nike21 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 nikus oni nie robią sobie spotów 2-3osobowych bo musashi to już mieszka u Madasa, więc to jak rodzina. nawet kubek ma już swój i szczoteczkę do zębów :polew:
Piechol Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 nikus oni nie robią sobie spotów 2-3osobowych bo musashi to już mieszka u Madasa, więc to jak rodzina. nawet kubek ma już swój i szczoteczkę do zębów coś w tym jest, bo ostatnio cały czas z jednego kompa piszą i dużo czasu spędzają ze sobą
nike21 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 dobra panowie, ja lece do miasta do uslyszonka
Madas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 co to za pomówienia .... każdy z Was może do mnie wpadać kiedy tylko chce mówiłem przecież :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 nikus oni nie robią sobie spotów 2-3osobowych bo musashi to już mieszka u Madasa, więc to jak rodzina. nawet kubek ma już swój i szczoteczkę do zębów coś w tym jest, bo ostatnio cały czas z jednego kompa piszą i dużo czasu spędzają ze sobą gorzej jak będą z tego dzieci hyhyhy[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 20:31_________________________________________________co tam słychać kolegi ?
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 stara bieda Maciek :> a co u Ciebie i jaka pogoda
fantastic Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 pogoda do du.py ogólnie sie zepsuła, z newsów to z Bukowiny nici bo zostaje w S do 24 marca - robie duże zamówienie do stanów i niema mnie kto zastąpić a poza tym to właśnie wszamałem kolacje - były 2 browary i frytki
Madas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 a poza tym to właśnie wszamałem kolacje - były 2 browary i frytki to fajna kolacja połączenie Nikusia i madasa
fantastic Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 nooooo a spalić niema czego, znaczy niema gdzie
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 :hi:Witam wszystkich [br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 20:43_________________________________________________ ...szooołeeemm...
Rekomendowane odpowiedzi