Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak ja bym miał 23 pkt to bym chyba bał sie nawet pieszo chodzić :)

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak ja bym miał 23 pkt to bym chyba bał sie nawet pieszo chodzić :)

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

auto na rok do garażu i tyle, taka jest prawda, że jak policja Cie zatrzyma i zobaczy że masz 23pkt to zawsze może znaleźć pretekst by Ci jeszcze jednego dorzucić :)

Opublikowano

aż tak źle to by nie było... chyba :gwizdanie:

Opublikowano

Azunia pierwszy raz widze Ciebie i Yelo dostępnych naraz :gwizdanie:

Opublikowano

pewno w pracy sie nudzi... zaraz zniknie :naughty: :naughty:

Opublikowano

latem na szczęście jeżdżę motorem więc jest spokój bo jak policja widzi motocyklistę to głowa w drugą stronę bo po co mają wyciągać lizaka jak i tak jak taki motocyklista zacznie uciekać to swoim palio i tak nie dogonią, chociaż ja bym sie zatrzymał bo motorem jeżdżę wolniej niż samochodem :)

Opublikowano

nie wiem co mi się stało ale na autobahnie jadę jak dziki, 160-180 non stoper, wcześniej spokojnie 140, jeszcze traochę i Poznań Kalisz poniżej 60 minut, znacie jakieś lekarstwo??

Pozdro :)

ja znam 23 pkt karne :polew:

23? to jeszcze jeden Ci został :shocked:

zadnych nie mam :cool1:

Opublikowano

latem na szczęście jeżdżę motorem więc jest spokój bo jak policja widzi motocyklistę to głowa w drugą stronę bo po co mają wyciągać lizaka jak i tak jak taki motocyklista zacznie uciekać to swoim palio i tak nie dogonią, chociaż ja bym sie zatrzymał bo motorem jeżdżę wolniej niż samochodem :)

pewnie szybciej sie nie da.. :decayed: moze to rower a nie zauwazyles :polew:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 15:43_________________________________________________Azunia sie skorygowala :decayed:

Opublikowano

ta, z napendem na 2 koła :gwizdanie:

Opublikowano

widze że humorek moderatorowi dopisuje :mysli:

Opublikowano

tak bywa, jak nie to sie klikło :kwasny:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 15:45_________________________________________________Widzę Musashi że okrągła cyferka postów... 5200

Opublikowano

kochani ja dzisiaj od rana byłem w pracy czyli już od 8.30.....

teraz bedzie tydzien wolnego :decayed:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 15:46_________________________________________________

tak bywa, jak nie to sie klikło :kwasny:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 15:45_________________________________________________Widzę Musashi że okrągła cyferka postów... 5200

ŁoŁ nawet nie zauwazylem :decayed::cool1:

Opublikowano

co Ty jutro do pracy śmigam na kilka godz. :cool1:

Opublikowano

widze że humorek moderatorowi dopisuje :mysli:

no dzisiaj przetestowalem letnie pirelki 195 pod gorke, smigaja bez problemu na sniegu. oczywiscie gdy sie przesadzi traca przyczepnosc ale wydaje mi sie ze nie bardziej, lub niewiele bardziej niz zimowki. :cool1:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 15:48_________________________________________________

co Ty jutro do pracy śmigam na kilka godz. :cool1:

zatyrasz sie :mysli:

Opublikowano

codziennie jakieś testy robisz :mysli:

Opublikowano

auto na rok do garażu i tyle, taka jest prawda, że jak policja Cie zatrzyma i zobaczy że masz 23pkt to zawsze może znaleźć pretekst by Ci jeszcze jednego dorzucić :)

cos Ty, gdy zbieralem kiedys prawie max, to zawsze gdy mnie zatrzymywali, to mnie najpierw pytali ile mam punktow, zeby mi nie dowalic :cool1:

Opublikowano

teżx tak miałem jakieś dwa miechy temu ...podarowali z litości za pasy :naughty:

Opublikowano

codziennie jakieś testy robisz :mysli:

wczoraj byly na oszronionym asfalcie - hamowanie. dzisiaj na zasniezonym, od "rana" :gwizdanie:, pod gorke, hamowanie i przyspieczanie.

Opublikowano

ciekawe co jutro będzie :mysli: