Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

smacznego zatem mama :naughty:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dziękować :)

zimno na dworze, mam nadzieje że się ociepli na spota.

Opublikowano

dien dobry. juz wstalem :cool1:[br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 10:10_________________________________________________

witanko :hi:

Musashi Ty wstajesz tak wcześnie czy tak późno się kładziesz :mysli:

zrobilem sobie przerwe w spaniu, pol godzinki :gwizdanie:

Opublikowano

joł hehe Tomaszek na zimówkach już pogania, niestety z mojej płyty pod silnikiem i skrzynią zostały strzępy-odeszła w krainę wiecznych łowów ;(

Opublikowano

joł hehe Tomaszek na zimówkach już pogania, niestety z mojej płyty pod silnikiem i skrzynią zostały strzępy-odeszła w krainę wiecznych łowów ;(

zapomniales o zwalniaczu na drodze?

Opublikowano

nie śnieg mi pod nią nawchodził , zbił się i potrzaskała się, trzeba szukać brand new

Opublikowano

Mogłoby spaść wiecej sniegu i spocik gdzies w plenerze by się zrobiło - taki rajdowo - bączkowy hehe Znam pare fajnych miejsc na takie zabawy

Opublikowano

bez Q nie ma zabawy , a jak jest to na chwilę , ale zawsze można poupalać w plenerze

Opublikowano

Haj, Ive mam nadzieję, że ja swojej osłony nie zgubię, DESZCZ, dobry pomysł z tymi zabawami na śniegu, nie ma jak lekki trening przed ostrą zimową jazdą w trasie :)

Opublikowano

czołem koledzy!!

[br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 14:13_________________________________________________i koleżanko rzecz jasna!! ;)

Opublikowano

czołem koledzy!!

[br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 14:13_________________________________________________i koleżanko rzecz jasna!! ;)

no, masz szczęście... :baseball:[br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 14:17_________________________________________________ :wink4:

Opublikowano

ooo widzę że śnieżne zabawy się szykują :evil:

Opublikowano

można wiele rzeczy zrobic tylko chęci i czas :gwizdanie:

Opublikowano

kto jak kto, ale Ty to masz tyle czasu ,że szok :shocked:

Opublikowano

mam ale ciężko będzie mi śnieg załtwić :tongue4:

Opublikowano

można wiele rzeczy zrobic tylko chęci i czas :gwizdanie:

kto jak kto, ale Ty to masz tyle czasu ,że szok :shocked:

niektorzy maja dobrze :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 15:05_________________________________________________

Mogłoby spaść wiecej sniegu i spocik gdzies w plenerze by się zrobiło - taki rajdowo - bączkowy hehe Znam pare fajnych miejsc na takie zabawy

a wiecie jak w dupe dostaja przeguby walow napedowych podczas takiej zabawy? :cool1:

Opublikowano

Vario czytałem wątek o Twojej A4 i widzę ,że miałeś ciężki początek na forum... :wink4: , wazne ,że wszystko ok. :good: