Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 grzecznie tu bo Azunia jest onlinek :gwizdanie: a co boisz sie? [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 22:53_________________________________________________ czas na rebusik kurde, co to ma znaczyć?! ktoś ma do mnie jakieś ale że się tak ostrzegacie przedemną?! lepiej to skasuj... a Ty co nic nie napisałaś
nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 grzecznie tu bo Azunia jest onlinek :gwizdanie: a co boisz sie? [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 22:53_________________________________________________ czas na rebusik kurde, co to ma znaczyć?! ktoś ma do mnie jakieś ale że się tak ostrzegacie przedemną?! lepiej to skasuj... alez skad... tak sobie piszemy... :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 grzecznie tu bo Azunia jest onlinek :gwizdanie: a co boisz sie? [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 22:53_________________________________________________ czas na rebusik kurde, co to ma znaczyć?! ktoś ma do mnie jakieś ale że się tak ostrzegacie przedemną?! lepiej to skasuj... a Ty co nic nie napisałaś napisala.. w srodku cytatu dala se focha, nie widzisz?
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Azunia halo halo jesteś tu ja jestem. jak dzip ile dzis palil? dzisiaj średnia 9.8 :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 kurde, co to ma znaczyć?! ktoś ma do mnie jakieś ale że się tak ostrzegacie przedemną?! ???? but why? hyhy, nie wszyscy lapia rebusy?
nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Azunia halo halo jesteś tu ja jestem. jak dzip ile dzis palil? dzisiaj średnia 9.8 :gwizdanie: a co tam masz za smoka pod maska??
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 grzecznie tu bo Azunia jest onlinek :gwizdanie: a co boisz sie? [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 22:53_________________________________________________ czas na rebusik kurde, co to ma znaczyć?! ktoś ma do mnie jakieś ale że się tak ostrzegacie przedemną?! lepiej to skasuj... a Ty co nic nie napisałaś napisala.. w srodku cytatu dala se focha, nie widzisz? a Ty co w środku też piszesz
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Azunia halo halo jesteś tu ja jestem. jak dzip ile dzis palil? dzisiaj średnia 9.8 :gwizdanie: a co tam masz za smoka pod maska?? 2.5 CRD [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 23:03_________________________________________________ hehehe patrz na siebie ten cytat coś nie halo :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 jakby co daje korepetycje. temat: uzywanie cytatow na forum
nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 hmm myslalem ze jakas benzynka w V8 :gwizdanie:
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 jakby co daje korepetycje z uzywania cytatow na forum ok to zacytuj to co my cwaniaczku [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 23:05_________________________________________________ja nie mogę nie wiem czemu :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Azunia halo halo jesteś tu ja jestem. jak dzip ile dzis palil? dzisiaj średnia 9.8 :gwizdanie: a co tam masz za smoka pod maska?? 2.5 CRD [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 23:03_________________________________________________ hehehe patrz na siebie ten cytat coś nie halo :gwizdanie: dokladnie... cos sie zchrzanil
Azunia Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 kurde, co to ma znaczyć?! ktoś ma do mnie jakieś ale że się tak ostrzegacie przedemną?! ???? but why? hyhy, nie wszyscy lapia rebusy? bo macie jakieś uprzedzenia do mnie, aż mi smutno ;( aby weszłam na forum to już piszecie grzecznie tu bo Azunia jest onlinek :gwizdanie: więc już sobie idę....
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Azunia daj spokój to wszystko żarty .....jesteś git laska [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 23:09_________________________________________________a moderatore walczy z cytatem tym naszym i ciekawe czy da rade
nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 kurde, co to ma znaczyć?! ktoś ma do mnie jakieś ale że się tak ostrzegacie przedemną?! ???? but why? hyhy, nie wszyscy lapia rebusy? bo macie jakieś uprzedzenia do mnie, aż mi smutno ;( aby weszłam na forum to już piszecie grzecznie tu bo Azunia jest onlinek :gwizdanie: więc już sobie idę.... kobiety to sie jednak na zartach nie znaja..
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 kurde, co to ma znaczyć?! ktoś ma do mnie jakieś ale że się tak ostrzegacie przedemną?! ???? but why? hyhy, nie wszyscy lapia rebusy? bo macie jakieś uprzedzenia do mnie, aż mi smutno ;( aby weszłam na forum to już piszecie grzecznie tu bo Azunia jest onlinek :gwizdanie: więc już sobie idę.... e no, przeciez my tak z przyjazni, kazdy tu kazdemu z czyms dogaduje, chcesz byc wyjatkiem? czulabys sie samotna rebus mial byc do smiechu przeciez
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 moderatore i co da rade z tym cytatem bo jestem ciekaw
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Azunia daj spokój to wszystko żarty .....jesteś git laska [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 23:09_________________________________________________a moderatore walczy z cytatem tym naszym i ciekawe czy da rade troche tam uporzadkowalem, za bardzo nie moglem, poniewaz sensu tam brak a ta ksztyna, ktora jest by sie zagubila
Rekomendowane odpowiedzi