczej "się wymądrzyłem" ?

---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ----------

...

a na pot jeszcze chyba S4 B8 wpadnie ....

---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ----------

Bart-s ... znalazłbyś rozpiskę wtyczek panelu kliamtronika B7 ?

A najlepiej to jak to znaleźć w ELSIE :)

Napisz jak odbierzesz jak z jakością.

W B5 u mnie grzeje siedzisko i oparcie ( i kierownica :banan2: ) - więc możliwe że ktoś ma popalone maty?