Młodzik Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 co tam słychać w wielkim świecie :naughty: przyjedź i sprawdź ide pod prysznic bede za 15 min
Musashi Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 co tam słychać w wielkim świecie :naughty: jesien, kurna idzie
kuredu Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 gadałem z Krzyśkiem Jerzyna ze Szczecina
Madas Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 gadałem z Krzyśkiem Jerzyna ze Szczecina dokładnie .... kilka rzeczy się dowiedziałem .....
variocustoms Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Jutro ma być sajgon pogoda a Punciak na te warunki to jak Hara Kiri bez znieczulenia Kuredu powitać
Młodzik Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Jutro ma być sajgon pogoda a Punciak na te warunki to jak Hara Kiri bez znieczulenia Kuredu powitać ty przynajmniej masz czym jeździć ;(
variocustoms Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Ty sprzedałeś i skasowałeś klienta, mi podjewali i kasy nie chcą dać - zamienimy się rolami ??? Punto pożyczone i co chwila coś w nim się psuje, nie mówiąc o osiągach, mogę się nazwać TIRowcem bo ma taki kurna wygar to auto
kuredu Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 chyba w weekend bede w Poznaniu bo załatwiłem dziś sobie nową chatę i musze zwieźć graty do lublina, także może jakieś piwko i prośba o pomoc w zapakowaniu cytryny
Młodzik Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 chyba w weekend bede w Poznaniu bo załatwiłem dziś sobie nową chatę i musze zwieźć graty do lublina, także może jakieś piwko i prośba o pomoc w zapakowaniu cytryny jak by co to dzwoń
variocustoms Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 BTW Madas śmigałeś dzisiaj po Antoninku ? Kuredu z chęcią bym pomógł ale zdrowie nie pozwala, nawet jazda samochodem jest dla mnie traumą nie mówiąc o pakowaniu auta
nike21 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 no to pokazcie mi łąke na Łazarzu na okolo areny masz łąke chyba w weekend bede w Poznaniu bo załatwiłem dziś sobie nową chatę i musze zwieźć graty do lublina, także może jakieś piwko i prośba o pomoc w zapakowaniu cytryny odzywaj sie
blind1 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 21:07_________________________________________________ co tam słychać w wielkim świecie :naughty: przyjedź i sprawdź czesc Maciej, wbiles mi ostatnio gwozdzia z ta pojemnoscia tej frontery, no i zadzwonilem do znajomego bo na tej fotce to szczerze mowiac nawet nie uwidielem tego. zgadza sie ona ma jak na fotce ta nowa ktora kupil ma powyrzej 3l ide pod prysznic bede za 15 min
Młodzik Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 21:07_________________________________________________ co tam słychać w wielkim świecie :naughty: przyjedź i sprawdź czesc Maciej, wbiles mi ostatnio gwozdzia z ta pojemnoscia tej frontery, no i zadzwonilem do znajomego bo na tej fotce to szczerze mowiac nawet nie uwidielem tego. zgadza sie ona ma jak na fotce ta nowa ktora kupil ma powyrzej 3l ide pod prysznic bede za 15 min czesc piotrze!! te nowe wychodziły z motorem 3.2
blind1 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 znam tego goscia juz 10 lat chyba i raczej dba o auto. wiec je biore te rury sikne sam albo nawet mysle czy ich nie pokryc niklem[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 21:17_________________________________________________kolega pracuje w takiej fabryczce gdzie nikluja wiec zapytam ile by to kosztowalo
duluki Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 DROGIE CHŁOPCY !!! Na te wasze dzisiejsze ŚWIĘTO życze wam spełnienia tego co wam sie marzy...(tylko nie wymyślać za dużo ) jedna Malutka pamiętała Dzięki :notworthy:
Młodzik Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 znam tego goscia juz 10 lat chyba i raczej dba o auto. wiec je biore te rury sikne sam albo nawet mysle czy ich nie pokryc niklem[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 21:17_________________________________________________kolega pracuje w takiej fabryczce gdzie nikluja wiec zapytam ile by to kosztowalo jak na handel to ja bym sie w nikiel nie bawił[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 21:20_________________________________________________ DROGIE CHŁOPCY !!! Na te wasze dzisiejsze ŚWIĘTO życze wam spełnienia tego co wam sie marzy...(tylko nie wymyślać za dużo ) jedna Malutka pamiętała Dzięki :notworthy: bo więcej my tu kobitek nie mamy
blind1 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 wiesz zalezy ile koles za to bedzie chcial, jak za skrzynke wodki z pl to z mila checia
nike21 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 bo więcej my tu kobitek nie mamy wiecej tutaj nie zaglada
Rekomendowane odpowiedzi