Madas Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 ok spoko Ive bedziemy myslec dalej .....Azunia do roboty ....ja tez cos sprobuje zapodac
Azunia Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 postaram sie cos wykabinowac, ale nie wiem co wyjdzie bo nie mam takiego programu komputerowego zeby zrobic cos na wzor warszawskich albo krakowskich ale postaram sie
Madas Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 JA też właśnie nie mam ale chyba załatwie sobie w najbliższym czasie zawsze się przyda
Yelo Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Uważam, że wrzucanie wykoxowanych furek z internetu wcale nie jest fajne. ŻEBY BYŁO JASNE... :gwizdanie:
Smieszny Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Iverson pani byla na tyle mila ze byla ze swoja gazetka i kawka a wiec
Iverson Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Iverson pani byla na tyle mila ze byla ze swoja gazetka i kawka a wiec a Ty się bałeś hyhyhy, kupcie jej kwiaty jak będą wpisy do indeksu Yelo drogi przyjacielu, nie chodzi mi o koksiarskie fury, może być każda 1 A4 z naszych spotów, tylko niech ta grafika będzie atrakcyjna dla nowych na tyle, że zachęci ich w jakiś sposób do przybycia na spot. Mi to nie jest potrzebne i na pewno , na mnie nie wpłynie , ale jak ktos "nowy" zobaczy "okładkę", to zaciekawi go reszta "książki".
Yelo Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Ciekawe jest to, co piszesz, bo zdjęcia ze spotów również potrafią być atrakcyjne... Moim zdaniem kogoś nowego bardziej zachęci do przybycia rządek kilkunastu A4 ze spota, niż jakieś fajnie zrobione autko, czy to klubowe, czy z internetu...
Iverson Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Yelo drogi przyjacielu, nie chodzi mi o koksiarskie fury, może być każda 1 A4 z naszych spotów tak też napisałem
Azunia Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 To dlaczego mam nie wykozystac zdjec ze spotow?!
Iverson Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 samo skopiowanie zdjęcia i położenie na niego żółtego napisu-no sory ale nie jest dla mnie niczym fajnym
Azunia Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 To zaproponuj cos lepszego, bo tylko tobie sie to nie podoba.
Iverson Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 ...nie znam się :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 no widzisz... to jest tylko twoja opinia, która mogłbys wyrazac w bardziej kulturalny sposób ciekawe jaka jest innich opinia na ten temat.
nike21 Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 jak to?? prezes sie nie zna?? tez jestem za jakimś fajnym logo i myślę ze pomysł z rzędem kilkunastu naszych autek na placu spotu byłby zachęcający... co sie w ogolę stało z pomysłem wizytówek do wkładania za wycieraczki nowo napotkanych czwóreczek?? mozna by tez pomysleć o jakiejsc naklejce z nickiem tak zeby kazdy z nas był rozpoznawalny :gwizdanie: tylko nie jakas 10x10cm...
Iverson Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 może inaczej, bo przekomarzania do niczego nie doprowadzą. Każdy kto ma ochotę , niech wykona grafikę na nagłówek wątku, pózniej zrobimy ankietę , wybierzemy najlepsze i bedzie sobie wisiało hyhy
Madas Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 może inaczej, bo przekomarzania do niczego nie doprowadzą. Każdy kto ma ochotę , niech wykona grafikę na nagłówek wątku, pózniej zrobimy ankietę , wybierzemy najlepsze i bedzie sobie wisiało hyhy wchodze a tu co niu niu niu i to jest dobre rozwiązanie, każdy cos da od siebie i anonimowo będzie ocenione .....
Yelo Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Moja propozycja jest taka, żeby każdy coś przygotował (np. do piątku) i wysłał mi na PW, po tym zrobię ankietę i każdy odda głos na anonimowe propozycje. Głosowanie do niedzieli i zwycięski projekt zawiśnie...[br]Dopisany: 27 Październik 2008, 19:52_________________________________________________Każdy mógłby wysłać powiedzmy dwie propozycje... PS. Ive - sorry że się tak zbulwerowałem, ale ton wypowiedzi na poprzedniej stronie był wysoce niestosowny
Iverson Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Yelo looz , pamiętajmy ,że ta grafika ma służyć dobru ogółu a nie dobru jednostki
Yelo Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Yelo looz , pamiętajmy ,że ta grafika ma służyć dobru ogółu a nie dobru jednostki Nie wiem co masz na myśli z tym dobrem jednostki, ale chyba nie chcę wiedzieć. Proponuję zakończyć ten nieszczególnie przyjemny temat.
Iverson Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 akurat tu myślałem tylko o sobie, jako o jednostce-samolubnie postąpiłem, decydując się na krytyke, przepraszam Azunia
Rekomendowane odpowiedzi