Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moja żonka zostaje w domu a żona Bartka to nasz szoferka :decayed::kox: :kox:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:15_________________________________________________właśnie czekam na nich :decayed:

no to JEJ współczuje :gwizdanie: znam ten ból
  • Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szofer ma zawsze p......... :wink4:

Opublikowano

qwa !!! płacić nie chcą a jak zawieziesz do chaty to z auta wypchnąć musisz bo samo nie wyjdzie :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

ok, uciekam.milego wieczoru zycze chlopaki tylko nie przetankujcie :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:20_________________________________________________

qwa !!! płacić nie chcą a jak zawieziesz do chaty to z auta wypchnąć musisz bo samo nie wyjdzie :polew: :polew: :polew:

nie mam pojecia o czym mowisz :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:21_________________________________________________ :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:22_________________________________________________uciekam Aga,pa

Opublikowano

o tym biednym szoferze :decayed: mówie[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:22_________________________________________________

ok, uciekam.milego wieczoru zycze chlopaki tylko nie przetankujcie :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:20_________________________________________________

nie mam pojecia o czym mowisz :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:21_________________________________________________ :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:22_________________________________________________uciekam Aga,pa

Pa!! Pa!!! :hi: :hi:
Opublikowano

blind to Ci pa :decayed: a reszcie :siema:

Opublikowano

A ja sam z dzieciakami i szczeniakiem zostałem no i naforum pustaki tj. pustki, chyba w kimono pójdę.

Opublikowano

ale tu bida dzisiaj... :naughty:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 22:29_________________________________________________

...i na forum pustaki...

dzięki za komplement :kox:

Opublikowano

ale tu bida dzisiaj... :naughty:

trza bedzie jakiś film obejrzeć...cuś zjeść ....może coś jeszcze i nyny :naughty:

ja już zjadłem i obejrzałem serial... :naughty:

Opublikowano

ale tu bida dzisiaj... :naughty:

trza bedzie jakiś film obejrzeć...cuś zjeść ....może coś jeszcze i nyny :naughty:

ja już zjadłem i obejrzałem serial... :naughty:

no to teraz jakaś przyjemność co by sie lepiej spało :polew: potem dobranoc
Opublikowano

no to teraz jakaś przyjemność co by sie lepiej spało :polew: potem dobranoc

no siedzę na forum, nie? :polew:

Opublikowano

siema łobuzy , Pepin masz pozdro od kumpla z vectra unlimited Bolko26 :cool1::decayed: właśnie się poznaliśmy , ładnie mu lata ta wydmuszka :naughty:

Opublikowano

No coś jeszcze hmm, może jakieś szczegóły ???

dla kolegi co pieszo chodzi to jest siedzenie na forum na ten przykład :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

No coś jeszcze hmm, może jakieś szczegóły ???

dla kolegi co pieszo chodzi to jest siedzenie na forum na ten przykład :polew: :polew: :polew:

:acute::cool1:

Opublikowano

siema łobuzy , Pepin masz pozdro od kumpla z vectra unlimited Bolko26 :cool1::decayed: właśnie się poznaliśmy , ładnie mu lata ta wydmuszka :naughty:

No Bolko26 łoił wszystko w dwóch klasach co się rusza na lotnisku ;) ... no i do tego skrzynia mu nieźle chodzi z jego prawicą :)

Opublikowano

bardzo sympatyczny i wporzo kumpel :good: