waarren Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 hehe nie moge, musze naprawde szybciej nie tylko czytać ale i pisać: "Uwaga - podczas pisania wysłano 12 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?" a ja Cie nawet nie widzialem... slyszalem ze to Ty pracujesz w media... znasz Mirka Koczorowskiego? moj dobry kumpel taa Miras od bliźniaków, znam typa, podobny trochu do Iversona, nieprawdaż a właśnie czemu Iver nie było Cie? odpowiedz jak to przeczytasz, tylko nie kłam a ten dekiel z tą Bumą to szkoda że na jakimś słupie się nie zatrzymał ale cóż moge powiedzieć, może za to jakieś drzewo go dogoniło
Adas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Ide sobie zrobić kakao, podać komuś ?? nie lubie ale może być piwo bo mnie sie kończy :tongue4: to mi tez piwko bo tez sie konczy :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 a ten dekiel z tą Bumą to szkoda że na jakimś słupie się nie zatrzymał odrazu na słupie, mógł mi po prostu delikatnie przód rozwalić bym sobie przód or S-ki wstawił :polew:
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 narka Paweł i pamiętaj o zlocie :mysli: czego znowu nie wiesz?
variocustoms Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Uważam, że my dojrzali A4kowcy nie pozwalamy sobie na takie głupoty
Musashi Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 a właśnie czemu Iver nie było Cie? odpowiedz jak to przeczytasz, tylko nie kłam a ten dekiel z tą Bumą to szkoda że na jakimś słupie się nie zatrzymał ale cóż moge powiedzieć, może za to jakieś drzewo go dogoniło Iver, pojechal do TBG zachorowac, zeby sie na oklady zalapac
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 narka Paweł i pamiętaj o zlocie :mysli: czego znowu nie wiesz? popatrz dobtrze na cytaty
Musashi Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 narka Paweł i pamiętaj o zlocie :mysli: czego znowu nie wiesz? popatrz dobtrze na cytaty
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 narka Paweł i pamiętaj o zlocie :mysli: czego znowu nie wiesz? popatrz dobtrze na cytaty teraz ja nie rozumiem...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 taa Miras od bliźniaków, znam typa, podobny trochu do Iversona, nieprawdaż a właśnie czemu Iver nie było Cie? odpowiedz jak to przeczytasz, tylko nie kłam a ten dekiel z tą Bumą to szkoda że na jakimś słupie się nie zatrzymał ale cóż moge powiedzieć, może za to jakieś drzewo go dogoniło dokladnie ten Miras podobny troche jest - tez lysy :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Hmm jak Was szukaliśmy to najpierw trafiliśmy na spot "trójek" - teraz już będzie wiadomo jak dojechać "Motyw BMW" przegapiłem (VARIO zamknął mnie na chwilę w swoim bagażniku...) ale czułem jakiś smrodek i kurz
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 zegna Pawła w Twoim cytacie ... :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 a ten dekiel z tą Bumą to szkoda że na jakimś słupie się nie zatrzymał odrazu na słupie, mógł mi po prostu delikatnie przód rozwalić bym sobie przód or S-ki wstawił :polew: najblizej mu bylo do mojej ale tez bym sie ucieszyl :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 zegna Pawła w Twoim cytacie ... :gwizdanie: kto?
Adas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 i jakies PGO byly tez no nie ? i nawet z Nami nie rozmawiali :gwizdanie:
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 narka Paweł i pamiętaj o zlocie patrz mlodzik to ten cytat Marcina :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 a ten dekiel z tą Bumą to szkoda że na jakimś słupie się nie zatrzymał odrazu na słupie, mógł mi po prostu delikatnie przód rozwalić bym sobie przód or S-ki wstawił :polew: najblizej mu bylo do mojej ale tez bym sie ucieszyl :gwizdanie: Twoja by delikatnie tylem zachaczył, a moją delikatnie przodem (a po drodze może by jeszcze jakiegoś RNSa zaje**ł :polew: )
variocustoms Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Mi pozostało kakao zamiast piwa tylko dla orłów
Musashi Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 teraz ja nie rozumiem... a ja nie rozumiem, czego nie rozumiesz
Rekomendowane odpowiedzi