Iverson Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 ah wlasnie wciagnolem kilka tostow kurde albo każdy pije kakao albo wciąga tosty hahaha My dziś tosty i kakao mamy na kolację :decayed: o której jadacie kolację zazwyczaj??
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 cześć Bart-S wszystko jakoś się kręci ...a jak u Ciebie kolego ??
Bart-S Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Dzięki, luzik - właśnie w pracy siedzę. Niestety nie udało się dziś załatwić ledów z emperorkiem... a tak chciałem po pracy znów znaleźć się w garażu No nic przynajmniej auto umyte
fantastic Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 My dziś tosty i kakao mamy na kolację :decayed: o której jadacie kolację zazwyczaj?? a co chcesz się wprosić ?? BTW ja też chętnie bym wpadł na tosty :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 a co chcesz się wprosić ?? BTW ja też chętnie bym wpadł na tosty :gwizdanie: na tosty i kakao - no pewnie , massakra
Ataga Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 ah wlasnie wciagnolem kilka tostow kurde albo każdy pije kakao albo wciąga tosty hahaha My dziś tosty i kakao mamy na kolację :decayed: o której jadacie kolację zazwyczaj?? a o 19
Musashi Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 ah wlasnie wciagnolem kilka tostow kurde albo każdy pije kakao albo wciąga tosty hahaha My dziś tosty i kakao mamy na kolację :decayed: o której jadacie kolację zazwyczaj?? a o 19 o 19.oo to ja mam obiad
Iverson Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 kurde w godzinę nie dojadę do Poznania- to może następnym razem się wproszę , chlebek przyniosę
Musashi Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 a skund to wisz? widze w mojej szklanej kuli :gwizdanie: to weź ją nastrasz czy coś, żeby jeszcze jedno zero do kwoty dodała BTW. koleżance z uczelni zwinęli chyba w tą samą noc co Marcinowi 3-miesięczne A5... a moze potrzebuje wsparcia duchowego
Ataga Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 kurde w godzinę nie dojadę do Poznania- to może następnym razem się wproszę , chlebek przyniosę A to zapraszam z chlebkiem lub bez :>
Iverson Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 kurde w godzinę nie dojadę do Poznania- to może następnym razem się wproszę , chlebek przyniosę A to zapraszam z chlebkiem lub bez :> a dziękuję za zaproszenie , nie omieszkam skorzystać :>[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 18:10_________________________________________________ o 19.oo to ja mam obiad co masz , na ten obiadek?? a moze potrzebuje wsparcia duchowego kobieta w potrzebie , jako prawdziwy gentleman , trzeba pomóc we wszystkich dziedzinach :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 co masz , na ten obiadek?? a moze potrzebuje wsparcia duchowego kobieta w potrzebie , jako prawdziwy gentleman , trzeba pomóc we wszystkich dziedzinach :gwizdanie: co na obiadek? bede zaraz myslal no wlasnie, Piechol dawaj, moze kolezanka chce sie wyzalic, powspominac...
nike21 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 siemka popoludniem zaraz wpada sasiad na piwko wiec bede jakos pozniej :gwizdanie: :gwizdanie:
Adas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 czy bedzie roznica na hamowni jak bede testowal na 18 a na 16 felgach ?
Iverson Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 czy bedzie roznica na hamowni jak bede testowal na 18 a na 16 felgach ? nie będzie żadnych różnic
fantastic Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Witojcie obywatele ! Dzisiaj miałem luźny dzień - postanowiłem umyć furke, jak już to zrobiłem to stwierdziłem że przydałyby się małe wyprawki itp. zabrałem się za polerowanie, potem doszedłem do wniosku że trzebaby było umyć fele na jutro na zmianę - no i już . - za robotę zabrałem się o 17:00 bo do tego czasu śmigałem motórem po mieście, nawet zapytałem bardzo miłą panią z dużym dekoltem i w mini spódniczce z wrześni gdzie tu jest najbliższe lotnisko bo za 1 gogz. musze złapać samolot do Berlina dzionek uważam za pełen przygód - a co tam u was słychać moje czarni przyjacioły
Rekomendowane odpowiedzi