nike21 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 zapraszam do mnie jakby co - pogoda wyśmienita na grilowanie powaga zaraz będziemy tylko gdzie?
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 zapraszam do mnie jakby co - pogoda wyśmienita na grilowanie powaga zaraz będziemy tylko gdzie? do szwecji
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 kto prowadzi? ja mogę ..nic nie piłem jeszcze dzisiaj
nike21 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 kto prowadzi? ja mogę ..nic nie piłem jeszcze dzisiaj ja juz dwie kawy :gwizdanie:
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 kto prowadzi? ja mogę ..nic nie piłem jeszcze dzisiaj ja juz dwie kawy :gwizdanie: ale po kawie możesz śmiało prowadzić :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ja jako pasażer z Jim Bim'em i colą
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ja jako pasażer z Jim Bim'em i colą ok zabiramy Cię ..będziesz nam śpiewał pieśni
nike21 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 ale po kawie możesz śmiało prowadzić :gwizdanie: Ty juz sie zdeklarowales wiec nie bede odbieral Ci tej przyjemnosci [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 13:14_________________________________________________ Ja jako pasażer z Jim Bim'em i colą to siedze obok Ciebie :gwizdanie:
Deszcz Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Dzień dobry, dziś śniło mi się że wchodze na forum a tu ostatni post: auto się znalazło... nie chce robić wielkich nadziei, ale dzień przed 11.09 (WTC) tez miałem sen o spadających samolotach na budynki...
nike21 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 To weź zioła ze sobą to juz lezy w gesti Pawla :kox: :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 13:17_________________________________________________ Dzień dobry, dziś śniło mi się że wchodze na forum a tu ostatni post: auto się znalazło... nie chce robić wielkich nadziei, ale dzień przed 11.09 (WTC) tez miałem sen o spadających samolotach na budynki... wrozbita? moze sie minales z powolaniem zostajac architektem?
variocustoms Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Deszcz dzięki za pocieszenie ale 2 dni przed kradzieżą śniło mi się, że zamek miałem wymontowany z bagażnika żeby dorobić kluczyki
Pawel_Poznan Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 To weź zioła ze sobą to juz lezy w gesti Pawla :kox: :gwizdanie: przeciez siedze obok Madasa a Wy z tyłu wiec wszystko w komplecie
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Dzień dobry, dziś śniło mi się że wchodze na forum a tu ostatni post: auto się znalazło... nie chce robić wielkich nadziei, ale dzień przed 11.09 (WTC) tez miałem sen o spadających samolotach na budynki... a mi się dzisiaj śniło że wchodzę do garażu a tu auta mojego nie było ...rano szybko zjechałem windą i na szczęście auto stało ... jakaś masakra robi się w głowie przez te kradzieże
nike21 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 To weź zioła ze sobą to juz lezy w gesti Pawla :kox: :gwizdanie: przeciez siedze obok Madasa a Wy z tyłu wiec wszystko w komplecie to bedzie ekipa z wesolego Jeepa :polew: [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 13:19_________________________________________________ a mi się dzisiaj śniło że wchodzę do garażu a tu auta mojego nie było ...rano szybko zjechałem windą i na szczęście auto stało ... jakaś masakra robi się w głowie przez te kradzieże to wszystko przez te grzyby, mowie Ci
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 To weź zioła ze sobą to juz lezy w gesti Pawla :kox: :gwizdanie: przeciez siedze obok Madasa a Wy z tyłu wiec wszystko w komplecie nooo i jeszcze miejsce w bagażniku jak coś mam
Pawel_Poznan Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 To weź zioła ze sobą to juz lezy w gesti Pawla :kox: :gwizdanie: przeciez siedze obok Madasa a Wy z tyłu wiec wszystko w komplecie nooo i jeszcze miejsce w bagażniku jak coś mam do bagaznika bedziemy haftowac :polew:
Rekomendowane odpowiedzi