Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Madas, wiesz kto to dyplomata? :gwizdanie: no wiem ...na pewno nie Ty a ni nie ja
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Dobry wieczornik - nikuś nie podglądaj mnie miałem 10 tematów do przeczytania tj. nowe wiadomości itd itd
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Dobry wieczornik - nikuś nie podglądaj mnie miałem 10 tematów do przeczytania tj. nowe wiadomości itd itd :shocked: Nikuś byś się wstydził
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Bart-S o której będziesz wolny w Poznaniu ??? Postaram się skoczyś z Tobą po te LEDy
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Nieee no nieee, nie jest tak źle... lete do garażu, ciekawe ile nabijecie zanim wrócę :gwizdanie: Vario - lecę na 9 do dziekana i tak od 10 mam wolne Tylko do AP po spojler muszę wlecieć
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Bart-S o której będziesz wolny w Poznaniu ??? Postaram się skoczyś z Tobą po te LEDy to weź mi do środka Bartek ...dzięki
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Drogi serwisie techniczny! W ubiegłym roku zmieniłam CHŁOPAKA na MĘŻA i zauważyłam znaczny spadek wydajności działania, w szczególności w aplikacjach KWIATY i BIŻUTERIA, które działały dotychczas bez zarzutu w CHŁOPAKU. Dodatkowo MĄŻ - widocznie samoistnie - odinstalował kilka bardzo wartościowych programów takich jak ROMANS i ZAINTERESOWANIE, a w zamian zainstalował zupełnie przeze mnie niechciane aplikacje PIŁKA NOŻNA i BOKS. ROZMOWA nie działa zupełnie, a aplikacja SPRZĄTANIE DOMU po prostu zawiesza system. Uruchamiałam aplikacje wsparcia KŁÓTNIA, aby naprawić problem, ale bezskutecznie. /-/Desperatka. Droga Desperatko! Na wstępie pragniemy zwrócić Twoją uwagę, iż CHŁOPAK jest pakietem rozrywkowym, podczas gdy MĄŻ jest systemem operacyjnym. Spróbuj wprowadzić komendę: C:MYŚLAŁAM ŻE MNIE KOCHASZ, wciskając ŁZY oraz zainstalować WINĘ. Jeżeli wszystko zadziała jak powinno, MĄŻ powinien automatycznie włączyć aplikacje BIŻUTERIA i KWIATY. Pamiętaj jednak, iż nadużywanie tych aplikacji może doprowadzić MĘŻA do wystąpienia błędu GROBOWA CISZA lub PIWO. PIWO jest bardzo nieprzyjemnym programem, który w pewnych sytuacjach może włączać plik GŁOŚNE_CHRAPANIE.MP3. Cokolwiek byś robiła, pamiętaj jednak, żeby nie instalować TEŚCIOWEJ. Nie próbuj też instalować nowego programu CHŁOPAK. To nie są współpracujące aplikacje i zniszczą MĘŻA. Sumując: MAŻ jest wspaniałym programem, ale ma ograniczoną pamięć i nie może szybko włączać nowych funkcji. Musisz przemyśleć możliwości zakupu dodatkowego oprogramowania dla poprawienia pamięci i wydajności.. Osobiście polecamy DOBRE_JEDZENIE lub SEX_BIELIZNĘ. Bardzo przydatne będą też albo inne programy: NIE_JESTEM_ZMĘCZONA, MAM_NASTRÓJ, MAM_DZIŚ_OCHOTĘ. Powodzenia Dział Techniczny[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 22:40_________________________________________________ Madas, wiesz kto to dyplomata? :gwizdanie: Dyplomata: ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "spadaj", w taki sposób, ze czujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 22:41_________________________________________________ Dobry wieczornik - nikuś nie podglądaj mnie miałem 10 tematów do przeczytania tj. nowe wiadomości itd itd brakowalo Cie tu poprostu...
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/nawigacja_car_audio_i_cbradio/b7_bpw_problem_z_telefonem-t68955.0.html :polew: :polew: http://www.a4-klub.pl/smf/b7_bpw_problem_z_telefonem-t68955.0.html;msg758110#msg758110
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Bart-S w takim razie jestem do dyspozycji tel wyślę na PW jak będziesz wolny daj znać. Madasku kut...u kupię Ci caały komplecik do środka no i 2 pałki negocjatorki dla Kuredu pewnie też i plazmę dla siebie chyba hihi
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/nawigacja_car_audio_i_cbradio/b7_bpw_problem_z_telefonem-t68955.0.html :polew: :polew: http://www.a4-klub.pl/smf/b7_bpw_problem_z_telefonem-t68955.0.html;msg758110#msg758110 no masakra gość sobie ściszył a teraz na czorta zwala winę Adas dobre " kolega podgłosi i będzie ok" :polew:
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Bart-S w takim razie jestem do dyspozycji tel wyślę na PW jak będziesz wolny daj znać. Madasku kut...u kupię Ci caały komplecik do środka no i 2 pałki negocjatorki dla Kuredu pewnie też i plazmę dla siebie chyba hihi a po wiele masz te palki?
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Bart-S o której będziesz wolny w Poznaniu ??? Postaram się skoczyś z Tobą po te LEDy to weź mi do środka Bartek ...dzięki tak pubicznie :polew:
Yelo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Dyplomata: ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "spadaj", w taki sposób, ze czujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą Dokładnie to miałem na myśli :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Bart-S w takim razie jestem do dyspozycji tel wyślę na PW jak będziesz wolny daj znać. Madasku kut...u kupię Ci caały komplecik do środka no i 2 pałki negocjatorki dla Kuredu pewnie też i plazmę dla siebie chyba hihi dziękuję Ci Vario-Tku i znowu gadamy jak gejki
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Marcin rozjeba*** mnie :polew: :polew: "samo w ustawieniach sie nie przestawiło. ale jeżeli czort to trzeba jakieś odczynianie zrobić http://www.czary.adammus.net/"
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Marcin rozjeba*** mnie :polew: :polew: co tak myślisz jak zwykle skromny najpierw go pobił a teraz myśli :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Bart-S w takim razie jestem do dyspozycji tel wyślę na PW jak będziesz wolny daj znać. Madasku kut...u kupię Ci caały komplecik do środka no i 2 pałki negocjatorki dla Kuredu pewnie też i plazmę dla siebie chyba hihi dziękuję Ci Vario-Tku i znowu gadamy jak gejki Bart-S o której będziesz wolny w Poznaniu ??? Postaram się skoczyś z Tobą po te LEDy to weź mi do środka Bartek ...dzięki :polew:
Rekomendowane odpowiedzi