Adas Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 wam to tylko jedno w glowie :gwizdanie: szybkie kobiety i piękne samochody czy jakoś tak to było taa... albo - zona stygnie, zupa czeka :naughty: :polew:
nike21 Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Mlody sporawo zostalo :gwizdanie: to kiedy pijemy? :gwizdanie: to wrocilo do sklepu, ale pijemy.. no nie wiem kiedy Ja od jutra nie pije chyba :mysli: przestan sie droczyc :polew:
Młodzik Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Ja od jutra nie pije chyba :polew: :polew: dobre
Młodzik Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Na Kaszubach biało dziś jak w górach u nas dzisiaj tylko burzy nie było nie kracz kra kra
Musashi Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Dobry wieczór Co słychać erotomani ? od razu tam erotomani...
Adas Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Ja od jutra nie pije chyba :polew: :polew: dobre :mysli:
Iverson Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 kurfa wstałem zamknąć sobie okno bo mi coś przeciągiem po nóżkach daje a za oknem śnieg ....nie to ,że sypie , napier*ala tak,że kur*wa
Adas Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 kurfa wstałem zamknąć sobie okno bo mi coś przeciągiem po nóżkach daje a za oknem śnieg ....nie to ,że sypie , napier*ala tak,że kur*wa a mialem dzisiaj felgi zmieniac :gwizdanie: chyba w piatek dopiero
Młodzik Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 kurfa wstałem zamknąć sobie okno bo mi coś przeciągiem po nóżkach daje a za oknem śnieg ....nie to ,że sypie , napier*ala tak,że kur*wa u nas przestało
Pawel_Poznan Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 kurfa wstałem zamknąć sobie okno bo mi coś przeciągiem po nóżkach daje a za oknem śnieg ....nie to ,że sypie , napier*ala tak,że kur*wa przywiezlismy z Bukowiny :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 kurfa wstałem zamknąć sobie okno bo mi coś przeciągiem po nóżkach daje a za oknem śnieg ....nie to ,że sypie , napier*ala tak,że kur*wa u nas przestało nie kracz
Młodzik Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 kurfa wstałem zamknąć sobie okno bo mi coś przeciągiem po nóżkach daje a za oknem śnieg ....nie to ,że sypie , napier*ala tak,że kur*wa u nas przestało nie kracz a co ja wrona?
blind1 Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 pawel fatalnie snieg czasami desz masakra pogoda
Azunia Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 kurfa wstałem zamknąć sobie okno bo mi coś przeciągiem po nóżkach daje a za oknem śnieg ....nie to ,że sypie , napier*ala tak,że kur*wa przywiezlismy z Bukowiny :gwizdanie: na to wygląda :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 właśnie ciekawe jak tam Deszcz we Włoszech na nartkach , nic nie opowiada :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 właśnie ciekawe jak tam Deszcz we Włoszech na nartkach , nic nie opowiada :gwizdanie: pewnie lezy od piatku w zaspie i zaluje ze nei pojechal z nami
Młodzik Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 właśnie ciekawe jak tam Deszcz we Włoszech na nartkach , nic nie opowiada :gwizdanie: a skąd wiesz że we Włoszech deszcz pada? :polew:
Rekomendowane odpowiedzi