Deszcz Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Polarki ładne, szkoda że nie można przymierzyć, krakusy mają dobrze...
Madas Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 polar praktyczniejszy może i tak ale ja mam dwa polary w chacie więc bluza mi się bardziej przyda .... aaa krakusy mają fajnie nie ma co :gwizdanie:
Deszcz Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Nauczcie mnie na najbliższym spocie jak sprawdzić olej, mój bagnet pokazuje za każdym razem coś innego, krew mnie zalewa... pojęcia nie mam ile oleju pływa w silniku tfuuuu Ive a Ty nie mów znowu: "coś Ty człowieku za samochód kupił?" :polew:
Iverson Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Ive a Ty nie mów znowu: "coś Ty człowieku za samochód kupił?" , naprawdę tak powiedziałem?? sorki[br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 19:33_________________________________________________pomożemy spoko, ja też nie umiałem
Madas Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Nauczcie mnie na najbliższym spocie jak sprawdzić olej, mój bagnet pokazuje za każdym razem coś innego, krew mnie zalewa... pojęcia nie mam ile oleju pływa w silniku tfuuuu Ive a Ty nie mów znowu: "coś Ty człowieku za samochód kupił?" :polew: ja tez mam czasem problem z odczytem stanu oliwy szczególnie jak jest w miarę świeży zlewa sie z kolorem bagnetu
Musashi Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Nauczcie mnie na najbliższym spocie jak sprawdzić olej, mój bagnet pokazuje za każdym razem coś innego, krew mnie zalewa... pojęcia nie mam ile oleju pływa w silniku tfuuuu Ive a Ty nie mów znowu: "coś Ty człowieku za samochód kupił?" :polew: no to ja to mowie
Madas Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Nauczcie mnie na najbliższym spocie jak sprawdzić olej, mój bagnet pokazuje za każdym razem coś innego, krew mnie zalewa... pojęcia nie mam ile oleju pływa w silniku tfuuuu Ive a Ty nie mów znowu: "coś Ty człowieku za samochód kupił?" :polew: no to ja to mowie o Ty niedobrusie [br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 19:57_________________________________________________za to zobaczysz...Deszcz Cie złapie
Musashi Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 mam kurtke z goretexu :gwizdanie:
jarko Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Polarki ładne, szkoda że nie można przymierzyć, krakusy mają dobrze... A wcale że nie mają przynajmniej jeżeli o polarki chodzi :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Polarki ładne, szkoda że nie można przymierzyć, krakusy mają dobrze... A wcale że nie mają przynajmniej jeżeli o polarki chodzi :gwizdanie: o patrzcie goscia mamy, piwka?
Iverson Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 co z King Crossem był ktoś na zwiadach
jarko Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Polarki ładne, szkoda że nie można przymierzyć, krakusy mają dobrze... A wcale że nie mają przynajmniej jeżeli o polarki chodzi :gwizdanie: o patrzcie goscia mamy, piwka? A chętnie przybył niech stawia :gwizdanie: Na wszystko przyjdzie czas... :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 co z King Crossem był ktoś na zwiadach no to w weekend ponoc trzeba
Rekomendowane odpowiedzi