Młodzik Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 dobry wszystkim i ponowne podziękowania dla MADASA za pomoc spoko no problem z angielskiego niet probliema z rosyjskiego pamiętaj że jak by co to też zawsze służe pomocą
nike21 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Siema Ja tak z głupa zawitam do Was bo niektórzy piszą że na innych spotowych wątkach piszę o sprawdzenie auta. Jak wnioskuję żadnemu z Was nie chciało się sprawdzić bądź nie mieliście czasu. Gadać to każdy potrafi ale pomóc to już nie ma komu..... jakby ktoś szukał tego co napisałem to jakiś milion stron wcześniej i 400 przywitań :polew: podaj dokladna strone bo ciezko sie odnalesc w tych przywitaniach... a na allegro proponuje ustawic w opcjach szukanie po dolnoslaskim to bedziesz mial blizej i sie nie bedziesz musial nikogo prosic tylko on przebywa chyba w Wawie tego to juz nie wiem spadam juz spac panowie... do jutra
Madas Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 ale musicie przyznać że nieźle władam jęzorami co :polew: [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 22:24_________________________________________________ja też spadam powoli
Młodzik Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Brywieczór bandyci dobry, ale ja spadam spać
Bart-S Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Ehh zmianę zacząłem właśnie
variocustoms Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Madas najpierw w aucie potem w pracy potem w aucie, teraz w domu się wkórfiam na maxa na jewanych angoli i ch pomysły na temat samochodu dla mnie - poprostu lujnia z grzybnią
Bart-S Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Widzę Bartuś że "dobra passa" Cię nie opuscza ;(
fantastic Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 jak tam rezacz samopoczucie ??
variocustoms Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Bart-S nawet nic nie mów, szlag mnie trafia
Bart-S Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 jak tam rezacz samopoczucie ?? A dzięki - świetnie - tym bardziej że okazało się że mam wszystkie potrzebne klamoty do SDS-a. Nic tylko wiązkę pociągnąć Bart-S nawet nic nie mów, szlag mnie trafia Vario - muszę wybrać się na obiecanego Pleja z obiecanym JB i poprawię Ci nastrój
variocustoms Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Chyba zamiast JB przywieziesz jakiś fajny wózek. Spoko, kupiłem Fight Nigh więc w box można też pograć, będziemy w kontakcie, aaa jak by co to singstary też są hihi ale to dopiero jak obalimy JB
Bart-S Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Nooo to wylecę z Kupichą i "Koooochaj mniee" - ale to po 2x JB. Hmm box? Może zabiorę ze sobą starego dobrego MK?
Azunia Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 A co tu taka cisza rankiem :kox: Wstawać k....wa! Pracowici ludzie o tej porze już nie śpią! Widać, że na poznańskim same obiboki hyr, hyr, hyr :polew: :polew: :wink4:
hornet Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 tylko on przebywa chyba w Wawie No już nie. Od roku mieszkam we Wrocławiu, w dolnośląskim nie ma nic ciekawego. Mniejsza o większość można chyba ją sobie darować ponieważ nie ma zainteresowania nią. Szukam dalej i jak coś to dalej będę truł dupska :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 ktoś reflektuje ?? a tu artykuł jakby ktoś chciał zmienić auto http://podatki.wp.pl/kat,70478,title,Kupno-auta-w-2010-roku-nie-pozbawi-odliczenia,wid,11639090,wiadomosc.html?ticaid=19022
Rekomendowane odpowiedzi