Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kuredu Madas u ciebie

jest u mnie jeden czerwony ale to nie Madas. cos sie z nim złego dzieje. trza na pomoc dzwonic

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kuredu Madas u ciebie

jest u mnie jeden czerwony ale to nie Madas. cos sie z nim złego dzieje. trza na pomoc dzwonic

Nikus ostro popil ? :naughty: :naughty:

[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 00:07_________________________________________________ :hi: Maggie[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 01:13_________________________________________________i poszli wszyscy :cool1:[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 01:17_________________________________________________Pawel no pisz no cos :decayed:

robisz sobie jakiegos chipa w aucie albo co ? :naughty:

Opublikowano

Ja tu się jeszcze błąkam. Ale ja to mężatka, to pewnie ze mną Adas gadać nie chcesz...

Opublikowano

Nikuś nie popił, jego przepić to trzeba by rezerwę wojska zwołać :gwizdanie:

Opublikowano

Vario też pogrywa na playstation, i popija co nieco a w przerwie zdjątka z Buk. Tat. przyjacielowi zapodaje :)

[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 01:29_________________________________________________Dobranoc Adas, bo widzę, że już nikogo tu nie ma :)

Sleep well!

Opublikowano

Vario też pogrywa na playstation, i popija co nieco a w przerwie zdjątka z Buk. Tat. przyjacielowi zapodaje :)

[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 01:29_________________________________________________Dobranoc Adas, bo widzę, że już nikogo tu nie ma :)

Sleep well!

dobranoc,

wlasnie nie wiem co jest z reszta.. gdzie jestescie :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 01:57_________________________________________________cholera ktos juz zegarki przestawil :naughty::decayed: :decayed:

Opublikowano
:mysli:
Opublikowano

bo noc jeszcze młoda a my z nikusiem dopiero zaczynamy :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Fajnie że zaczynacie, tylko żebyście skończyli w porę :gwizdanie: Do 16 macie czas :hi:

Opublikowano

Fajnie że zaczynacie, tylko żebyście skończyli w porę :gwizdanie: Do 16 macie czas :hi:

po 16 tez moga, tyle ze w innym miejscu :naughty:

Opublikowano

po 16 tez moga, tyle ze w innym miejscu :naughty:

Miejsce nie ważne, ważne by sponiewierało :decayed:

Opublikowano

ide spac, dobranoc :decayed:[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 02:42_________________________________________________Musashi przestawiles zegarek juz ? wpadniesz o 3 czy o 4 ? :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

ide spac, dobranoc :decayed:[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 02:42_________________________________________________Musashi przestawiles zegarek juz ? wpadniesz o 3 czy o 4 ? :decayed: :decayed: :decayed:

no to dobrej nocy

Opublikowano

nikuś:a my ciagle pijemy... :kox:[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 02:59_________________________________________________to ktos tu jeszcze zostaje czy wszyscy ida spac? :cool1: :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Zegarek przestawiony, idę spać :kox:

Opublikowano

nikuś:a my ciagle pijemy... :kox:[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 02:59_________________________________________________to ktos tu jeszcze zostaje czy wszyscy ida spac? :cool1: :gwizdanie: :naughty:

ja siedze i pije :>