Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 dobranoc , idźcie żony poprzytulać , a nie tylko audi Wam w głowach żona już śpi i nic z tego nie będzie... Dobranoc Tomato
Azunia Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 oj pany, już prawie 24. do spania bo do pracy nie wstaniecie :gwizdanie:
Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 oj pany, już prawie 24. do spania bo do pracy nie wstaniecie :gwizdanie: ja jutro mam urlop
variocustoms Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Peter jesteś moim oficjalnym znajomym hihi
Azunia Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 oj pany, już prawie 24. do spania bo do pracy nie wstaniecie :gwizdanie: ja jutro mam urlop nie martw się, jeszcze go odpracujesz [br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 23:53_________________________________________________ Peter jesteś moim oficjalnym znajomym hihi a kto nie jest?
pet3r Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Peter jesteś moim oficjalnym znajomym hihi czemu ściąłeś włosy????? :shocked: :shocked:
Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 stwierdziłem dzisiaj z kumplem przy meczyku że wolimy ciężko pracować niż pełnić obowiązki matki i żony ....bardzo ciężka praca bo kumpel teraz musi zajmować się córką 7 mis i dostaje na łeb a gość ma sieć sklepów więc wie co to ciężka praca.... :notworthy: dla matek i żon
variocustoms Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Azunia, zapuściłem włosy dla próby czy jestem do tego jeszcze zdolny, potem stwierdziłem, że wyglądam jak bandyta ok 40stki i ściąłem
Azunia Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 stwierdziłem dzisiaj z kumplem przy meczyku że wolimy ciężko pracować niż pełnić obowiązki matki i żony ....bardzo ciężka praca bo kumpel teraz musi zajmować się córką 7 mis i dostaje na łeb a gość ma sieć sklepów więc wie co to ciężka praca.... :notworthy: dla matek i żon może chociaż ktoś to doceni...
Musashi Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 oj pany, już prawie 24. do spania bo do pracy nie wstaniecie :gwizdanie: ja jutro mam urlop a ja skoro swit zapier..przam... o 9.oo , musze wstac o 8.oo :gwizdanie:
Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Azunia, zapuściłem włosy dla próby czy jestem do tego jeszcze zdolny, potem stwierdziłem, że wyglądam jak bandyta ok 40stki i ściąłem ale to pytał Piotrek :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 O f*ck, piszę to petera Azunia, niezły kop po tym Jacku Danielsie
Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 O f*ck, piszę to petera Azunia, niezły kop po tym Jacku Danielsie no co Ty pijesz i prowadzisz kompa
Musashi Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Iga fajna , szwagrze :gwizdanie: Peter, pilnuj siostry, bo na złą drogę zejdzie :gwizdanie: jestem uosobieniem cnot. nic im nie grozi
variocustoms Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Sorry wielkie Pet3r, że z Azunią pomyliłem, avatary mi się nałożyły hihi
Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 stwierdziłem dzisiaj z kumplem przy meczyku że wolimy ciężko pracować niż pełnić obowiązki matki i żony ....bardzo ciężka praca bo kumpel teraz musi zajmować się córką 7 mis i dostaje na łeb a gość ma sieć sklepów więc wie co to ciężka praca.... :notworthy: dla matek i żon może chociaż ktoś to doceni... ale faceci to doceniają na 100%
pet3r Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 O f*ck, piszę to petera Azunia, niezły kop po tym Jacku Danielsie Azunia, zapuściłem włosy dla próby czy jestem do tego jeszcze zdolny, potem stwierdziłem, że wyglądam jak bandyta ok 40stki i ściąłem trochę prawdy w tym jest ale ja na Twoim miejscu bym ich nie ścinał [br]Dopisany: 28 Listopad 2008, 00:01_________________________________________________ Sorry wielkie Pet3r, że z Azunią pomyliłem, avatary mi się nałożyły hihi spoko, nie gniewam się przecież
variocustoms Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Tak mi się chlapnęło 2 kolejki Jacka z colą to do jutra bo się jeszcze bardziej skompromituję
Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 a ile czasu Pet3r nosisz długie włosy?? a Yelo Azuni ile czasu??
pet3r Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Tak mi się chlapnęło 2 kolejki Jacka z colą to do jutra bo się jeszcze bardziej skompromituję sam chętnie bym sobie taki mix chlapnął a tu nawet piwa pod ręką nie ma - ktoś moje wypił
Rekomendowane odpowiedzi