Kaju77 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 W takim razie jeżeli do tego czasu moje plany nie ulegną diametralnym zmianą, za dwa tygodnie melduje się na debiutanckim spocie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 W takim razie jeżeli do tego czasu moje plany nie ulegną diametralnym zmianą, za dwa tygodnie melduje się na debiutanckim spocie:-) koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Marcin chyba dzis nie będziesz mógł spać to jak tak odżyło to może idziemy za ciosem i spot za dwa tygodnie. oczywiście organizację zostawiam Bart-s'owi. Hahaaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Marcin chyba dzis nie będziesz mógł spać to jak tak odżyło to może idziemy za ciosem i spot za dwa tygodnie. oczywiście organizację zostawiam Bart-s'owi. Hahaaha w dowód uznania gestem kozakiewicza się odpłacasz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Marcin chyba dzis nie będziesz mógł spać to jak tak odżyło to może idziemy za ciosem i spot za dwa tygodnie. oczywiście organizację zostawiam Bart-s'owi. Hahaaha w dowód uznania gestem kozakiewicza się odpłacasz:wink: No coś Ty Grzesiu - jeszcze raz za dekielki Ci dziękuje. Dzięki Tobie tylko spodnie miałem unorane dziś Ksenony podrzucę w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 na koniec było niezłe rezanie, najpierw BArt-s dał Gwertemu lewy plastik do prawej lampy .. i jeszcze się kłócił nt. parzystości i stronniczości a później Gwerty wymienił plastik od lampy na ten sam, który 10 sekund wcześniej odkręcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 na koniec było niezłe rezanie, najpierw BArt-s dał Gwertemu lewy plastik do prawej lampy .. i jeszcze się kłócił nt. parzystości i stronniczości a później Gwerty wymienił plastik od lampy na ten sam, który 10 sekund wcześniej odkręcił To prawda - ale jak narazie, dekielek lampy to jedyny element jaki znam w katalogu VAG który nie ma zachowanej pewnej rutyny dot. strony (lewa/prawa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jagus, nie mialem czasu oblukac jak wyszlo Madbar... a nic juz a ja Ci powiem tak. Jeszcze mnie to 3.0 trzyma. A co do zawiechy 1BE może wygląda.Ale 1BA rządzi. Co Miedzik robił z jagusiowym furakiem? Panie i Panowie dzięki za spota. Bawiłem się nieźle.Miło było poznać nowe twarze, wyjaśnić niedomowienia( niestandardowy:wink:), i zobaczyć stare mordy. Oby teraz częściej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Dokładnie dużo osób dziś i fajnie bo udało mi się dużą część was poznać szkoda tylko Barts że mojej fury nie udało Ci się dotknąć. Slo rozłoż mi na raty tego golfa 4x500 zł i biorę:-D Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 :hi:Witam Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Jagus, nie mialem czasu oblukac jak wyszlo Madbar... a nic juz a ja Ci powiem tak. Jeszcze mnie to 3.0 trzyma. A co do zawiechy 1BE może wygląda.Ale 1BA rządzi. Co Miedzik robił z jagusiowym furakiem? Panie i Panowie dzięki za spota. Bawiłem się nieźle.Miło było poznać nowe twarze, wyjaśnić niedomowienia( niestandardowy:wink:), i zobaczyć stare mordy. Oby teraz częściej. Bartku, psułem go halogeny na żółto robiliśmy Miło było poznać w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil899 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart_poznan Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Pepin chłopaki nie mają żadnej wichury , także nie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Pepin chłopaki nie mają żadnej wichury , także nie pomogę ok, dzięki .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Karol. Czy aby na pewno to wentylator? Od zera rusza wiec jest chyba ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Na pewno to dmuchawa, miałem to samo zeszlej zimy zimny lut musiał gdzieś być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 To ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Panowie a w taką pogodę jak jeździcie z klima ? Cały czas auto (czasami szyba przód i tył) czy włączaCię econ? Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi