wentyl Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Piechol wiesz ile roboty papierkowej teraz przez ten kolor mamy :gwizdanie: no teraz to faktury piszecie co :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 22:20_________________________________________________ Czester Właśnie nadrobiłem te kilka stron no i co tam
Piechol Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Piechol wiesz ile roboty papierkowej teraz przez ten kolor mamy :gwizdanie: oj biedaczki
Madas Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Czester Właśnie nadrobiłem te kilka stron co to jest kilka
kuredu Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Pany pamietajcie pierwszy na 3tys str stawia finke w czwartek
Madas Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Piechol wiesz ile roboty papierkowej teraz przez ten kolor mamy :gwizdanie: oj biedaczki mówi się : BIDULKI :polew:
Bart-S Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Piechol wiesz ile roboty papierkowej teraz przez ten kolor mamy :gwizdanie: no teraz to faktury piszecie co :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 22:20_________________________________________________ Czester Właśnie nadrobiłem te kilka stron no i co tam aaa nic, napalam się ciągle na Twój tyłek
Madas Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Pany pamietajcie pierwszy na 3tys str stawia finke w czwartek chyba temu co trafi stawić trzeba flaszę ... tanio wyjdzie jak się 25 os zrzuci
wentyl Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Piechol wiesz ile roboty papierkowej teraz przez ten kolor mamy :gwizdanie: no teraz to faktury piszecie co :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 22:20_________________________________________________ Czester Właśnie nadrobiłem te kilka stron no i co tam aaa nic, napalam się ciągle na Twój tyłek no co Ty orientacje zmieniłeś na zlocie :naughty: :polew: :polew:
kuredu Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Pany pamietajcie pierwszy na 3tys str stawia finke w czwartek chyba temu co trafi stawić trzeba flaszę ... tanio wyjdzie jak się 25 os zrzuci taa i bedziesz zbierał 5lat :polew:
Bart-S Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Piechol wiesz ile roboty papierkowej teraz przez ten kolor mamy :gwizdanie: no teraz to faktury piszecie co :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 22:20_________________________________________________ Czester Właśnie nadrobiłem te kilka stron no i co tam aaa nic, napalam się ciągle na Twój tyłek no co Ty orientacje zmieniłeś na zlocie :naughty: :polew: :polew: Heeeh nie... w zasadzie to mogłeś mi się wbić w zad na tych torach... Pasowałoby idealnie - ja zrobiłbym S-Line z tyłu a Ty nareszcie z przodu
Madas Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Pany pamietajcie pierwszy na 3tys str stawia finke w czwartek chyba temu co trafi stawić trzeba flaszę ... tanio wyjdzie jak się 25 os zrzuci taa i bedziesz zbierał 5lat :polew: nie narzekaj na baner zebrałem już 12 os jeszcze 3 i masz komplet i tak zapomnieliśmy go z Piły :polew:
wentyl Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Piechol wiesz ile roboty papierkowej teraz przez ten kolor mamy :gwizdanie: no teraz to faktury piszecie co :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 22:20_________________________________________________ Czester Właśnie nadrobiłem te kilka stron no i co tam aaa nic, napalam się ciągle na Twój tyłek no co Ty orientacje zmieniłeś na zlocie :naughty: :polew: :polew: Heeeh nie... w zasadzie to mogłeś mi się wbić w zad na tych torach... Pasowałoby idealnie - ja zrobiłbym S-Line z tyłu a Ty nareszcie z przodu no ale panuje nad autem jeszcze :naughty:
Bart-S Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Pany pamietajcie pierwszy na 3tys str stawia finke w czwartek chyba temu co trafi stawić trzeba flaszę ... tanio wyjdzie jak się 25 os zrzuci taa i bedziesz zbierał 5lat :polew: nie narzekaj na baner zebrałem już 12 os jeszcze 3 i masz komplet i tak zapomnieliśmy go z Piły :polew:
wentyl Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Pany pamietajcie pierwszy na 3tys str stawia finke w czwartek a czemu w czwartek coś sie szykuje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Piechol wiesz ile roboty papierkowej teraz przez ten kolor mamy :gwizdanie: no teraz to faktury piszecie co :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 22:20_________________________________________________ Czester Właśnie nadrobiłem te kilka stron no i co tam aaa nic, napalam się ciągle na Twój tyłek no co Ty orientacje zmieniłeś na zlocie :naughty: :polew: :polew: Heeeh nie... w zasadzie to mogłeś mi się wbić w zad na tych torach... Pasowałoby idealnie - ja zrobiłbym S-Line z tyłu a Ty nareszcie z przodu no ale panuje nad autem jeszcze :naughty: w s-line nie bylo wentylacji jak w T4 Caravelle :polew:
Madas Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Pany pamietajcie pierwszy na 3tys str stawia finke w czwartek a czemu w czwartek coś sie szykuje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak to co podziękowanie ... zapraszamy Was na kręgle ... Malutka pisała że wpada i że Ty tez może będziesz
Rekomendowane odpowiedzi