Hugo Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 dobry wieczor A Ty to kto ?? Jakiś nowy ?? Trochę siedzę w tym wątku i Cię nie widziałem.Kolego może fora pomyliłeś
fantastic Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 dobry wieczor A Ty to kto ?? Jakiś nowy ?? Trochę siedzę w tym wątku i Cię nie widziałem.Kolego może fora pomyliłeś Hugo ale pojechałeś po bandzie panie :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 dobry wieczor A Ty to kto ?? Jakiś nowy ?? Trochę siedzę w tym wątku i Cię nie widziałem.Kolego może fora pomyliłeś a nowy jestem, nie widzisz ze zielony? wlasnie chcialem sie z wszystkimi przywitac i przedstawic
Hugo Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 dobry wieczor A Ty to kto ?? Jakiś nowy ?? Trochę siedzę w tym wątku i Cię nie widziałem.Kolego może fora pomyliłeś a nowy jestem, nie widzisz ze zielony? wlasnie chcialem sie z wszystkimi przywitac i przedstawic Kolego , a może Ty jesteś z .ełu i przyszedłeś nam podkradać ludzików
Patrykbor Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 dobry wieczor A Ty to kto ?? Jakiś nowy ?? Trochę siedzę w tym wątku i Cię nie widziałem.Kolego może fora pomyliłeś a nowy jestem, nie widzisz ze zielony? wlasnie chcialem sie z wszystkimi przywitac i przedstawic to jeszcze raz I może trza cie moderowanego palnąć jak prezes mówi że ełu
Musashi Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 dobry wieczor A Ty to kto ?? Jakiś nowy ?? Trochę siedzę w tym wątku i Cię nie widziałem.Kolego może fora pomyliłeś a nowy jestem, nie widzisz ze zielony? wlasnie chcialem sie z wszystkimi przywitac i przedstawic Kolego , a może Ty jesteś z .ełu i przyszedłeś nam podkradać ludzików no, czarno i smetnie tam strasznie, wiec wpadlem po nowa ekipe... wlkp wydaje sie git
Patrykbor Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Madas chyba skoczył z balkonu jak go jeszcze niema :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Madas chyba skoczył z balkonu jak go jeszcze niema :gwizdanie: nie no, on jest juz na ełu...
Patrykbor Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Madas chyba skoczył z balkonu jak go jeszcze niema :gwizdanie: nie no, on jest juz na ełu... Aż tak zdesperowany nie jest
wentyl Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 a co tu pusto wywiało gdzieś największych twardzieli czy co :mysli: [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 22:00_________________________________________________ NIKUŚ
Patrykbor Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 znudziło sie im [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 22:01_________________________________________________ [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 22:00_________________________________________________ NIKUŚ
nike21 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 A gdzie nadworny degustator piwa Łańcuch już ma założony jestem jestem, na piwku bylem [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 22:05_________________________________________________siemka wszystkim :>
Patrykbor Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 A gdzie nadworny degustator piwa Łańcuch już ma założony jestem jestem, na piwku bylem
Musashi Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Madas chyba skoczył z balkonu jak go jeszcze niema :gwizdanie: nie no, on jest juz na ełu... Aż tak zdesperowany nie jest a jednak go tutaj nie ma
Rekomendowane odpowiedzi