Iverson Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Michael Jackson nie zyje ;( no kicha , łza mi się zakręciła w oku ;(
nike21 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 szkoda chociaz to bylo do przewidzenia...
Adas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 szkoda chociaz to bylo do przewidzenia... to tak.. ale zawsze lepiej by bylo pozniej niz wczesniej
duluki Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 dobry [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 10:30_________________________________________________dziś mnie smoli po tej wczorajszej naszej popijawie przy kompie :decayed:
Adas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 10:34_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=mLeOiDF99Yo
kuredu Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 a ja dzis cwicze znowu choc mam zakwasy od srody ale trza pocwiczyc do zlotu troche :gwizdanie:
duluki Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 spadam do Plazy później się odezwę Narka[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 10:41_________________________________________________wrócę i też chyba zacznę trening dziś teściowa ma urodziny :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 10:42_________________________________________________może ostatnie??? :naughty:
variocustoms Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Siemka, doliny ciąg dalszy, cały czas myślę o aucie i o stratach przez tą kradzież
oZiX Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Siemka, doliny ciąg dalszy, cały czas myślę o aucie i o stratach przez tą kradzież szczerze to miałem nadzieję że może po wykup zadzwonią ;(Vario a za sprzęt nie zwrócą kasy??np z AC?? (proszę nie krzyczeć na mnie ja się nie znam... ale kiedyś mojemu koledze za lapka zwrócili)
nike21 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 i co tu porabiac w taki smetny dzien?
fantom89 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Siemka, doliny ciąg dalszy, cały czas myślę o aucie i o stratach przez tą kradzież szczerze to miałem nadzieję że może po wykup zadzwonią ;(Vario a za sprzęt nie zwrócą kasy??np z AC?? (proszę nie krzyczeć na mnie ja się nie znam... ale kiedyś mojemu koledze za lapka zwrócili) Raczej nie zwracają. Bo tak by każdy mógł mówić, że miał wiele innych przedmiotów wartościowych. [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 12:00_________________________________________________ i co tu porabiac w taki smetny dzien? Ja przygotowuje się na egzamin :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 zapraszam do mnie jakby co - pogoda wyśmienita na grilowanie
Pepin Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Siemka, doliny ciąg dalszy, cały czas myślę o aucie i o stratach przez tą kradzież szczerze to miałem nadzieję że może po wykup zadzwonią ;(Vario a za sprzęt nie zwrócą kasy??np z AC?? (proszę nie krzyczeć na mnie ja się nie znam... ale kiedyś mojemu koledze za lapka zwrócili) bo pewnie latka miał oddzielnie ubezpieczonego, ale trzeba sprawdzać polise .. znajomemu firma wykupiła polisę taką ze byął napisane ze parking ma być strzeżony i monitorowany w środku dnia wybili szybę zabrali lapka i musiał go dokupić ... wszystkie warunki spełnione .. ale parking nei był monitorowany
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 zapraszam do mnie jakby co - pogoda wyśmienita na grilowanie powaga zaraz będziemy
Rekomendowane odpowiedzi