Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no dobra lece spac powoli

i popraw sobie lewe zdjęcie z podpisu, bo jest trochę "rozjechane" :cool1:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no nie rób takich mieszanek Wojtek ... :no:

musiałem się trochę "zmusić" do nauki dziś :rolleyes: ale już mi lepiej :tongue4:

ucz się ucz .... czasem warto :good:

Opublikowano

takie ma byc :naughty:

Opublikowano

ucz się ucz .... czasem warto :good:

to fakt, czasem... przed egzamem :naughty:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 00:11_________________________________________________

takie ma byc :naughty:

to takie A8 B8 ma być? :mysli:

Opublikowano

dobra spadam bo wykończony jestem :hi:

Opublikowano

:gwizdanie: :naughty:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 00:14_________________________________________________w tym tygodniu moze sie uda sesje zrobic to sie wklei nowe fotki :decayed:

Opublikowano

A propo zdjęć mam nadzieje Madasku że jak w końcu zawitasz do Czapur to pokażesz mi jak te awiatary umieszczać - bo ktoś kiedyś mi coś takiego obiecał :mysli:

Opublikowano

:gwizdanie: :naughty:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 00:14_________________________________________________w tym tygodniu moze sie uda sesje zrobic to sie wklei nowe fotki :decayed:

ja też się piszę jak coś :cool1:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 00:15_________________________________________________

A propo zdjęć mam nadzieje Madasku że jak w końcu zawitasz do Czapur to pokażesz mi jak te awiatary umieszczać - bo ktoś kiedyś mi coś takiego obiecał :mysli:

mogę jutro poinstruować na GG :)

Opublikowano

a on jest taki bydlak niewychowany :decayed:

obiecuje obiecuje i nic :tongue4:

Opublikowano

nie gadaj nie gadaj :tongue4:

Opublikowano

Może tak źle nie jest choć napewno ma co nieco za uszami

Jutro czy nie jutro nie minie Cię to[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 00:19_________________________________________________No to też już lece co tak sam będę tu siedział

Opublikowano

a mi siadła neo... :wallbash: i jestem zmuszony próbować zasnąć :[ do jutra :siema:

Opublikowano
:mysli::disgust:
Opublikowano

siema z rana ......... :naughty:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 08:09_________________________________________________qwa, wczoraj bylem tak zajechany ze zasnolem przy laptłoku :embarrassed::naughty:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 08:11_________________________________________________gdzie sie wszyscy podziali :mysli:

Opublikowano

witajcie wszyscy :hi::)

a Ty co tak wczesnie dzisiaj? :mysli:

Opublikowano

witajcie wszyscy :hi::)

a Ty co tak wczesnie dzisiaj? :mysli:

czesc Michal

[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 08:40_________________________________________________jaka macie pogode w poznaniu?
Opublikowano

taka sobie... cieplo ale slonce chyba dopiero wstaje z wyra i swieci ledwo ledwo...

Opublikowano

u mnie zaczyna sie slonko przebijac przez chury moze cos z tego bedzie :wink4: